۴۲۷۰۵۰
۴ نظر
۵۰۰۶
۴ نظر
۵۰۰۶
پ

شکار چهارپایان تا اطلاع ثانوی ممنوع

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فعلا برنامه ای برای صدور مجوز شکار چهارپایانی مانند کل و بز، قوچ و میش نداریم و تاکنون هم دستورالعملی در این زمینه صادر نشده است.

خبرگزاری ایرنا: معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: فعلا برنامه ای برای صدور مجوز شکار چهارپایانی مانند کل و بز، قوچ و میش نداریم و تاکنون هم دستورالعملی در این زمینه صادر نشده است.

فرهاد دبیری روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار اظهار کرد: باید وضعیت جمعیت این چهارپایان مورد بررسی قرار گیرد بعد از آن در این زمینه تصمیم اتخاذ خواهد شد.

وی ادامه داد: البته دستورالعمل صدور مجوز شکار پرنده برای 10 استان تهیه و ارسال شده است، این پروانه در استان هایی مانند آذربایجان های غربی و شرقی که جمعیت پرنده نسبتا بالایی دارند، صادر شده است.

دبیری تاکید کرد: البته پروانه هایی که در این استان ها هم صادر می شود بسیار محدود و در حد کنترل شده است.

وی ادامه داد: دستورالعمل صدور پروانه شکار صادر شده و ادارات کل محیط زیست استان ها به مرور اقدام به صدور پروانه شکار می کنند.

*** صدور مجوز برای شکار گراز وحشی

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: گراز جزو حیوانات زیانکار است و از جمعیت بالایی هم برخوردار است که این بالا بودن جمعیت موجب حمله به مزارع و باغات و بروز آسیب به کشاورزان می شود.

وی افزود: از این رو برای کنترل جمعیت این حیوان و جلوگیری از آسیب زدن به باغات و مزارع هم مجوز شکار و هم دفن صادر می کنیم.

دبیری با بیان اینکه برای میرشکارها مجوز دفن و برای اقلیت ها مجوز شکار صادر می کنیم، گفت: مجوز شکار برای گراز از قدیم هم همینطور بوده است.

وی اظهار کرد: به رغم اینکه مجوز شکار برای گزار صادر می شود اما با این وجود میزان رشد جمعیت این حیوان همچنان از برداشت آن بیشتر است.

دبیری درباره نحوه صدور مجوز برای شکار گراز توضیح داد: موسساتی که هم امکانات و هم صلاحیت شکار دارند با ادارات کل استان های خوزستان و بخش های شمالی کشور که زیستگاه گراز است، قرار داد می بندند که بر اساس آن توافق می شود تعداد گزارهای شکار شده را اعلام کنند تا بعد از آن مجوز صادر شود.

وی اظهار کرد: در مورد شکارهای منفرد این طور است که یک نفر پروانه می گیرد و بعد شکار می کند اما غیر از آن مواردی داریم که موسسات در قالب قرارداد این کار را انجام می دهند.

دبیری گفت: در این روش برای این موسسات برای شکار زمان تعیین می شود، مثلا توافق می کنند که دو یا سه ماه فرصت دارند در یک منطقه تعیین شده گراز شکار کنند بنابراین بیشتر و خارج از زمان و مکان تعیین شده نمی توانند اقدام به شکار کنند.

وی تاکید کرد: زیرا مناطقی که جمعیت گراز زیاد شده و موجب آسیب رساندن به مزارع و باغات می شود مجوز شکار صادر می شود و افراد می توانند فقط در این مناطق شکار کنند.

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست گفت: تمام مراحل شکار با نظارت مامور سازمان محیط زیست انجام می شود و بعد از پایان زمان تعیین شده گزارش آن تهیه و به محیط زیست استان ارائه می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علی

      یکی از دوستان تعریف میکرد و میگفت خود مامورای محیط زیست با ماشین اداره ادم میبرن به منطقه شکار میزنه وعصر میرن باماشین دولتی دنبالشون باشکار میبرن شون

    • ناشنای

      برای گراز صادر میکنند برای خرگوش که باغات رفسنجان راازبین برده وریشه درختان را خشکانده تصمیمی نگرفته اند

    • رها

      پول بدی همه چیز خریدنیه

    • bita

      یک جوری میگن گراز خسارت وارد میکنه،انگار شعور داره و از قصد اینکارو میکنه!!
      خوب اون حیوان هم برای سیر کردن شکمش به مزارع حمله میکنه.بجای کشتن حیوان زبان بسته،اینها را در مناطق حفاظت شده نگهداری کنید و به کشاورزان هم تعلیم بدید که چه طور برای مزارع شون حصار درست کنند.کاری که در جوامع پیشرفته انجام میدن! همیشه دنبال راحت ترین راه حل هستید یعنی کشتن!! شرم بر شما

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج