آیا نگه دارندههای خوراکی برای ما ضرر دارند؟
مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.
وب سایت ویدوآل: مواد خوراکی دوام کمی دارند. چند روز، گاهی اوقات چند ساعت کافی است تا نان کپک بزند. برش سیب قهوه ای بشود و باکتری در سس مایونز تکثیر بشود.
اما همه این اقلام را می توانید روی قفسه های خواربارفروشی پیدا کنید آن هم در حالیکه به لطف نگهدارنده ها همشون صحیح و سالم هستند. اما نگهدارنده ها دقیقا چی هستند؟
پ
ارسال نظر