ماكاروني و مرغ ليمويي
۳۴۵۴
۱۱ تير ۱۳۹۰ - ۱۵:۰۱
۱۶۵۱۹
ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم :
  • ماكاروني:180 گرم
  • آرد سفيد: 2 قاشق غذاخوري
  • روغن زيتون: 2 قاشق غذاخوري
  • موسير خرد شده:3 حبه
  • سير له شده:‌2 حبه
  • آب مرغ: 3 و يك چهارم ليوان
  • آب ليمو:  3 قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل: يك چهارم  قاشق غذاخوري
  • جعفري ساتوري شده: 3 قاشق غذاخوري
  • پنير پارمسان: مقداري
  • سينه مرغ خرد شده:360گرم



روش تهیه :

ماكاروني را در آب جوش و كمي نمك بجوشانيد سپس در آبكش بريزيد و با آب سرد بشوييد و روي حرارت خيلي كم گرم نگه داريد. مرغ را در آرد بغلتانيد و در يك قاشق غذاخوري روغن داغ روي حرارت زياد 6 تا 8 دقيقه تفت دهيد تا مرغ‌ها سفيد رنگ شوند. روي حرارت متوسط سير و موسير را با يك قاشق غذاخوري روغن داغ يك دقيقه تفت دهيد تا نرم شوند. آب مرغ، آبليمو، نمك و فلفل را اضافه كنيد و 2 تا 3 دقيقه با درب باز بگذاريد تا كمي غليظ شوند و تقريبا حجم مواد دوسوم فنجان شود. مرغ و جعفري را اضافه كنيد تا گرم شوند. ماكاروني را به مخلوط داغ مرغ اضافه كنيد و اگر مايل بوديد با پنير پارمسان سرو كنيد. (4 نفر)
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج