شناسایی 2500 نوع غذا در ایران
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
کتاب لند_3
استخدام_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
استخدام_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
استخدام_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۷۵۹۳۰
۰۳ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۴
۲۳۵۹
دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: حدود 2500 نوع غذا در ایران شناسایی شده است.
خبرگزاری ایسنا: دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: حدود 2500 نوع غذا در ایران شناسایی شده است.

محسن رنجبر در مراسم افتتاح جشنواره سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در کرمانشاه اظهارکرد: امروزه غذا به عنوان یکی از نمادهای ملموس فرهنگی هر منطقه محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: غذا یکی از مهمترین جاذبه های گردشگری در دنیاست و ایران به دلیل تنوع اقلیمی خاصی که دارد، دارای تنوع غذایی بسیار ویژه ای نیز هست و براساس برآوردهای اولیه حدود 2500 نوع غذا در ایران داریم.

دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: در ایران مناطقی را داریم که به دلیل تنوع غذایی به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو به ثبت جهانی رسیده‌اند که از جمله آنها می‌توان به شهر رشت اشاره کرد.

رنجبر با تاکید بر اینکه ظرفیت تولید غذا در ایران بسیار بالاست، گفت: چرا نباید از این فرصت استفاده کنیم.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور اظهارکرد: متاسفانه در چند دهه اخیر به دلیل افزایش زندگی ماشینی، مردم به سمت غذاهای فوری و آنی روی آورده‌اند و مدت زمان صرف غذا در هر وعده به شش دقیقه کاهش یافته که این عامل خود به تنهایی باعث بروز بسیاری از مشکلات و بیماری ها برای انسان شده است.

دبیر جشنواره سراسری سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری گفت: جهان برای دوری جستن از این روش به دنبال بهره گیری از غذاهای سنتی و لذت بردن از صرف آنهاست.

وی با بیان اینکه در سطح کشور و حتی دنیا بسیاری مناطق را صرفا با نام غذای آن مناطق می‌شناسند، افزود: هدف از برگزاری این جشنواره که در سطح هشت منطقه کشور و در هر منطقه با حضور سه تا چهار استان برپا می شود این است که مردم را بار دیگر با غذاهای سنتی آشنا کنیم و شرایطی را بوجود آوریم که رستورانها و هتل‌ها نیز به سمت عرضه غذاهای سنتی روی آورند.

رنجبر تاکید کرد: در نهایت جمع بندی این جشنواره‌های منطقه ای را در تهران و در قالب جشنواره سراسری سفره ایرانی فرهنگ گردشگری خواهیم داشت.

این مقام مسئول در سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه ظرفیت غذایی کشور برای توسعه گردشگری بسیار بالاست، گفت: اینکه در کشور ما 2500 نوع غذا وجود دارد خود به تنهایی می تواند به یک برند توسعه گردشگری تبدیل شود، به شرط آنکه بتوانیم در معرفی و ارائه این تنوع غذایی موفق عمل کنیم.

وی افزود: تجاری سازی غذاهای سنتی و فرهنگ سازی استفاده از آنها امر بسیار مهمی است که در اولیت فعالیت‌های حوزه گردشگری سازمان میراث فرهنگی کشور قرار دارد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
تاپ لپتاپ_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
تاپ لپتاپ_2
شیرآلات زمانی_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آف دکور _فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کیان برنا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آف دکور _فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر