گولاش، تاس کباب مجاری
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
دکتر نداف کرمانی 4
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
سفیر بار ساقدوش_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
دکتر نداف کرمانی 2
زمردی_داخلی2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۳۷۱۲۷
۱۳ آذر ۱۳۹۱ - ۱۶:۰۰
۱۱۲۲۷
گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله آشپزی ایده آل:  گولاش از آن دسته خوراكی‌هایی است كه به روش‌های گوناگون در سراسر جهان طبخ می‌شود. تركیب ساده‌ای از گوشت و سبزیجات كه با هم پخته و سرو می‌شوند. البته با توجه به اینكه مجارستان سال‌ها تحت سلطه تركان عثمانی بوده و خود ترك‌ها از نظر غذایی وامدار ایرانی‌ها هستند، ادعای ایرانی‌الاصل بودن این غذا، سخنی گزاف نیست. این غذا به تاس‌كباب یا خوراك ایرانی بسیار شبیه است. البته با توجه به تفاوت‌های جغرافیایی و فرهنگی، رنگ قرمز این غذا از پاپریكا به دست می‌آید و خبری از زردچوبه و رب در آن نیست كه همین نكته باعث طعم جدید و خوش گولاش می‌شود.

گــــــولاش، تاس کباب مجاری

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
  •   روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  •  پیاز متوسط: 2 عدد، ساطوری
  •  مغز ران گوساله: 800 گرم، خرد كرده
  •  سیر: 2 حبه، نصف كرده
  •  دانه زیره سیاه: یك قاشق چای‌خوری
  •  پاپریكا: 2 قاشق غذاخوری
  •  گوجه‌فرنگی درشت: یك عدد، نگینی
  •  آب جوش یا آب گوشت: 2 لیتر
  •  فلفل دلمه‌ای سبز: یك عدد، خلالی درشت
  •  نصف فلفل دلمه‌ای قرمز: خلالی درشت
  •  سیب‌زمینی: 400 گرم، خرد كرده
  •  نمك: به میزان لازم
روش تهیه:

1- روغن را در یك قابلمه روی شعله متوسط داغ كرده و پیاز را 4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سیر را اضافه كرده و یك دقیقه دیگر تفت دهید.

2- گوشت را اضافه كرده و 4 تا 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ بگیرد و آبش كشیده شود. زیره، پاپریكا و گوجه‌فرنگی را اضافه كرده و پس از یك دقیقه، آب‌جوش یا آب گوشت را اضافه كنید. هنگامی كه به جوش آمد، شعله را كم كنید. در قابلمه را بسته و حداقل 2 ساعت غذا را بپزید تا گوشت نرم شود.

3- فلفل دلمه‌ای و سیب‌زمینی را اضافه كنید و 25 دقیقه دیگر غذا را بپزید. نمك و فلفل آن را اندازه كرده و با نان سیاه یا برنج سرو كنید.

نکات:


1- بهتر است گوشت را در اندازه‌هایی دوبرابر گوشت قیمه‌ای خرد كنید.

2- اندازه سیب‌زمینی باید با گوشت یكی باشد.

3- در زمان اضافه كردن سیب‌زمینی، از قارچ و لوبیاسبز هم می‌توانید استفاده كنید.

4- گولاش با مرغ و ماهی هم تهیه می‌‌شود. روش پخت كاملا مشابه است، فقط در زمان كوتاه‌تری آماده می‌شود.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 1
عارفی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
عارفی_3
خرید باکس 4
سوییچ ایران_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
عارفی_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
زمردی_فوتر اصلی