طرز تهیه کیک گردوییِ چند طبقه با خامه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
کتاب لند_1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۳۲۸۲۱
۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۲
۲۷۹۴۹
کیک گردویی یکی از انواع کیک های خیلی خوشمزه است که هر کسی از آن نمی گذرد. حتی برای مهمانی های مهم هم می توانید این کیک را درست کنید. خامه آن را می توانید بسته به سلیقه کم یا زیاد استفاده کنید.
مجله آشپزی مثبت: کیک گردویی یکی از انواع کیک های خیلی خوشمزه است که هر کسی از آن نمی گذرد. حتی برای مهمانی های مهم هم می توانید این کیک را درست کنید. خامه آن را می توانید بسته به سلیقه کم یا زیاد استفاده کنید.
 
مواد لازم:

  • 1 پیمانه آرد
  • 1 پیمانه پودر گردو
  • 1 پیمانه شکر
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 150 گرم کره
  • 2 ق چ بیکینگ‌پودر
  • وانیل به مقدار لازم
  • 450 گرم خامه فرم‌گرفته
 
کیک گردویی با خامه 
 
طرز تهیه:

۱. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را از هم جدا کنید و سفیده را در ظرفی جداگانه با همزن برقی بزنید تا حالت برفی پیدا کند. طوریکه وقتی ظرف را برمی‌گردانید نریزد. زرده تخم‌مرغ را هم  با وانیل، شکر، بیکینگ‌پودر و کره مخلوط کنید.

سفیده‌ها را کم‌کم به مخلوط زرده و کره اضافه کنید و آرام مخلوط کنید. سپس آرد و گردوی پودر شده را قاشق قاشق اضافه کرده و خیلی آرام و در یک جهت مخلوط کنید.

2. مخلوط آماده شده را در قالب یا قالب‌هایی که چرب کرده‌اید بریزید و درون فر که از  قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده‌اید، به مدت 40 تا 60 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد. سپس از فر خارج کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.

3. در 30 دقیقه اول پخت کیک در فر را باز نکنید چون پف کیک می خوابد. برای مطمئن شدن از پخت کامل کیک خلال چوبی را درون کیک فروکنید و بیرون بکشید، اگر تمیز بود کیک شما کاملا پخته است.

4.  خامه فرم گرفته را در دمای محیط قرار داده و کمی بعد از خارج شدن از حالت انجماد، آن را به مدت 7 تا 10 دقیقه با همزن می‌زنیم تا خامه فرم‌دهی شود.

5. کیک را به تعداد لایه‌های دلخواه برش داده و بعد از سرد شدن بین لایه‌ها و روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:03 - 1395/10/25
باسلام خدمت شماعزیزان لطفا چندنوع کیک ساده باکیک پزهم بشه درست کرد اموزش بدین ممنون میشم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
بهمن پور_داخلی2
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان-فوتراصلی222
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر