کره برای سلامت قلب مضر نیست
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۴۷۶۱۳
۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۱:۰۹
۹۴۹۵
مطالعه جدید محققان نشان می دهد هیچ ارتباطی بین مصرف کره و افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته وجود ندارد.
خبرگزاری مهر: مطالعه جدید محققان نشان می دهد هیچ ارتباطی بین مصرف کره و افزایش ریسک بیماری قلبی یا سکته وجود ندارد.

پژوهش های محققان دانشگاه تافتس ماساچوست نشان می دهد شاید مصرف کره با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط باشد، اما افزایش این ریسک بی نهایت اندک است. حتی کره نقش محافظتی نسبی در مقابل ابتلا به دیابت نوع۲ دارد.

دکتر داریوش مظفریان، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «در مجموع نتایج ما نشان می دهد که نباید مصرف کره در رژیم غذایی را بیش از اندازه کاهش یا افزایش داد.»

کره دارای چربی اشباع شده نسبتا بالایی است که به طورکلی چربی «بد» محسوب می شود. به گفته محققان، بررسی تاثیرات کلی مصرف برخی غذاهای مشخص شاید عوارض بدی به همراه داشته باشد، اما ترکیب آنها باهم در یک غذا، مثل کره، ممکن است تاثیر متفاوتی بر سلامت فرد گذارد و هیچ یک از خواص مضر خود را که به تنهایی داراست نداشته باشد.

در این مطالعه، محققان اطلاعات ۹ مطالعه قبلی را که در مجموع شامل بیش از ۶۳۶ هزار نفر در ۱۵ کشور جهان بود را به مدت ۱۰ تا ۲۳ سال بررسی کردند. در طول این مدت، ۲۸,۲۷۱ نفر فوت کردند؛ ۹۷۸۳ نفر مبتلا به بیماری قلبی تشخیص داده شدند؛ و ۲۳,۹۵۴ نفر مبتلا به دیابت نوع۲ شدند.

میانگین مصرف روزانه کره این افراد از یک سوم قاشق چایخوری در روز تا ۳ قاشق چایخوری در روز بود.

محققان دریافتند یک وعده مصرف روزانه کره (۱۴ گرم یا حدود یک قاشق چایخوری) با ۱ درصد افزایش ریسک مرگ در طول این دوره مرتبط است. از سوی دیگر، این میزان مصرف کره در روز، با ۴ درصد کاهش احتمال ابتلا به دیابت نوع۲ نیز مرتبط بود.

همچنین محققان دریافتند هیچ رابطه ای بین خورن کره و تشخیص بیماری قلبی در افراد مشخص نشد.

البته به گفته دکتر مظفریان، باید تحقیقات بیشتری در مورد تاثیر کره بر کاهش احتمال ابتلا به دیابت انجام شود. در مطالعات قبلی، رابطه بین مصرف چربی های لبنی موجود در ماست و پنیر و کاهش ریسک ابتلا به دیابت نوع۲ مشخص شده بود.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر