با خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان آشنا شوید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
لاله زار مال_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
زمردی_داخلی4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
سفیر بار ساقدوش_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۶۶۴۶۲
۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۲
۲۳۰۹۳
افسانه های گرجی می گویند: «خدا مشغول آفرینش زمین بود که ناگاه گرسنه شد و تصمیم به سرو شامی بی نظیر گرفت. او به قدری سرگرم صرف شام بود که مقداری از غذایش بر روی بلندترین قله های منطقه قفقاز افتاد و پس از آن نیز تکه هایی از غذا بر روی سرزمین های اطراف پخش شد. بدین ترتیب سرزمین قفقاز و گرجستان به غذاهای بهشتی برکت یافت.»
وب سایت کارناوال: افسانه های گرجی می گویند: «خدا مشغول آفرینش زمین بود که ناگاه گرسنه شد و تصمیم به سرو شامی بی نظیر گرفت. او به قدری سرگرم صرف شام بود که مقداری از غذایش بر روی بلندترین قله های منطقه قفقاز افتاد و پس از آن نیز تکه هایی از غذا بر روی سرزمین های اطراف پخش شد. بدین ترتیب سرزمین قفقاز و گرجستان به غذاهای بهشتی برکت یافت.»

گرچه این تنها داستانی عوامانه و رایج در میان مردم است، اما از حق که نگذریم طعم غذاهای خوشمزه گرجستان را می توان بهشتی نامید. از آن جا که این کشور چندان فاصله جغرافیایی با کشور عزیز ما، ایران ندارد؛ بنابراین عجیب نیست که با نگاهی به بهترین غذاهای گرجستان شباهات زیادی با غذاهای خودمان بیابیم.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

با نگاه به ۱۵۰ نوع غذای گرجی، خواهیم دریافت که فرهنگ غذایی گرجستان با تنوع، سبک پخت و میزآرایی مخصوص خود شناخته شده و در اغلب این غذاها همواره گوشت بره و گوساله و سبزیجات تازه استفاده می شود. جالب است بدانید که غذاهای گرجی عمدتا از دیگر فرهنگ های غذایی آسیا تأثیر پذیرفته اند و استفاده از محصولات لبنی به همراه غذا در این کشور رایج است.

چند وقت پیش رفتیم سراغ خوشمزه های کشور گرجستان و ۱۰ تا از بهترین غذاهای اصلی را معرفی کردیم. همان طور که گفته بودیم، امروز بهترین پیش غذاهای گرجستان را به همراه تصاویرشان معرفی می کنیم. تمام این لیست ۱۳ تایی را اکثرا به همراه غذاهای دیگر و به عنوان وعده ای سبک در نظر می گیرند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

برای اطلاعات بیش تر از شهرهای معروف گرجستان، می توانید راهنمای سفر به تفلیس و راهنمای سفر به باتومی را ببینید.  

فرهنگ غذایی گرجستان در واقع سبکی از طبخ غذاست که از گرجی های پیشین و باستانی، فرهنگ غذایی اروپایی و فرهنگ های نزدیک آسیایی تأثیر پذیرفته است. می توان گفت غذاهای گرجی ترکیبی از مزه های کشورها و تمدن هایی است که به هنگام تجارت به این شهر رفت و آمد می کردند. گرجی ها در غذای خود به استفاده زیاد از گوشت تمایل دارند، اما با این حال طیف متفاوتی از انواع غذاهای گیاهی نیز در فرهنگ غذایی گرجی ها به چشم می خورد.

جالب آن که در طی قرن بیستم، رستوران های گرجی در روسیه به شدت توسعه یافتند به گونه ای که هم اکنون اغلب رستوران های روسی در شهرهای این کشور غذاهای گرجی را سرو می کنند.

یکی از بهترین موقعیت هایی که می توانید مجموعه کاملی از غذاها و نوشیدنی های گرجی را از نزدیک ببینید، جشنواره غذا سوپراست. در این جشن تمام غذاهای گرجی به چشم می خورند و در نهایت به برنده لقب تامادا «tamada» اهدا می شود.

۱) خاچاپوری | Khachapuri

هیچ جشن گرجستانی بدون خاچاپوری تکمیل نمی شود و به اعتقاد بسیاری خاچاپوری یکی از بهترین نان های کلاسیک و پنیری این کشور است.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
شکل و بافت این غذا منطقه به منطقه متفاوت است. ممکن است قطر ضخیم یا نازکی داشته باشد، چندین لایه یا تک لایه باشد، ممکن است گرد، مثلثی و یا مربع باشد و اندازه و شکل های متفاوتی از قایقی تا دیگر انواع دارد. بسیاری خاچاپوری را با تخم مرغی در وسط طبخ می کنند که اغلب در منطقه آجاپور و سواحل دریای سیاه مانند شهر باتومی مرسوم است.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 


۲) پی خالی | Pkhali

پی خالی پیش غذایی سرد و محبوب برای در میان گرجی هاست.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
این غذای خوشمزه ترکیبی از خمیر ادویه دار گردویی، سبزیجات معطر و طعم دهنده های تازه است که به مخلوطی از سبزیجات آب پز شده یا سرخ شده افزوده می شوند. در انتها پس از ترکیب شدن شکل داده شده و به صورت گلوله هایی کوچک و خنک سرو می شوند. برای تزئین و چاشنی دار کردن پی خالی از دانه های انار استفاده می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 


۳) جون جولی | Jonjoli

جون جولی نوعی پیش غذای سنتی و محبوب گرجی است که در واقع نوعی ترشی محسوب می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
جون جولی ترکیبی از جوانه های ترشی انداخته هستند. گرچه ممکن است جون جولی قیافه چندان جذابی نداشته باشد، اما طعم فوق العاده ای دارد و مقداری شبیه زیتون شور ما ایرانی هاست.
 


۴) بادریجانی نیگواتیز | Badrijani Nigvzit

 بادریجانی پیش غذایی خوشمزه و ترکیبی از بادمجان است که شکل وسوسه کننده و مزه بی نظیری دارد.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
برای این غذا ابتدا لایه های بادمجان را سرخ کرده و بعد با مواد مورد نظر پر می کنند. گردو خرد شده، گشنیز و رب انار را با روغن زیتون مخلوط کرده و با آن درون بادمجان های رول شده را پر می کنند. اغلب با دانه های انار روی بادریجانی را تزئین می کنند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 



۵) کوچماچی | Kuchmachi

یکی دیگر از پیش غذاهای سنتی گرجی، کوچماچی می باشد.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 
 
این غذا ترکیبی از جگر، قلوه و قلب مرغ است که با رب انار و گردو ترکیب می شود. در نهایت نیز روی این غذا را به دانه انار مزین می کنند. کوچماچی اغلب در جشن ها و تعطیلات گرجی مورد استفاده قرار می گیرد.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 



۶) آبخازورا | Abkhazura

آبخازورا توعی سوسیس از گوشت قیمه ای است که بر روی منقل سرخ می شود و به صورت داغ به همراه سس گرجی از آلو به نام تکمالی (Tkemali) سرو می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 

 
۷) بادریجنیس خیزیلالا | Badrijnis khizilala

بادریجنیس نوعی پیش غذاست که از تکه های سرخ شده بادمجان تهیه می شود.  
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

برای طبخ این پیش غذا اغلب از موادی چون پیاز، سیر، انار، پودر فلفل قرمز تند، روغن سبزیجات و گشنیز تازه استفاده شده و در نهایت با چند دانه انار تزئین می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان



۸) نادوگی | Nadugi

 این ساندویچ های کوچک پیچیده شده نمونه بارز استفاده از محصولات لبنی در وعده های غذایی گرجی است.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

برخلاف ظاهر که این تصور را ایجاد می کند پنیر در میان خمیر پیچیده شده، نادوگی ترکیبی از پنیر و نعناست که در لایه هایی نازک از پنیر سولگانی پیچیده شده است.

پنیر سولگانی نوعی پنیر مخصوص گرجستان است که طعمی شور و ترش و بافت متفاوت دارد.



۹) لوبیانی | Lobiani

لوبیانی نوعی غذای نانی است که درون آن با لوبیا پر می شود. این غذای سنتی گرجستای به خصوص در یکی از مناسبت های گرجستان، روز سنت باربارا در ۱۷ دسامبر پخته و سرو می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 
علاوه بر لوبیا، از موادی چون گوشت دودی گاو، کره، سیر، سبزیجات و نمک استفاده می شود. برای طبخ لوبیانی ابتدا لوبیا را با گوشت دودی می پزند که این کار طعم به خصوصی به لوبیا اضافه می کند. پس از تهیه خمیر با استفاده از آرد و تخم مرغ، مواد را داخل خمیر گذاشته، آن ها پهن و صاف کرده و درون فر پخت می کنند.



۱۰) سوکو کژ | Soko Kecze

گرچه اغلب غذاهای گرجی خورشتی گوشتی هستند که به آرامی و بر روی شعله کوچک گاز پخته می شوند، اما در این بین غذاهای گیاهی و سبزیجاتی پیدا می شوند که در نوع خود بی نظیرند. سوکو کژ یکی از این غذاهای بی نظیر است که فاکتور اصلی غذایی آن قارچ است.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

قارچ ها را در ظرفی سفالی به همراه پنیر گرجی و ادویه های مخصوص می پزند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 

 
۱۱) آجاپصندلی | Ajapsandali

یکی دیگر از غذاهای سنتی و پرطرفدار گرجی، آجاپصندلی نوعی غذای سبزیجات است که با استفاده از بادمجان، گوجه فرنگی، فلفل دلمه، سیر، گشنیز و ادویه طبخ می شود. البته برخی ها علاوه بر سبزیجات یاد شده، آجاپصندلی را با استفاده از سیب زمینی و فلفل قرمز می پزند.
 
 بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

تمام مواد اولیه این غذا از جمله سبزیجت معمول گرجستان است و اغلب همگی در تابستان به راحتی در دسترس قرار می گیرند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان 


 
۱۲) ایسپاناخی | Ispanakhi

ایسپاناخی نوعی پیش غذا و سالاد گرجستانی محسوب می شود که بسیار به بورانی ما شباهت دارد.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

برای طبخ اسپیناخی ابتدا اسفناج را خرد کرده و سپس آن را با ماست می پزند و در هنگام سرو به آن سیر، نمک و گشنیز اضافه می کنند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان
 


۱۳) لوبیو | Lobio

همان طور که از نامش می توان حدس زد، لوبیا غذایی متشکل از لوبیاست که به همراه پیاز و برخی از سبزیجات معطر برگی طبخ می شود.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

این غذا را به عنوان پیش غذا و یا به همراه وعده اصلی سرو می کنند.
 
بهترین و خوشمزه ترین پیش غذاهای گرجستان

برخی لوبیو را غلیظ و کم آب و برخی رقیق سوپ مانند تهیه کرده و  در نهایت به صوت سنتی در ظرفی سفالین برای صرف آماده می کنند.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
23:28 - 1396/11/02
ما گرجستان بودیم خاچاپوری واقعا خوشمزه بود
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
ادیب_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
ادیب_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
ادیب_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تنورستان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران پارسیان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شاخه نبات_ فوتر
تنورستان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان