تُست فرانسوی با بلوبری یا کشمش
۴۲۰۶۷۱
۰۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲
۹۳۷۴ 
این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.
وب‌سایت روزیاتو: این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.
 
مواد لازم:

  •     ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
  •     یک چهارم پیمانه شکر
  •     ۱ قاشق چایخوری دارچین
  •     ۴ عدد تخم مرغ
  •     نصف پیمانه خامه پرچرب
  •     یک قرص نان فرانسوی
  •     ۱ پیمانه بلوبری (می توانید کشمش را جایگزین بلوبری کنید)
  •     شیره افرا
 
تُست فرانسوی با بلوبری

طرز تهیه:

1- فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
 
2- در یک کاسه، پنیر خامه ای، شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
 
3- تخم مرغ ها و خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
 
4-در قسمت بالای نان فرانسوی، یک مستطیل باریک برش دهید و از نان جدا کنید.
 
5- با دست، قسمت جدا شده را به تکه های کوچک خرد کنید. سپس آنها را درون مخلوط تخم مرغ ریخته، بلوبری های را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع جذب نان ها بشود.
 
6- قرص اصلی نان را روی یک لایه ورقه روغنی درون سینی فر گذاشته و مخلوط بلوبری را در بخش میانی بریزید.
 
7- سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
 
8- پس از اینکه فرنچ تست کمی خنک شد، آن را برش زده و به همراه شیره افرا سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج