تمام پاستاهاي بــازار
۴۷۹
۲۰ فروردين ۱۳۹۰ - ۱۶:۲۷
۲۸۴۸۳۶
شايد ما در ايران تنها با يك نوع از پاستا آشنا باشيم كه به آن ماكاروني مي گوييم اما بد نيست بدانيد پاستا انواع زيادي دارد و البته بيبشتر آنها در بازارهاي تهران قابل خريد است. هريك از اين پاستاها و كاربرد آن ر ا بشناسيد.
موي فرشته



از رشته‌هاي بسيار نازك و لطيف تشكيل مي‌شود.
  •  زمان طبخ: 3 تا 5 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه، كره وغذاي دريايي



ماكاروني زانويي



كوتاه، لوله‌هايي به شكل حرف C
  •  زمان طبخ: 6 تا 8 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا، سالاد و سوپ
  •  سس مناسب: پنير، كره



پاپيوني



داراي قسمت مركزي باريك كه مثل پاپيون به‌نظر مي‌آيد. در ايتاليا به‌عنوان پروانه‌اي مشهور است.
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس و سالاد
  •  سس مناسب: پنير، روغن زيتون و كره



فتوچيني



 طولش برابر طول اسپاگتي و رشته‌اش در حدود 6/0 سانتي‌متر عرض دارد و نامش در زبان ايتاليايي به معني روبان كوچك است.
  •  زمان طبخ: 10 الي 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و پنير



پيچي



طول آن حدود 4 سانتي‌متر و شكلش به‌صورت مارپيچ است.
  •  زمان طبخ: 8 تا 10 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و سالاد
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، پستو و غذاي دريايي



صدفي بزرگ


از اسمش مشخص است كه به شكل يك صدف بزرگ با سطح خارجي برآمده و يك حفره بزرگ است.
  •  زمان طبخ: 11 تا 13 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  در غذاهاي فصلي
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، خامه



زيتي


لوله‌هايي با قطر متوسط 5 سانتي‌متر يا بيشتر هستند.
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون، خامه وپنير



رشته‌اي


طولش برابر با اسپاگتي و عرضش برابر 3 ميلي‌متر است.
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي، پستو، روغن زيتون و غذاي دريايي



اور چيتي



به‌صورت ديسك كوچك و گود بوده و به معني گوش‌هاي كوچك است.
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوشت، خامه و غذاي دريايي



اورزو



پاستا با شكل دانه‌هاي برنج
  •  زمان طبخ: 9 تا 11 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: سالاد، سوپ
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، روغن زيتون و سركه



تالياتلي


داراي رشته تخت و بلند به طول 15 سانتي‌متر است.
  •  زمان طبخ: 7 تا 10 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه فرنگي، گوشت، سبزي



پنه


لوله كوتاهي به طول 10 سانتي‌متربا مقطع چندضلعي است.
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي درشت و رسيده، گوشت، سبزي وخامه



ريگاتوني



رشته لوله‌اي شكل به طول 4 و قطر 2 سانتي‌متر بوده و شيارهايي روي آن قرار دارد و در لغت به معني شيار بزرگ است.
  •  زمان طبخ: 11 تا 13 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس، به‌صورت پخته در غذا
  •  سس مناسب: گوشت و سبزي، خامه و پنير



صدفي


به شكل صدف كوچك با حفره مشخص
  •  زمان طبخ: 10 تا 12 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: به‌صورت پخته در غذا و  سالاد
  •  سس مناسب: گوجه‌فرنگي، گوشت، سبزي، خامه، پنير و سركه



اسپاگتي


رشته‌هاي باريك و گرد به طول 25 سانتي متر هستند.
  •  زمان طبخ: 9 تا 11 دقيقه
  •  بهترين روش مصرف: دم كردن همراه با سس
  •  سس مناسب: گوجه، پستو، گوشت و غذاي دريايي



شش نكته تكميلي

اگر مي خواهيد ماكاروني بپزيد:

۱- چند قاشق غذا خوري روغن داخل ماكاروني در حال جوشيدن بريزيد.
۲- چند قاشق آبليمو به ظرف ماكاروني در حال جوشيدن اضافه كنيد.
۳- چند قاشق آبليمو به مايه ماكاروني اضافه كنيد تا ماكاروني شما لذيذتر شود.

اگر مي‌خواهيد دلمه برگ‌مو بپزيد

براي بهتر شدن دلمه برگ مو از چاشني تمبرهندي مخلوط با آب استفاده كنيد.

اگر كوفته شما وا رفت

براي اين‌كه كوفته‌هاي شما در آب از هم نپاشد، مقداري آرد و تخم مرغ به آن بيفزاييد و حرارت آتش را زياد كنيد.

اگر فلفل غذاي شما زياد شد:

اگر فلفل بيش از اندازه به غذاي‌تان زده‌ايد و خيلي تند شده است، چند دقيقه قبل از آن‌كه غذا را از روي حرارت برداريد، آب يك ليمو ترش تازه را در آن بريزيد و خوب هم بزنيد، به طرز قابل ملاحظه‌اي تندي غذا از بين خواهد رفت.

اگر حبوبات بي‌نمك شد:

اگر حبوبات شما بي‌نمك شد، هرگز نمك خشك روي آن نريزيد ؛ بلكه مقدار نمك مورد نياز را در آب‌جوش حل كنيد، سپس داخل حبوبات پخته بريزيد. به اين صورت نمك به همه حبوبات مي‌رسد.

اگر نان شيريني از قالب جدا نشد:

اگر نان شيريني از قالب جدا نمي‌شود، يك پارچه را داخل آب خيلي داغ فرو كنيد و دور قالب شيريني بپيچيد و چند دقيقه صبر كنيد؛ نان شيريني به‌راحتي از قالب جدا خواهد شد.

منبع : مجله سیب سبز
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:45 - 1395/11/30
سلام وقت بخير . پاستا صدفي بزرگ رو از كجا ميتونم تهيه كنم گيرم نمياد ؟!؟!!!!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج