تارتلت ماهی دودی؛ ماهی را به شکل تارت درست کنید
۳۷۱۷۰۳
۲۷ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۱
۶۲۶۸
ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم...
وب‌سایت شور و شیرین: ماهی را میشود به انواع مختلفی طبخ کرد ما اینجا برای شما طرز تهیه تارتلت ماهی دودی را آورده ایم.
 
مواد مورد نیاز

مواد لازم برای تهیه‌ی خمیر

  • آرد 125 گرم
  • نمك یك‌چهارم قاشق چایخوری
  • كره 75 گرم
  • زرده‌ی تخم مرغ 1 عدد
  • ماست به اندازه‌ی كافی
 
مواد لازم برای مواد رویه

  • ماهی دودی 200 گرم
  • آب‌ِلیموی تازه از نصف لیمو
  • كره 25 گرم
  • پیاز خردكرده 1 عدد
  • قارچ 50 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • خامه 6 قاشق سوپخوری
  • پنیر گودا 100 گرم
  • جعفری خردكرده 1 قاشق سوپخوری
  • ادویه به مقدار كافی

 تارتلت ماهی دودی
 
 طرز تهیه:

1. آرد را در ظرفی الك كنید و نمك را به آن بیفزائید.
 
2. كره را تكه‌تكه سازید و داخل آرد بریزید و با نوك انگشت مخلوط كنید تا مواد، به شكل خرده نان درآید. برای آسانی كار، می‌توانید از خمیرگیر غذاساز خانگی استفاده كنید.

3.  زرده‌ی تخم مرغ را به مواد اضافه نمائید و دوباره با نوك انگشتان مخلوط سازید.
 
4. ماست را كم‌كم افزوده و خمیر را جمع كنید.

5. توجه داشته باشید كه این خمیر نیاز به ورز دادن ندارد.حالا خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و به مدت 15 دقیقه در یخچال استراحت دهید.

6. اینك خمیر را به شكل دایره و به ضخامت 3 میلیمتر با وردنه باز كنید و در قالب‌های كوچك تارت پهن كنید و با چنگال چند سوراخ در آن‌ها ایجاد نمائید.

7. خمیر را در فر- كه با دمای 175 درجه‌ی سانتیگراد گرم كرده‌اید- به مدت 20-30 دقیقه بپزید تا طلائی‌رنگ شود.

8. اكنون ماهی را همراه با آب و نصف آبِ لیموترش در ظرفی قرار دهید و بگذارید كمی بپزد.

9. سپس تیغ‌های ماهی را جدا سازید. كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید و پیاز را در آن كمی تفت دهید.

10. قارچ را خرد كنید و به پیاز بیفزائید و 3-4 دقیقه تفت دهید.
 
11. ماهی‌های استخوان‌گرفته و ادویه را اضافه نمائید.
 
12. اكنون مایه را در تارتلت‌ها بریزید و كنار بگذارید.

13. تخم مرغ‌ها را با چنگال بزنید، خامه، پنیر و بقیه‌ی آبلیمو را بیفزائید و مخلوط كنید، جعفری و كمی ادویه به آن اضافه كنید و روی مواد داخل خمیر بریزید.

14. سپس در فر(تاون) گرم‌شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30-35 دقیقه بپزید تا تارتلت‌ها طلائی‌رنگ شوند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج