سالانه معادل غذای پنج میلیارد نفر هدر می رود
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
دیاکو_موبایل F دومی
ایرانیان - F داخلی موبایل111
قالیشویی ادیب_هدر
لاویه_هدر
ایرانیان - f تبلت1111
فرش مرتضوی_1
دکتر نداف کرمانی 1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
دکتر نداف کرمانی 3
فرش مرتضوی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
دکتر نداف کرمانی 4
فرش مرتضوی_ 4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
دکتر نداف کرمانی 2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
فرش مرتضوی_2
دیاکو_F داخلی دومی
ایرانیان - F داخلی1111
۴۷۱۳۴۹
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۳
۳۹۹۸
نماینده انجمن اسلوفود در کشور ایتالیا گفت: سالانه معادل غذای پنج میلیارد نفر در جهان هدر رفته و به مصرف افراد گرسنه نمی رسد.
خبرگزاری ایرنا: نماینده انجمن اسلوفود در کشور ایتالیا گفت: سالانه معادل غذای پنج میلیارد نفر در جهان هدر رفته و به مصرف افراد گرسنه نمی رسد.

'میکله رومیز' روز دوشنبه در نخستین همایش گردشگری خوراک با رویکرد اسلوفود (غذای آرام) در مشهد افزود: این میزان هدر رفت غذا درحالی است که سالانه بیش از 800 میلیون نفر در دنیا از گرسنگی رنج می برند.
 
وی اظهار کرد: هم اکنون در دنیا معادل نیاز 12 میلیارد نفر غذا تولید می شود در حالی که جمعیت جهان حدود هفت میلیارد نفر است و بقیه غذای تولید شده به هدر می رود.
وی گفت: رنج بیش از 2 میلیارد نفر از چاقی و اضافه وزن در جهان نشان از نبود برنامه غذایی سالم و مطلوب است.
 
نماینده انجمن اسلوفود در ایتالیا با بیان اینکه صنعت و فرهنگ غذایی موجود در دنیا که به سوی استفاده از غذاهای سریع (فست فودها) گرایش یافته است به هیچ وجه قابل قبول نیست، افزود: برای مثال در کشور آمریکا سالانه 15.6 میلیارد دلار برای درمان بیماری های مرتبط با مصرف غذا هزینه می شود که معادل پنج هزار دلار در ثانیه است.
 
وی با اشاره به تاثیر و نقش غذاها در تغییرات آب و هوایی، اظهار کرد: برای تولید گوشت در دنیا یک چهارم حجم گاز منواکسید کربن تخلیه شده در هوا تولید می شود.
 
وی گفت: به رغم تاثیرات شگرف و تعیین کننده محصولات غذایی و خوراکی در تغییرات آب و هوایی و جوی این عامل نادیده انگاشته می شود و هنوز به اهمیت آن پی برده نشده است.
نماینده انجمن اسلوفود در ایتالیا افزود: علاوه بر آن تولید غذا در جهان به محیط زیست آسیب هایی وارد می کند که از آن جمله می توان به از دست رفتن سالانه 27 هزار گونه زیستی اشاره کرد که معادل سه گونه زیستی در هر ساعت می شود.
 
وی ادامه داد: هدف از اسلوفود (غذای آرام) دسترسی همه افراد به غذای سالم، تمیز و عادلانه است که در این زمینه باید تلاش بسیار صورت گیرد.
 
وی اظهار کرد: اسلوفودها به عنوان غذاهای بومی و محلی هستند که می توانند در توسعه و جذب گردشگری غذایی تاثیرگذار باشند.
 
'میکله رومیز' گفت: امروز بسیاری از گردشگران جهان به دنبال شناسایی و استفاده از غذاهای آرام، بومی و سالم هستند که باید برای تامین سلایق و علایق این افراد کوشید.
 
وی تاکید کرد: گردشگری غذایی و ارائه غذاهای بومی و محلی که معرف فرهنگ و تمدن نیز هستند یکی از تاثیرگذارترین عوامل در افزایش مدت ماندگاری گردشگران است.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
فرش ریحان 1
شیرآلات زمانی_1
فرش تارنگ_1
اپیلاسیون نانا 1
فرش ریحان 3
فرش تارنگ_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
فرش تارنگ_4
شیرآلات زمانی_4
فرش ریحان 4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
فرش ریحان 2
اپیلاسیون نانا 2
فرش تارنگ_2
بانک کتاب پایتخت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دیاکو_فوتر موبایل داخلی
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
چوب و هنر _فوتر موبایل
دکتر قدیمی_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
استیل رگال_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کالابرد_فوترموبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فرش تارنگ_فوتر موبایل
سفیر بار ساقدوش_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
دکتر قدیمی_فوتر
بانک کتاب پایتخت_فوتر
چوب و هنر _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
استیل رگال_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فرش تارنگ_فوتر
دیاکو_فوتر داخلی
سفیر بار ساقدوش_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
کالابرد_فوتر