ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
لایکو_4
لایکو_2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۰۶۷۴۰
۰۱ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۱
۱۳۱۵۶
این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است.
وب‌سایت روزیاتو: این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ماشروم برگر:

  •     ۱ ورقه پنیر موزارلا
  •     ۱ ورقه پنیر چدار
  •     ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
  •     ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  •     نصف پیمانه آرد
  •     روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای سس:

  •     ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  •     ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
  •     ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
  •     ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
  •     یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند

مواد لازم برای تزئین:

  •     کاهو
  •     گوجه فرنگی، حلقه ای
  •     پیاز، حلقه ای
  •     خیارشور
  •     نان همبرگر
 
ماشروم برگر سوخاری

طرز تهیه:

1-درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
 
2-در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
3-پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
 
4-قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
 
5-در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
 
6-درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
 
7-در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
8-برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
 
9-سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
18:46 - 1395/08/01
یعنی گفتن قارچ اینقدر سخته که میگید ماشروم؟
Iran, Islamic Republic of
13:03 - 1395/08/14
چه اصراری دارید به قارچ بگید ماشروم؟ به سیب زمینی بگید پوتیتو؟ #فارگلیسی
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
ایرانیان- فوتر موبایل222
آیلین_فوتر بلفارو
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر