2 دسر شگفت انگیز با «انار»
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
کتاب لند_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۷۵۹۱۴
۲۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۹
۲۱۸۲۰
انار یکی از میوه هایی است که هم در خیلی غذاها و هم در تعداد زیادی از دسر ها می توانیم از آن استفاده کنیم. حالا که فصل انار تمام نشده، در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.
ماهنامه سرآشپز - بهار اسدی: انار یکی از میوه هایی است که هم در خیلی غذاها و هم در تعداد زیادی از دسر ها می توانیم از آن استفاده کنیم. حالا که فصل انار تمام نشده، در این مطلب طرز تهیه دو دسر هیجان انگیز را با انار به شما آموزش می دهیم.

انار ژله ای

مواد مورد نیاز:
 
  • ژلاتین: 2 ساشه
  • انار (دانه شده) 2 پیمانه
  • آب انار (سرد): 2 پیمانه
  • شکر: یک دوم پیمانه

 دو دسر شگفت انگیز با انار
 
روش تهیه:
 
1-  ژلاتین را به تدریج درون آب انار حل کرده و به مدت 1 دقیقه کنار بگذارید. سپس آب انار داغ را به آن افزوده و روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش (روش بن ماری) قرار داده تا ذرات پودر ژلاتین کاملا حل و مایه شفافی حاصل شود. بعد شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
 
2- کف کاسه ای را با روکش نایلونی بپوشانید. سپس مقداری انار داخل آن بریزید، بعد مایه ژلاتینی را به آن اضافه کرده و روکش را به سمت بالا به صورت گرد جمع کنید و ببندید. سپس آن را داخل یخچال بگذارید تا بگیرد.
 
3- ژله را از روکش جداکرده و تاج انار را روی آن بگذارید.

 

دسر کاسه ای

مواد مورد نیاز:
 
  • ژله انار: 100 گرم
  • ژله آلوئه ورا: 100 گرم
  • انار (دانه شده): 1 پیمانه
  • خامه صبحانه: 200 گرم

 دو دسر شگفت انگیز با انار
 
روش تهیه:
 
1- ژله انار را در یک و یک چهارم پیمانه آب جوش ریخته و هم بزنید. سپس روی حرارت غیرمستقیم بخار آب جوش بگذارید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود. بعد آن را کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد. (برای تهیه ژله آلوئه ورا نیز این کار را انجام دهید).

2- 1 قاشق سوپخوری از خامه را به ژله انار و بقیه آن را به ژله آلوئه ورا اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس آن ها را از صافی ریز رد کنید تا اصف و یکدست شوند.

3- مقداری از مخلوط ژله انار را درون کاسه شیشه ای بریزید و یک کاسه کوچک تر را داخل کاسه حاوی ژله انار بگذارید. بعد داخل کاسه کوچک را با یخ پر کرده و حدود 10 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا زله نیم بند شود. سپس از فریزر خارج کرده، یخ را بردارید و داخل کاسه کوچک را با آب جوش پر کنید تا ژله به راحتی از ظرف جدا شود.

4- داخل ژله انار را که به صورت کاسه شکل گرفته، با مقداری از ژله سفید (مخلوط ژله آلوئه ورا و خامه) پر کنید. بعد حدود 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید تا لایه سفیدرنگ نیم بند شود. سپس روی آن را با دانه انار پر کنید.

5- کاسه را حدود 6 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله کاملا سفت شود. سپس کاسه را درون آب جوش نگه دارید تا ژله از آن جدا شود و درون بشقابی که کمی نمناک شده، برگردانید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران پارسیان_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر