گولاش، تاس کباب مجاری
۳۷۱۲۷
۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
۱۰۹۰۴ 
گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل:  گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند. البته با توجه به اینكه مجارستان سال‌ها تحت سلطه تركان عثمانی بوده و خود ترك‌ها از نظر غذایی وامدار ایرانی‌ها هستند، ادعای ایرانی‌الاصل بودن این غذا، سخنی گزاف نیست. این غذا به تاس‌كباب یا خوراك ایرانی بسیار شبیه است. البته با توجه به تفاوت‌های جغرافیایی و فرهنگی، رنگ قرمز این غذا از پاپریكا به دست می‌آید و خبری از زردچوبه و رب در آن نیست كه همین نكته باعث طعم جدید و خوش گولاش می‌شود.

گــــــولاش، تاس کباب مجاری

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
  •   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  •  پیاز متوسط: 2 عدد، ساطوری
  •  مغز ران گوساله: 800 گرم، خرد كرده
  •  سیر: 2 حبه، نصف كرده
  •  دانه زیره سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  پاپریكا: 2 قاشق غذاخوری
  •  گوجه‌فرنگی درشت: یك عدد، نگینی
  •  آب جوش یا آب گوشت: 2 لیتر
  •  فلفل دلمه‌ای سبز: یك عدد، خلالی درشت
  •  نصف فلفل دلمه‌ای قرمز: خلالی درشت
  •  سیب‌زمینی: 400 گرم، خرد كرده
  •  نمك: به میزان لازم
روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

2- گوشت را اضافه كرده و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش كشیده شود. زیره، پاپریكا و گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه، آب‌جوش یا آب گوشت را اضافه كنید. هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كنید. در قابلمه را بسته و حداقل 2 ساعت غذا را بپزید تا گوشت نرم شود.

3- فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را اضافه كنید و 25 دقیقه دیگر غذا را بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با نان سیاه یا برنج سرو كنید.

نکات:


1- بهتر است گوشت را در اندازه‌هایی دوبرابر گوشت قیمه‌ای خرد كنید.

2- اندازه سیب‌زمینی باید با گوشت یكی باشد.

3- در زمان اضافه كردن سیب‌زمینی، از قارچ و لوبیاسبز هم می‌توانید استفاده كنید.

4- گولاش با مرغ و ماهی هم تهیه می‌‌شود. روش پخت كاملا مشابه است، فقط در زمان كوتاه‌تری آماده می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج