سیب زمینی و سالاد رنگارنگِ تربچه
۳۹۹۹۹۲
۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۳
۱۳۹۸۷ 
سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
وب‌سایت آوای سلامتی: سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.

مواد لازم:

  •  سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
  •  خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
  •  نمک : 2 قاشق چای خوری
  •  تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
  •  خردل : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
  • مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
 
سیب زمینی و سالاد تربچه 

طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .

2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .

3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .

4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج