آموزش پختن ماهی در فر با فویل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - f تبلت1111
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 1
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
فرش مرتضوی_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
دکتر نداف کرمانی 2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۲۴۷۴۰
۲۹ آبان ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
۵۲۱۷۰
ماهی در فر با فویل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن ماهی در فویل آلومینیومی روشی بسیار عالی و سالم است و مزه تمام مواد را حفظ می کند. حتی می توانید مواد را از قبل در فویل پیچیده و آماده کنید و در زمان پخت از یخچال خارج کنید.
وب‌سایت آشپزباشی: ماهی در فر با فویل از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که سایت ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. پختن ماهی در فویل آلومینیومی روشی بسیار عالی و سالم است و مزه تمام مواد را حفظ می کند. حتی می توانید مواد را از قبل در فویل پیچیده و آماده کنید و در زمان پخت از یخچال خارج کنید.
 
مواد لازم:

  •     تخم مرغ  ۱ عدد
  •     سیب زمینی  ۱۰۰ گرم
  •     رازیانه ۱/۲ عدد
  •     لیمو  ۱/۲ عدد
  •     گوجه گیلاسی  ۵ عدد
  •     روغن زیتون قدری
  •     زیتون بی هسته  ۱ مشت
  •     فیله ماهی  ۱۲۰ گرم
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه به میزان لازم
  •     سرکه سفید قدری
 
ماهی در فر با فویل 
 
طرز تهیه:

1- از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. دو تکه فویل آلومینیومی ۳۵ در ۴۵ سانتی متری را روی هم قرار دهید و از وسط تا کنید. دو طرف باز فویل را بپیچید و با زدن کمی تخم مرغ محکم کنید. سمت سوم را باز بگذارید.
 
2- سیب زمینی آب پز، رازیانه، برش های لیمو، گوجه گیلاسی، روغن زیتون، زیتون ها و ماهی را در کاسه ای بزرگ با هم ترکیب کنید. به آن ها نمک و فلفل سیاه بزنید.
 
3-مواد را از سمت باز در فویل قرار دهید و در صورت تمایل از برگ های رازیانه روی آن ها قرار دهید (می توانید ماهی را در این مرحله و به این شکل تا ۲ روز در یخچال نگه دارید)، سرکه سفید را به آن اضافه کنید و فویل را ببندید. فویل را در سینی فر گذاشته و برای ۱۸ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. اگر تکه ماهی کمی کلفت است به زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد.
 
4- بعد از پخت، فویل را در بشقاب قرار دهید و با کمک چاقو آن را برش دهید. می توانید ماهی را در کنار مقداری لوبیا و با بروکلی آب پز میل کنید.
 
نکات:

1- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و قاچ کنید. آن ها در قابلمه ای از آب نمک در حال جوش برای ۶ دقیقه بپزید. آن ها را آبکشی کرده و خنک کنید.

2- تخم مرغ را با چنگال بزنید.

3- رازیانه را خرد کنید. می توانید از یک شاخه کرفس هم استفاده کنید.

4- لیمو را نازک حلقه حلقه کنید.

5- گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید.

6- از ماهی هایی مانند هادوک (ماهی روغنی کوچک)، لوزی ماهی و یا سالمون استفاده کنید. پوست آن را جدا کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
00:18 - 1397/01/10
چرا مطالب سایت های دیگه رو کپی میکنید بدون ذکر منبع؟ چرا خودتون تولید محتوا نمی کنید
پاسخ ها
مدیر پایگاه کاربر گرامی، در ابتدای همه مطالب سایت منبع ذکر شده است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 3
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
شیرآلات زمانی_3
فرش ریحان 4
فرش تارنگ_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
فرش ریحان 2
شیرآلات زمانی_2
فنی آتل_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
شفا_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
کالابرد_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
شفا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
تدبیرکالا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
دکتر قدیمی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
استیل رگال_فوتر
فنی آتل_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر