طرز تهیه «ماهی با پوره کلم بروکلی»
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۱۷۹۵۹
۲۱ آبان ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۶
۱۱۴۸۶
تهیه ماهی راحت تر از این نمی شود! ماهی را در آرد می زنیم و بعد سرخ می کنیم. می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید. اغلب این غذا را با پوره نخود فرنگی می خورند، من این بار از کلم بروکلی استفاده کردم.
وب‌سایت آشپزباشی: تهیه ماهی راحت تر از این نمی شود! ماهی را در آرد می زنیم و بعد سرخ می کنیم. می توانید از آرد بدون گلوتن استفاده کنید. اغلب این غذا را با پوره نخود فرنگی می خورند، من این بار از کلم بروکلی استفاده کردم.
 
مواد لازم:
 
  • کلم بروکلی  ۵۰۰ گرم
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  •  فلفل سیاه به میزان لازم
  • آرد ۳ قاشق غذاخوری
  • پودر زنجبیل ۱ قاشق چای خوری
  • فلفل پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
  • فیله ماهی ۲ تکه
  • روغن ۱ قاشق غذاخوری
  • لیمو ۱/۲ عدد
 
ماهی با پوره کلم بروکلی 

طرز تهیه:

1. کلم بروکلی پخته را به همراه کمی نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون در مخلوط کن بریزید و کاملا پوره کنید.

2. آرد را با ۱ قاشق چای خوری نمک، پودر زنجبیل و پودر فلفل پاپریکا ترکیب کنید. آن را در بشقاب بریزید و فیله ها را از هر دو طرف در ترکیب آرد بزنید.

3. روغن را در ماهیتابه ای نچسب که ماهی ها در آن جا شوند، گرم کنید و فیله ها را از سمت پوست در آن قرار دهید و برای ۳ دقیقه بپزید. فیله ها را برگردانید و برای حدود ۲ دقیقه دیگر تا مغز پخت شوند، بپزید.

4. این زمان بندی براساس تکه های کلفت فیله است. اگر از فیله ای نازک استفاده می کنید، پختن آن ها به مدت ۲ دقیقه از سمت پوست و بعد یک دقیقه از طرف دیگر کافی است.

5. فیله ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی حوله کاغذی قرار دهید.

6. مقداری از پوره کلم بروکلی در ۲ بشقاب قرار دهید و فیله ها را( به حالتی که پوست آن ها رو به بالا باشد) روی آن ها بگذارید و با برش های لیمو میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی با پوره کلم بروکلی:

1. کلم بروکلی را به گلچه های آن تقسیم کنید. آن ها را در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش بریزید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا نرم شوند، بپزید. سپس آبکشی کنید.

2.  از انواع ماهی سفید مانند ماهی کاد یا هادوک(ماهی روغنی کوچک) استفاده کنید. حدودا به ۳۵۰ گرم ماهی نیاز دارید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
سفیر بار ساقدوش_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
دیاکو_فوتر داخلی
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کالابرد_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر