طرز تهیه «سالمون تری یاکی»؛ ژاپنی و آسیایی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
فرش مرتضوی_ 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۳۸۹۹۸۹
۲۸ شهريور ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰
۹۸۰۴
سالمون تری یاکی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. تری یاکی (Teriyaki) نوعی روش پخت ژاپنی است که گوشت را با سسی تهیه شده از سس سویا می پزند. می توانید انواع ماهی، مرغ و گوشت را با این روش بپزید.
وب‌سایت آشپزباشی: سالمون تری یاکی از مجموعه دستور غذایی های گوردن رمزی است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده است. تری یاکی (Teriyaki) نوعی روش پخت ژاپنی است که گوشت را با سسی تهیه شده از سس سویا می پزند. می توانید انواع ماهی، مرغ و گوشت را با این روش بپزید.

مواد لازم:

  •     زنجبیل  ۱ تکه
  •     سیر ۲ حبه
  •     سس سویا ۳ قاشق غذاخوری
  •     شیره درخت افرا  ۲ قاشق غذاخوری
  •     سرکه سفید ۱ قاشق غذاخوری
  •     روغن زیتون به میزان لازم
  •     فیله ماهی سالمون ۴ تکه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم

سالمون تری یاکی

طرز تهیه:

1-برای تهیه سس تری یاکی، زنجبیل و سیر را در کاسه ای با سس سویا، شیره درخت افرا، سرکه سفید و کمی روغن زیتون ترکیب کنید.

2-فیله های سالمون را در ظرفی قرار دهید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و سس را روی آن ها بریزید. روی آن ها را با سلفون بپوشانید و برای ۲۰ دقیقه تا ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شوند.

3-ماهیتابه ای بزرگ را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن در آن گرم کنید. فیله های ماهی را از سمت پوست در آن بگذارید و برای ۲ دقیقه بپزید. سپس سس مانده در ظرف را روی ماهی ها بریزید و برای چند دقیقه دیگر بپزید. سپس ماهی ها را بچرخانید و برای ۳ تا ۴ دقیقه دیگر بپزید. در حین پخت از سس روی ماهی ها بدهید. اگر سس خیلی غلیظ شد، کمی آب به آن اضافه کنید.

4-فیله ها را در بشقاب های مورد نظر قرار دهید و با سس باقیمانده در ماهیتابه سرو کنید.

نکاتی در رابطه با تهیه ی سالمون تری یاکی:

1- به یک تکه ۲ سانتی متری زنجبیل تازه نیاز دارید. آن را خیلی نازک ورقه ورقه کنید.

2- پوست سیرها را جدا کنید و آن ها را هم نازک ورقه ورقه کنید.

3- به جای شیره درخت افرا می توانید از عسل استفاده کنید.

4
- از ۴ تکه فیله ماهی سالمون در کل به وزن ۵۰۰ گرم استفاده کنید.

5- برای مزه دار کردن ماهی ها، آن ها را برای حداقل ۲۰ دقیقه و یا حداکثر ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش ریحان 1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
شفا_فوترموبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
فرش تارنگ_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
استیل رگال_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالابرد_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
بانک کتاب پایتخت_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر