با هندوانه «لواشک» درست کنید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
دکتر نداف کرمانی 1
کلاسینو_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۶۹۶۷۶
۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۸
۱۳۷۹۳
لواشک اولین بار در سال 1983 معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن را آماده بخرید، نمی دانید از چه چیزهایی درست شده است. برای اینکه از ترکیبات لواشک اطلاع داشته باشید می توانید خودتان آن را درست کنید.
وب‌سایت دست ساز: برای درست کردن لواشک باید میوه ها را پوره و سپس خشک کرد. لواشک اولین بار در سال 1983 معرفی شد. این محصول خوشمزه یک میان وعده ی ارزان قیمت و در دسترس محسوب می شود. اما اگر بخواهید آن را آماده بخرید، نمی دانید از چه چیزهایی درست شده است. برای اینکه از ترکیبات لواشک اطلاع داشته باشید می توانید خودتان آن را درست کنید.

مواد اولیه :

  • هندوانه (1/2) عدد
  • عسل (2) قاشق غذاخوری

طرز تهیه لواشک هندوانه

طرز تهیه:

1 -فر را از قبل گرم کنید و روی حرارت 150 درجه ی فارنهایت تنظیم کنید و با اسپری در یک ظرف مخصوص پخت، کمی روغن مایع بپاشید.

2- پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید. هندوانه را به صورت مکعبی قاچ کنید.

3 -قاچ های هندوانه را درون مخلوط کن بریزید و دکمه ی پوره کردن (Puree) مخلوط کن را فشار دهید تا هندوانه صاف و یکدست شود. سپس عسل را اضافه کنید.

4- برای اینکه مدت زمان خشک کردن را کاهش دهید مقدار آب هندوانه را کم کنید؛ زیرا می خواهید خود هندوانه را استفاده کنید و آب بیشتر، زمان خشک کردن را افزایش می دهد.

5- 2 و یک دوم فنجان از هندوانه ی پوره شده را در ظرفی که قبلاً آماده کردید بریزید. ظرف را در زوایای مختلف بچرخانید تا هندوانه به طور مساوی تمام کف آن را پر کند.

6- ظرف را درون فر قرار دهید و در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی بتواند خارج شود.

7-
نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن تعیین کرد چون این زمان به اندازه ی فر و همچنین ضخامت لایه ی پوره بستگی دارد. احتمالاً خشک شدن آن چند ساعت طول می کشد. هر زمان که لبه های پوره خشک شود، شروع به جدا شدن از ظرف می کند.

8 -ظرف را از فر بیرون بیاورید و روی کانتر قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید و درون یک کیسه ی پلاستیکی قرار دهید. می توایند لواشک را مربعی ببرید و هر کدام را لوله بپیچید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
00:15 - 1395/06/08
واقعا خوردنیه؟؟یاواسه مچل کردن متنو گذاشتین؟؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 3
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر