كــرم كيك
۴۳۴۶
۱۹ تير ۱۳۹۰ - ۱۴:۱۶
۱۱۱۱۹
ورقه‌هاي ژلاتين‌ را در آب مي‌گذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آن‌ها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب به‌هم مي‌زنيم تا ذوب و يكدست شوند.
برترین مجله اینترنتی ایران



مواد لازم:
  •   كيك اسفنجي تخم‌مرغي: يك عدد
  •   خامه فرم‌گرفته: 350 گرم
  •   زرده تخم‌مرغ: 5 عدد
  •   شكر: 200 گرم
  •   شكلات سياه: 300 گرم
  •   آرد ذرت: 2 قاشق غذاخوري
  •   شير: 250 ميلي‌ليتر (يك ليوان)
  •   ژلاتين: 6 ورق
  •   وانيل مايع: يك دوم قاشق چاي‌خوري



روش تهيه:

ورقه‌هاي ژلاتين‌ را در آب مي‌گذاريم تا نرم شوند، پس از نرم شدن، آن‌ها را داخل ظرف فلزي ريخته و روي بخار آب به‌هم مي‌زنيم تا ذوب و يكدست شوند. زرده‌هاي تخم‌‌مرغ را با وانيل و شكر با همزن برقي به‌هم مي‌زنيم تا كاملا پف كرده و كرم و كشدار شوند.

شير، آرد ذرت و شكلات را به زرده‌ها اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم و داخل ظرف كرم‌پزي ريخته و روي حرارت متوسط به‌هم مي‌زنيم تا پخته و كمي غليظ شوند. كرم حاصل را كنار مي‌گذاريم تا سرد شود، سپس كيك اسفنجي را با دست كاملا پودر كرده و به همراه خامه به كرم اضافه و مخلوط مي‌كنيم.

تمامي مواد را خوب مخلوط كرده، مايه ژلاتين ذوب‌شده را نيز داخل مواد مي‌ريزيم و توسط ليسك مخلوط مي‌كنيم. كرم حاصل را داخل قالب مورد نظر ريخته و به مدت 6 تا 8 ساعت داخل يخچال مي‌گذاريم تا خودش را خوب بگيرد، سپس آن را داخل ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه، ميوه و‌ تكه‌هاي شكلات تزئين مي‌كنيم.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج