غذای ترش دوست دارید؟ ترشه سماق گیلانی بخورید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۳۲۷۲۸
۲۶ آذر ۱۳۹۵ - ۰۶:۳۳
۱۸۴۱۷
خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یكی از معروف ترین غذاهای شمالی است كه در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه كه اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شك می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.
مجله آشپزی مثبت: خورش سماق، سماق قاتوق یا خورش ترشه سماق یكی از معروف ترین غذاهای شمالی است كه در گیلان طرفداران زیادی دارد. خورشی ترش و خوشمزه كه اگر اهل خوردن غذاهای ترش باشید، بدون شك می تواند گزینه خوبی برای برنامه غذایی شما به حساب بیاید.
 
مواد لازم:

  • 3 عدد سینه مرغ
  • 500 گرم سبزی خورش
  • 2 عدد پیاز
  • 3 /1 پیمانه  لوبیا قرمز
  • 2 /1 پیمانه آبغوره
  • 5 ق س سماق
  • 3 /1 پیمانه غوره
  • 5 حبه سیر
  • روغن و نمک  به مقدار لازم
 
ترش سماق با کته قالبی 
 
 طرز تهیه:

1.  سیرها و پیازها را پوست کنده، بشویید، ریز خرد کنید و درروغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس  مرغ خرد شده ، 3 قاشق سماق و نمک  را اضافه کنید و با حرارت ملایم به مدت 10 تا 15 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. پس از تغییر رنگ مرغ‌ها می‌توانید لوبیاها را همراه ۴ پیمانه  آب اضافه کنید و در حالی که حرارت را زیاد کرده‌اید بگذارید تا خورش شروع به جوشیدن کند. سپس حرارت را کم کنید و به مدت ۲ ساعت بگذارید مواد بپزد.
 
2.  سبزی‌ها را بعد از شستن و خشک کردن ریز خرد کرده، در روغن به مدت ۱۰ دقیقه سرخ کنید. حالا یک قاشق سماق را به سبزی‌های سرخ شده اضافه و خوب مخلوط کنید. بعد آن را از روی حرارت بردارید.

3.  پس از گذشت 2 ساعت و درست زمانی که لوبیاها نرم شد می‌توانید سبزی‌های تفت داده شده را با آبغوره و غوره‌ها و یک قاشق باقیمانده سماق به آن اضافه کنید. حالا تمام مواد را به آرامی مخلوط کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد - به روغن بیفتد - سپس با برنج سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر