شیرینی ونیزی، همه جا طرفدار دارد!
۳۴۵۴۶
۲۲ آبان ۱۳۹۱ - ۰۲:۵۵
۱۳۰۰۵
آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل: 


شیرینی ونیزی

مواد لازم:
  •  آرد: ‌225 گرم
  •  مارگارین: ‌225 گرم
  •  پودر قند: ‌50 گرم
  •  آرد ذرت: ‌50 گرم
  •  پودر نسکافه‌: در صورت تمایل
  •  وانیل: ‌یك‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

1. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.

2- آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.

3- حدود 10 دقیقه به مواد استراحت دهید.

4- سپس در فر در حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

5- بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینی‌ها را پودر قند بپاشید.

نكته:

در صورت تمایل یك قاشق چای‌خوری نسکافه را با مقداری شیر حل كرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج