«کوفته هویج و تره» با دستپخت بروجردی ها
۳۵۴۶۹۴
۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
۱۷۱۷۴ 
کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که خیلی از شهرها دستور تهیه منحصر به فرد خودشان را برای آن دارند. در این مطلب هم طرز تهیه کوفته هویج و تره را به شما آموزش می دهیم که منحصر شهر بروجرد است.
وب‌سایت آشپزباشی - اعظم گلزارمنش: کوفته یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که خیلی از شهرها دستور تهیه منحصر به فرد خودشان را برای آن دارند. در این مطلب هم طرز تهیه کوفته هویج و تره را به شما آموزش می دهیم که منحصر شهر بروجرد است.

مواد لازم:

  • گوشت چرخكرده 400 گرم
  • هویج‌ رنده‌كرده 5 عدد متوسط
  • پیاز رنده‌كرده 1 عدد متوسط
  • تره‌ی خردكرده نصف پیمانه
  • نمك و زردچوبه به میزان لازم
  • گردوی خردكرده یك‌دوم پیمانه
  • آرد نخودچی 4 قاشق سوپخوری
  • تخم‌مرغ 1 عدد
  • روغن به میزان لازم
 
مواد لازم برای تهیه‌ی سس كوفته:
 
  • پیاز خردكرده 1 عدد كوچك
  • روغن مایع 1 قاشق سوپخوری
  • آرد سفید 1 قاشق سوپخوری
  • رب گوجه‌فرنگی 1 قاشق سوپخوری
  • نمك و فلفل به میزان لازم
  • شكر 3 قاشق سوپخوری
  • سركه یك‌سوم پیمانه

كوفته هویج و تره (بروجرد)

 طرز تهیه:

1-در ظرف مناسبی، گوشت، هویج، پیاز و تره را با هم مخلوط كنید. آن‌گاه نمک،  زردچوبه،  گردو و آرد نخودچی را همراه با تخم‌مرغ به مواد قبلی بیفزائید و خوب با هم مخلوط كنید تا چسبنده شود.

2-بعد هر بار قدری از مایه بردارید و در دست گرد كنید و در روغن داغ سرخ نمائید. حالا سس كوفته را آماده كنید و هنگامی که سس غلیظ شد و آبش به نصف رسید، کوفته‌ها بیفزائید. حدود

3-نیم ساعت صبر كنید تا در سس بپزد.

روش تهیه‌‌ی سس كوفته:

1-پیاز را در روغن تفت دهید. آرد را به آن اضافه كنید و تفت دهید تا خامی‌اش گرفته شود. رب گوجه‌فرنگی را نیز بیفزائید.

2-اكنون نمك، فلفل، شكر و سركه  را به سس اضافه نمائید، كمی آب بیفزائید و صبر كنید تا سس بجوشد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج