طرز تهیه ترشی بامیه
۴۰۱۸۶۱
۲۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۹
۲۴۸۶۹
برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده كنید كه سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید كمی آن را كوتاه كنید. در انجام این كار باید دقت شود. چون كه اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به كیفیت ترشی آسیب می‌زند.
وب‌سایت شور و شیرین: برای تهیه این ترشی، بهتر است از بامیه‌های ریز استفاده كنید كه سالم و سبز هستند. اگر ساقه بامیه بلند باشد، باید كمی آن را كوتاه كنید. در انجام این كار باید دقت شود. چون كه اگر مقدار زیادی از ساقه آن را بگیرید، ماده لیز درون آن بیرون می‌آید و به كیفیت ترشی آسیب می‌زند.
 
 مواد مورد نیاز:

  • بامیه یك كیلوگرم
  • سیر یك بوته
  • موسیر  50 گرم
  • ادویه 1 قاشق چایخوری
  • نمك 1 قاشق چایخوری
  • سركه سفید به میزان لازم

 ترشی بامیه

طرز تهیه:

1. بامیه‌ها را بشوئید و درون صافی بریزید تا آب آن گرفته شود. سپس درون ظرف مخصوص ترشی بریزید. پوست سیرها را بگیرید و لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

2. موسیر را بخیسانید. پس از نرم شدن و گرفتن دور ریزشان، آن‌ها را بشوئید و در صافی بریزید تا آب خود را پس دهد. سپس آن‌ها را لابه‌لای بامیه‌ها قرار دهید.

3. اكنون ادویه و نمك را به بامیه بیفزائید و سركه، به اندازه‌ای بریزید كه روی بامیه را بپوشاند. بعد درِ ظرف را ببندید و در جای خنك نگهداری كنید.

یادآوری 1: مقدار نمك را، بنا به دلخواه می‌توان كم یا زیاد كرد.

یادآوری 2: پس از حدود 15 روز، ترشی قابل مصرف است.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج