این کیک مثلِ پنبه می ماند
۴۰۱۷۲۹
۲۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸
۱۷۹۹۲
بعضی کیک ها واقعا مثل پنبه می مانند، در این مطلب طرز تهیه کیکِ پنبه ای را به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
وب‌سایت شبره: بعضی کیک ها واقعا مثل پنبه می مانند، در این مطلب طرز تهیه کیکِ پنبه ای را به شما آموزش می دهیم. حتما خوشتان می آید.
 
مواد لازم:
 
  • تخم مرغ 1 عدد
  • آرد شیرینی پزی 2 پیمانه
  • شکر سفید 1 پیمانه
  • روغن مایع 1/2 پیمانه
  • ماست کم چرب 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • جوش شیرین 1 قاشق مربا خوری
  • وانیل 1 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه کیک پنبه ای 

طرز تهیه:
 
1-ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود.
 
2-سپس روغن را اضافه کرده و باهمزن زده و حالا ماست را اضافه کرده هم میزنیم. آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید.
 
3-بعد در قالب چرب شده بریزید.
 
4-و در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه بسته به نوع فر بپزید.
 
نکته:
 
1- فر را 15 دقیقه قبل گرم کنید.
 
2-این کیک همانطور که از اسمش معلومه مثل پنبه است و میتونید این کیکو 2 یا 3 برابر کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:00 - 1395/07/29
من عاشق این کیک هستم،سالهادنبال دستورپختش بودم،امروزبااین دستوردرست کردم کیک بسیارعالی شدولی پنبه ای نشدبلکه اسفنجی شد،نمیدونم چرا؟!
Iran, Islamic Republic of
21:07 - 1395/07/29
بجای جوش شیرین چی میشه جایگزین کرد اخه میگن جوش شیرین خوب نیست .
Iran, Islamic Republic of
01:30 - 1395/07/30
سلام لطفامی شه بگی چطوری درست کردوتوچه قالبی ریختی چون برای من همش سررفت وسوخت ..ممنون میشم اگرراهنمایم کنید
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج