۳۹۳۵۹۸
۶۹ نظر
۸۲۰۷
۶۹ نظر
۸۲۰۷
پ

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست‌مایه‌ی تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند.

برترین‌ها: هر شهر و استانی برای خودش نشانه‌هایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب می‌شوند. از صنایع دستی گرفته تا مکان‌های گردشگری و غذا‌های محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب می‌شوند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آن‌ها دارند.

البته گاهی به دلیل سیر و سفر‌هایی که همیشه باب بوده، این تحفه‌ها دست به دست چرخیده و به شهر‌های دیگر قرض داده شده اند. برای مثال غذا‌های محلی هر شهر و استانی، ممکن است در مکان‌هایی دیگر پخته و استفاده شوند و حتی دست مایه تغییر شده باشند. اما باید این نکته را به خاطر سپرد هر غذایی شناسنامه و اصالتی برای خودش دارد که همیشه با آن باقی می‌ماند.

امروز با غذا‌های محلی استان تهران ما را همراهی کنید.

سر گنجشکی

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد متوسط
  • مرزه و ترخون: یک قاشق غذا‌خوری پُر
  • رب گوجه فرنگی: یک الی دو قاشق غذا‌خوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده سپس با مقداری روغن سرخ میکنیم. بعد از سرخ شدن یک قاشق چای خوری زردچوبه و دو قاشق رب گوجه فرنگی را تفت داده و سه الی چهار لیوان آب اضافه کرده می‌گذاریم بجوش بیاد.

۲. سپس گوشت چرخ شده را با یک عدد پیاز متوسط با رنده درشت رنده کرده و با نمک و یک قاشق غذا خوری از مرزه و ترخون خشک و یک قاشق چای خوری زردچوبه و نمک و فلفل خوب ورز میدیم.

۳. این مواد را بدون مرزه و ترخون هم میشه تهیه کرد. به این صورت که مرزه و ترخون حذف میشه و فقط با یک عدد پیاز متوسط با نمک و فلفل خوب وزر میدیم و بقیه مراحل را انجام میدیم.

۴. از مواد گوشتی به اندازه یک فندق درشت برداشته در دست گرد کرده و در سس پیاز داغ و رب گوجه میندازیم.

۵. وقتی تمام کوفته ریزه‌ها که همان سرگنجشکی‌ها است به اتمام رسید سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به اندازه یک بند انگشت مربع خرد کرده و به سر گنجشکی‌ها اضافه میکنیم و میگذاریم تا سیب‌زمینی‌ها پخته شوند.

۶. بعد از پخت سیب‌زمینی سر گنجشکی خوشمزه را در ظرف مورد علاقه ریخته و با نان تازه وسبزی خوردن یا پیازچه نوش جان کنید.

۷. از مقداری آبلیمو تازه یا پرک‌های داخل لیمو عمانی در آخر پخت سر گنجشکی میتوان اضافه کرد.

دمی بلغور جو

دمی بلغور جو یکی از غذا‌های محلی استان تهران است. این غذا مربوط به منطقه لواسان است که در آن از نوعی سبزی محلی به نام تبله نیز استفاده می‌شود.

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • بلغور جو: ۲۰۰ گرم
  • لوبیا قرمز، لوبیا چیتی و نخود: جمعاً ۱۵۰ گرم
  • آب: ۱ لیتر
  • عدس: ۷۰ گرم
  • سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج): ۳۰۰ گرم
  • نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین: به میزان لازم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • نعنا: ۱ قاشق سوپ‌خوری
  • برنج: ۱۰۰ گرم
  • ماست چکیده: برای تزئین به میزان لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. بلغور و حبوبات را به جز عدس، از شب قبل در آب بخیسانید. آن گاه در آبکش بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود. حالا یک لیتر آب به ان بیفزایید و روی اجاق قرار دهید.

۲. آب که جوش آمد، شعله را ملایم کنید و پس از یک ساعت عدس را همراه با سبزی شسته و خرد کرده اضافه نمایید و صبر کنید تا حبوبات بپزد.

۳. سپس ادویه، پیاز داغ و نعنا داغ را بیفزایید هنگامی که آب غذا کشیده شد، برنج شسته و خیس خورده را اضافه کنید و آهسته هم بزنید تا تمام آب آن جذب شود.

۴. حالا صبر کنید تا برنج کاملا مغز پخت شود آنگاه دمی را در ظرف بکشید و با ماست چکیده تزئین نمایید.

دمپختک با گوشت چرخکرده

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • برنج: برای ۲ نفر
  • لپه باقلا: ۱۰۰ گرم
  • گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم
  • پیاز سرخ کرده: ۴ قاشق غذا‌خوری
  • رب گوجه: ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران، نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. لپه باقلا رو با مقداری آب جوش میخیسانیم و بعد از ۲۰ دقیقه با مقداری آب جوش میپزیم طوری که له نشود. برنج رو هم میخیسانیم و بعد در آب جوش ۱ قاشق رب گوجه ریخته و خوب هم میزنیم تا رب گوجه تو آب حل شود.

۲. سپس برنج را در آن میریزیم و با توجه به نوع برنج آبکش میکنیم (معمولاً برای پلو مخلوط برنج رو کمی خشک‌تر بر می‌داریم). گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ شده کمی تفت میدهیم و لپه باقلا را هم اضافه می‌کنیم.

۳. رب گوجه را اضافه کرده و خوب هم میزنیم طوری که لپه باقلا له نشود. بعد از اینکه احساس کردیم رب گوجه خوب تفت خورده، برنج آبکش شده را هم اضافه می‌کنیم و خوب هم میزنیم. فقط فراموش نکنید که مقداری برنج ساده برای ته دیگ کنار بگذارید.

۴. کف قابلمه مقدار کمی آب، روغن و زعفران می‌ریزیم و بعد برنج ساده (یا سیب‌زمینی حلقه شده) را قرار می‌دهیم و بعد هم برنج مخلوط را اضافه می‌کنیم.

۵. بعد از اینکه برنج بخار کرد مابقی زعفران آبکرده را میریزیم روی برنج و شعله را کم می‌کنیم تا برنج دم بکشد.

نکته: استفاده از رب و گوشت چرخکرده اختیاری است و می‌توان از زردچوبه به جای رب استفاده کرد.

اشکنه اسفناج

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • تخم‌مرغ: ۴ عدد
  • سیب‌زمینی: ۲ عدد
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد: ۱ قاشق غذاخوری
  • اسفناج: ریز ریز شده ۱ لیوان
  • آب سماق: به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
  • آب: ۵ استکان

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. پیاز داغ که درست شد آرد، اسفناج، فلفل و زردچوبه را ریخته و بعد از چند ثانیه آب را اضافه کنید.

۲. جوش که آمد سیب‌زمینی را بریزید تا نیم‌پز شود.

۳. ۲ تا از تخم‌مرغ‌ها را هم زده و با نمک بریزید، بعد از ۲ الی ۳ دقیقه جوش، باقی تخم‌مرغ‌ها رادرسته و به آرامی در ظرف بیاندازید تا بپزند. در آخر آب سماق را اضافه کنید.

آش شله‌قلم‌کار

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • گوشت قرمز: ۵۰۰ گرم
  • گندم: ۱ لیوان
  • عدس: ۲ لیوان
  • نخود: ۱ لیوان
  • لوبیا چیتی: ۱ لیوان
  • برنج: ۱ لیوان
  • سبزی آش: ۱ کیلوگرم
  • ترخون: ۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۵ عدد
  • کشک و نعنا: مقداری

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. از شب قبل گندم، عدس، نخود و لوبیا را خیس دهید (در این مدت آب حبوبات را چند بار تعویض کنید تا نفخ حبوبات از بین برود). پیاز‌ها را خلالی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کنار بگذارید.

۲. گندم را داخل قابلمه‌ای بریزید و چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید حدود ۲ ساعت بپزد تا نرم شود. نخود و لوبیا را نیز داخل قابلمه دیگری بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند.

۳. گوشت را خرد کنید و همراه با ۱ پیاز، چند حبه سیر و چند لیوان اب داخل قابلمه‌ای بریزید و ۱ ساعت روی حرارت متوسط قرار دهید تا بپزد و نرم شود (میتوانید مقداری چربی هم به گوشت اضافه کنید تا آش خوشمزه‌تر شود)؛ پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید و آب گوشت را صاف کنید و برای آش کنار بگذارید.

۴. عدس و برنج را داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند و نرم شوند. سبزی آش را ساطوری کنید (ریز خرد کنید) و همراه با ترخون به مواد اضافه نمایید و پس از ۳۰ دقیقه گندم و نخود و لوبیای پخته، نصف پیاز داغ، گوشت ریش ریش شده، آب گوشت، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه نمایید.

۵. به مقدار لازم آب جوش اضافه کنید (آنقدر آب اضافه کنید که بتوانید مواد را به راحتی هم بزنید) سپس حرارت را ملایم کنید و در قابلمه را ببندید و حدود ۲ - ۳ ساعت اجازه دهید اش جا بیفتد. اش را در ظرف بکشید و همراه با پیاز داغ و نعنا داغ و کشک تزیین و سرو کنید (میتوانید چند قاشق کشک با اش مخلوط کنید).

نکته ها:

این اش بسیار خوشمزه گزینه‌ای مناسب برای سفره‌های افطار و نذری است. هرچه پیاز داغ آش بیشتر باشد آش خوشمزه‌تر میشود. سبزی آش شله قلمکار ترکیبی مساوی از جعفری، اسفناج، گشنیز، شوید، نعناع، ریحان و مرزه است.

ته‌چین فیروزکوه

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • برنج: چهار پیمانه
  • سبزی پلویی: ۵۰۰ گرم
  • گوشت گوسفندی سردست: ۲۵۰ گرم
  • چغندر: یک تا دو عدد
  • هویج: دو عدد
  • قیسی زرد آلو: نصف پیمانه
  • پیاز: یک عدد
  • گَردِ لیمو: دو قاشق غذاخوری
  • روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. گوشت را شسته و در صورت دلخواه به صورت یک تکه یا خرد شده در می‌آوریم.

۲. پیاز را خرد کرده و گوشت را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم.

۳. فلفل و زردچوبه را به گوشت افزوده و به اندازه دو لیوان آب به آن اضافه کرده و می‌گذاریم پس از جوش آمدن با حرارت ملایم نیم‌پز شود.

۴. برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم. چغندر را پوست گرفته، حلقه‌حلقه برش می‌دهیم. هویج را هم به شکل مورب برش می‌زنیم. قیسی را شسته و خیس می‌کنیم.

۵. مقداری روغن کف قابلمه ریخته، به اندازه یک کفگیر روی آن برنج می‌ریزیم.

۶. گوشت نیم‌پز را قرار داده، روی آن گرد لیمو می‌پاشیم.

۷. چغندر و هویج را روی گوشت قرار می‌دهیم، سپس یک لایه سبزی و یک لایه برنج می‌ریزیم تا موادمان به صورت لایه‌ای درون قابلمه ریخته شود.

۸. قیسی‌ها را درون کمی روغن تفت داده، روی برنج می‌ریزیم و به اندازه دو تا سه قاشق روغن روی برنج ریخته و آن را دم می‌کنیم.

والک پلو

والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست می‌کنند والک پلو است و بسیار خوشمزه است.

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

مواد اولیه:

  • والک: ۵۰۰ گرم
  • برنج: ۴ پیمانه
  • روغن: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  • نمک: به میزان لازم
  • ساقه سیر تازه: ۲ شاخه

غذاهای محلی استان تهران؛ پایتخت ایران

طرز تهیه:

۱. برنج را می‌شوییم و با ۴ قاشق چای‌خوری نمک (بستگی به ذائقه دارد) خیس می‌کنیم. والک‌ها را تمیز می‌شوییم و کمی درشت خرد می‌کنیم. برنج را با مقدار مناسب آب (حدود ۸ پیمانه) و روغن روی حرارت تند می‌گذاریم و والک‌های آماده را نیز در آن می‌ریزیم.

۲. می‌گذاریم تا آب آن جوش بیاید و آب برنج جمع شود سپس حرارت را ملایم می‌کنیم و در قابلمه را می‌بندیم و دم کنی روی در آن می‌گذاریم.

۳. برای خوش عطر شدن این پلو می‌توان به همراه والک‌ها ساقه سیر یا سیر تازه نیز در برنج ریخت. در صورتی که با غذا گوشت میل می‌کنید توصیه می‌کنیم این پلو را با گوشت مغز ران گوسفند میل کنید.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      کاش یکی بود اینا رو برام میپخت

      پاسخ ها

      • نسیم

        البته یکی که دست پختش خوشمزه بود !

      • زهرا.۲۲

        وااای همشون عااالین

      • زهرا.۲۲

        و مو هم تو غذاش نباشه

      • بدون نام

        آلبالو پلو و گرمببیک و رشتهواش و بورانی و نرگسیک و چند تا غذای محلی دیگه هم هست که خیلی ها اسماشونم نشنیدن مثلا
        آش جوسوجک اگه خواستی طرز تهیه اشون رو باید بری از خانم های مسن لواسانات بپرسی

      • بدون نام

        واقعا یه غذاهایی داره آدم دلش میخواد همین الان اون غذا ها رو جلوش بزارن و بخوره کاش میشد اینطوری هر روز هر غذایی که دوست داشتی بخوری ❤❤❤❤

    • بدون نام

      والک پلو با قارچ سرخ شده و نیمرو کنارش فوق العاده است

      پاسخ ها

      • بیرامب

        نه بابا واقعا

      • بدون نام

        والک پلو رو تا حالا نه خوردم و نه شنیده بودم
        البته از لیست بالا اشکنه و شله قلم کار رو نمیشه متعلق به جای خاصی دونست از غذاهای قدیمی است که شهرهای دیگه هم دیدم

    • کوروش

      اینها برای پولدارها بوده الان شده ساندویچ و فلافل و پیتزا 5000تومانی و پیراشکی و با ادویه های از دوده و سرب و .... ! تمام شد اون روزهائیکه چنین غذاهای در سر سفرها بود من تازه اسم اینها را میشنوم !

    • م ز

      خیلی ممنون از لطف شما که این غذا ها را برای دیدن گذاشتید

    • مریم

      با اینکه اهواز زندگی میکنیم اما خداروشکر مامانم همه این غذاهارو بهمون میده ماهم میخوریم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چه مادر خوبی

    • بدون نام

      پولدارها که اون زمان اشکنه و دمپخت نداشتن الان ملت از این چیزا میخورن.هر چی که توش گوشت نباشه.البته تخم مرغ و برنج و... هم جدیدا جزو غذا های اعیانی شده .یعنی از اشکنه تخم مرغ حذف بشه !

      پاسخ ها

      • بدون نام

        دقیقا اشکنه نماد سفره فقیرانه بوده و هست

    • عسل

      چه عجب حرفی هم از غذاهای تهران شد

    • بدون نام

      واقعا بعضيا اينقدر عقده دارن كه هر مطلبي كه اين سايت در مورد تهران ميذاره با كنايه يه چيزي ميگن!!!!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        آره. بعدشم می گن ما به تهرانیا حسودی نمی کنیم !!!

    • شیدا

      ما مال لواسونیم ولی من تا حالا دمپختک بلغور نشنیدم و نخوردم :/

      پاسخ ها

      • فرزانه

        آره ما هم مال لواسونیم منم این غذارو نه خوردم نه شنیدم نه دیدم تا حالا

    • بدون نام

      آلبالو پلو هم تهرونیه.
      غذاهای شیرین کلا تهرونیه.
      تو سر گنجیشکی هم شنبلیله میریزن معمولا.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به به البالو پلو که عالیه

    • فاطمه

      هیچکدوم خوشمزه نیستن :(

      پاسخ ها

      • نازی

        من‌این‌غذا‌ها‌رو‌خورده‌ودیده‌ام‌خیلی‌خوشمزه‌بوده‌من‌تو‌تهران‌بدنیا‌امده‌ام

    • زری

      والک چه مزه ای هست؟ مزه برگ سیر میده؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        موقعی که پخته میشه و بوی غذا بلند میشه به شدت بوی سیر میده اما خیلی مزه سیر نمیده روی هم رفته خوشمزس

      • بدون نام

        یه مقدار به تندی میزنه ولی بوش کاملا با سیر متفاوته و دهن بو نمیگیره

    • بدون نام

      به به، دلم خواااااست، همشون خوشمزه آن، به جز والک پلو بقیه رو خوردم.

    • بدون نام

      غذاهای تهرانی ها خوشمزه بنظر میاد البته ما اینجا والک نداریم . فکر کنم قرمه سبزی هم باید تهرانی باشه؟

      پاسخ ها

      • گیتی

        قورمه سبزی گیلانیه..کلا غذاهای سبزیجاتی بیشتر ریشه شمالی داره یا جنوب.

    • سارا

      ما بوشهریا یه غذایی داریم که با بلغور گندم درست میشه که بهش گفته میشه للک یا گمنه.یه چیزی شبیه غذای بلغور جو هست

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من هم خوزستان این را خوردم مامانم درست می کنه عالیه با قلیه ماهی

    • بدون نام

      غذاهای خیلی مسخره ای بودن

    • نازی

      من‌در‌تهران‌به‌دنیا‌آمده‌ام‌و‌همه‌غذا‌هارا‌خوردم‌و‌خیلی‌خوشمزه‌هست‌خیلی‌

      پاسخ ها

      • بدون نام

        نه باباراس میگی!!!!

    • خ

      اصلاهم خوشمزه نیستن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        موافقم

    • بدون نام

      والک پلو و ته چین درسته واسه فیروزکوهه ولی اونا بخاطر نزدیک بودن به مازندران مال خودشون کردن. در واقع غذای مازندرانی هستن

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هیچی دیگه کل تاریخ تغذیه لواسانات رو زیر سوال بردی والک پلو مال لواسانه عزیز حتی دقیق تر مال روستای امامه بازم بگم ؟

    • بدون نام

      والک کجای تهران در میاد؟!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        فکر میکنی تهران جاهای سرسبز و باغ و کوه و در و دشت و
        آبشار و رودخونه و دار و درخت مناطق ییلاقی نداره

    • بدون نام

      بابا یکی بگه این والک چیه دیگه افتااااد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        شبیه تره هستش یه کم زخیم تر از تره و به شدت بوی سیر میده

      • بدون نام

        تو نت سرچ کن تصاویرش میاد

    • بدون نام

      خیلی غذاهای خوبی هستند مخصوصا که از سبزیجات مختلف استفاده کردند حیف که درست کردن شان
      سخت است

    • مینوبهرامی

      دمی بلغور جو کجاش مال لواسان پس چرا من تاحالا نشنیدم
      والک پلو مال لواسان هست بخاطر سبزی هاش که تو کوه رشد میکنه والک .تبله وگوگولک که یک نوع قارچ هست که بر اثر زدن صاعقه بیرون میاد وچندنوع سبزی کوهی دیگه که البته من خودم دوست ندارم ولی گفتم که اشتباهی به ذهن مردم وارد نکنید

    • آزادی

      عالی ،فقط اگر نوشته بودید کجا بریم بخوریم خوب بود

    • حدیثه

      ته چین یکی ازمهدی خوشمزه ترین دسر یا غذا است من که خیلی دوست داشتم انشاءالله همه دوست داشته باشند مخصوصاًعشقم

    • yekta

      والک پلو نخوردم بقیه غذاهاهم بنظر خوشمزه میاد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        هر کسی یه سلیقه ای داره ولی من که تهرانی اصیلم و غذاهای محلیمونه والک پولو رو دوست ندارم ولی خانواده خیلی دوست دارن

    • DanieL

      Dfpbvmsvgi

    • بدون نام

      غذا بینظیر بود فرصتی باشه خودم همشونو درست میکنم انشاالله

    • بدون نام

      غذا بینظیر بود فرصتی باشه خودم همشونو درست میکنم انشاالله

    • احیا

      بریم سبزی فروشی بگیم والک میخوایم بهمون میدن یا فقط جاهای خاصی داره؟؟؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اگه بری بازار تجریش اونجا دارن والا جای دیگه پیدا نمیکنی که اونم پرورشیه و کوهی نیست کوهی اگه بخوای باید تشریف ببری لواسانات از فروشنده های محلی تهیه کنی که اونم خیلی گروونه به عنوان مثال روستای امامه از سوپر مارکتی ها بپرسی بهت نشون میدن چه کسی داره

    • بدون نام

      دونوع والک داریم وحشی و پرورشی که نوع پرورشی بسیار بد بو است برای تهیه نوع وحشی ان باید به افراد محلی لواسانات مراجعه کرد و تهیه نمود که بسیار گران است و به صورت خشک شده عرضه می شود

      پاسخ ها

      • بدون نام

        پارسال کیلویی یک میلیون بود

    • گیتی

      دمپختک کاملا گیاهیه گوشت چرخ کرده نداره معمولا با ترشی میخورن یا اگه بخان مفصل تر باشه نیمرو درست میکنن روش میزارن گوشت اصلا نداره

    • ال

      ته چین فیروزکوه عالیه. حتما امتحان کنید

    • بدون نام

      من مال جردنم نه اسم این غذا هارو شنیدم و نه خوردم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        مطمئنم که تهرانی اصیل نیستین یعنی تو چند نسل قبل به تهران مهاجرت کردین چون این غذا ها رو هرکس تهرانی اصیل باشه خورده و تازه غذاهای دیگه ای هم هست که اسم برده نشده مثلا آش لخجوک یا آش جوسوجک

    • بدون نام

      عالی بود

    • خانم

      عالییی بود

    • بدون نام

      من که همه رو دوست دارم

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خوبه

    • بدون نام

      تمام غذاهای ایران خوشمزه و بینظیر هستند

    • مهدی

      ما تهرانی ها چند تا غذای دیگه داریم که عنوان نکردین یکی آش لخجوک ( به قول باقی شهر ها آش جون عمه ) و یه آش دیگه به اسم جوسوجک ( با جو و قلم گوساله و گوشت گوسفندی پخته میشه )

    • بدون نام

      خوبه

    • بدون نام

      کله گنجشکی نه سر گنجشکی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج