گولاش، تاس کباب مجاری
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
استخدام_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
استخدام_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
استخدام_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۷۱۲۷
۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
۱۱۲۰۳
گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل:  گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند. البته با توجه به اینكه مجارستان سال‌ها تحت سلطه تركان عثمانی بوده و خود ترك‌ها از نظر غذایی وامدار ایرانی‌ها هستند، ادعای ایرانی‌الاصل بودن این غذا، سخنی گزاف نیست. این غذا به تاس‌كباب یا خوراك ایرانی بسیار شبیه است. البته با توجه به تفاوت‌های جغرافیایی و فرهنگی، رنگ قرمز این غذا از پاپریكا به دست می‌آید و خبری از زردچوبه و رب در آن نیست كه همین نكته باعث طعم جدید و خوش گولاش می‌شود.

گــــــولاش، تاس کباب مجاری

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
  •   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  •  پیاز متوسط: 2 عدد، ساطوری
  •  مغز ران گوساله: 800 گرم، خرد كرده
  •  سیر: 2 حبه، نصف كرده
  •  دانه زیره سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  پاپریكا: 2 قاشق غذاخوری
  •  گوجه‌فرنگی درشت: یك عدد، نگینی
  •  آب جوش یا آب گوشت: 2 لیتر
  •  فلفل دلمه‌ای سبز: یك عدد، خلالی درشت
  •  نصف فلفل دلمه‌ای قرمز: خلالی درشت
  •  سیب‌زمینی: 400 گرم، خرد كرده
  •  نمك: به میزان لازم
روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

2- گوشت را اضافه كرده و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش كشیده شود. زیره، پاپریكا و گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه، آب‌جوش یا آب گوشت را اضافه كنید. هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كنید. در قابلمه را بسته و حداقل 2 ساعت غذا را بپزید تا گوشت نرم شود.

3- فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را اضافه كنید و 25 دقیقه دیگر غذا را بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با نان سیاه یا برنج سرو كنید.

نکات:


1- بهتر است گوشت را در اندازه‌هایی دوبرابر گوشت قیمه‌ای خرد كنید.

2- اندازه سیب‌زمینی باید با گوشت یكی باشد.

3- در زمان اضافه كردن سیب‌زمینی، از قارچ و لوبیاسبز هم می‌توانید استفاده كنید.

4- گولاش با مرغ و ماهی هم تهیه می‌‌شود. روش پخت كاملا مشابه است، فقط در زمان كوتاه‌تری آماده می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تاپ لپتاپ_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
بهمن پور_داخلی4
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آف دکور _فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
آف دکور _فوتر
دکتر عارفی - فوتر