سالاد انبه و چیلی
۳۵۳۱۵
۱۸ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۸
۱۲۴۰۷ 
برای شروع پوست انبه را با پوست‌كن بكنید. هسته میوه‌ها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبه‌ها تكه و به ظرف اضافه كنید.


برترین مجله اینترنتی ایران

 مجله ایده آل:


مواد لازم برای 4 نفر:

  •   انبه رسیده: یك عدد
  •   خیار: یك‌ عدد
  •   لیمو: 2عدد
  •   نعناع تازه: 4 شاخه
  •   پیازچه: 2عدد
  •   فلفل قرمز چیلی: یك عدد
  •   روغن زیتون: به میزان لازم
  •   نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

روش تهیه:

برای شروع پوست انبه را با پوست‌كن بكنید. هسته میوه‌ها را جدا كرده و همه را به یك اندازه برش بزنید و درون كاسه بریزید. خیار را نصف كرده به اندازه انبه‌ها تكه و به ظرف اضافه كنید. در این مرحله نعناع را شسته و برگ‌ها را از شاخه جدا كرده و تكه‌تكه كنید و دوباره روی سالاد بریزید و در آخر پیازچه‌هایی را كه برای این كار آماده كرده​اید سریع برش زده و همراه فلفل‌های ریز چیلی درون ظرف بریزید. روغن را همراه نمك و فلفل به سالاد اضافه کنید. در آخر آن را به خوبی با قاشق هم بزنید، حالا سالاد آماده سرو است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج