آموزش پختن ماهی در فر با فویل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۲۴۷۴۰
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
۵۲۱۵۸
ماهی در فر با فویل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن ماهی در فویل آلومینیومی روشی بسیار عالی و سالم است و مزه تمام مواد را حفظ می کند. حتی می توانید مواد را از قبل در فویل پیچیده و آماده کنید و در زمان پخت از یخچال خارج کنید.
وب‌سایت آشپزباشی: ماهی در فر با فویل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن ماهی در فویل آلومینیومی روشی بسیار عالی و سالم است و مزه تمام مواد را حفظ می کند. حتی می توانید مواد را از قبل در فویل پیچیده و آماده کنید و در زمان پخت از یخچال خارج کنید.
 
مواد لازم:

  •     تخم مرغ  ۱ عدد
  •     سیب زمینی  ۱۰۰ گرم
  •     رازیانه ۱/۲ عدد
  •     لیمو  ۱/۲ عدد
  •     گوجه گیلاسی  ۵ عدد
  •     روغن زیتون قدری
  •     زیتون بی هسته  ۱ مشت
  •     فیله ماهی  ۱۲۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سرکه سفید قدری
 
ماهی در فر با فویل 
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو تکه فویل آلومینیومی ۳۵ در ۴۵ سانتی متری را روی هم قرار دهید و از وسط تا کنید. دو طرف باز فویل را بپیچید و با زدن کمی تخم مرغ محکم کنید. سمت سوم را باز بگذارید.
 
2- سیب زمینی آب پز، رازیانه، برش های لیمو، گوجه گیلاسی، روغن زیتون، زیتون ها و ماهی را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
3-مواد را از سمت باز در فویل قرار دهید و در صورت تمایل از برگ های رازیانه روی آن ها قرار دهید (می توانید ماهی را در این مرحله و به این شکل تا ۲ روز در یخچال نگه دارید)، سرکه سفید را به آن اضافه کنید و فویل را ببندید. فویل را در سینی فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. اگر تکه ماهی کمی کلفت است به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
 
4- بعد از پخت، فویل را در بشقاب قرار دهید و با کمک چاقو آن را برش دهید. می توانید ماهی را در کنار مقداری لوبیا و با بروکلی آب پز میل کنید.
 
نکات:

1- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و قاچ کنید. آن ها در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش برای ۶ دقیقه بپزید. آن ها را آبکشی کرده و خنک کنید.

2- تخم مرغ را با چنگال بزنید.

3- رازیانه را خرد کنید. می توانید از یک شاخه کرفس هم استفاده کنید.

4- لیمو را نازک حلقه حلقه کنید.

5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

6- از ماهی هایی مانند هادوک (ماهی روغنی کوچک)، لوزی ماهی و یا سالمون استفاده کنید. پوست آن را جدا کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
00:18 - 1397/01/10
چرا مطالب سایت های دیگه رو کپی میکنید بدون ذکر منبع؟ چرا خودتون تولید محتوا نمی کنید
پاسخ ها
مدیر پایگاه کاربر گرامی، در ابتدای همه مطالب سایت منبع ذکر شده است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
اپیلاسیون نانا 3
فرش تارنگ_3
فرش ریحان 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
فرش ریحان 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
استیل رگال_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کالابرد_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
سفیر بار ساقدوش_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر