نکات مهم در تهیه کباب کوبیده
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۰۴۶۸
۲۶ تير ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۲
۶۳۲۹۸
کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد.
ماهنامه سفره ایرانی: کباب کوبیده یکی از غذاهای سنتی ایرانی هاست که 4 نوع اصلی دارد؛ کباب کوبیده، ساده، کباب کوبیده لقمه ای، کباب نگینی (که روی گوشت به سیخ کشیده شده، تکه های کوچک جوجه کباب گذاشته می شود) و کباب کوبیده زعفرانی. برای آماده سازی و طبخ کباب کوبیده ساده باید 9 نکته را رعایت کرد:
 
نکاتی در تهیه کباب کوبیده 

1. مهم ترین نکته هنگام تهیه کباب کوبیده، آب پیاز است که حتما باید کاملا گرفته و فقط پیاز رنده شده به گوشت اضافه شود.

2. برای گرفتن آب پیاز می توانید پیاز رنده شده را در تنظیفی تمیز بریزید و آب آن را بگیرید، به طوری که حتی قطره ای آب باقی نماند. یادتان باشد که زیاده روی در مصرف پیاز باعث وارفتن کباب و ایجاد بوی بد در غذا می شود.

3. گوشت مورد استفاده در کباب کوبیده بهتر است از دو بخش چرب و خشک تشکیل شود. بهترین قسمت ها مغز ران و شکمبه هستند که توصیه می شود مخلوط مو با هم چرخ شوند.

4.  هرگز برای تهیه کباب کوبیده از آرد، نان خشک یا جوش شیرین استفاده نکنید، زیرا اگر تمام نکته ها را در تهیه مایه گوشت به کار ببرید، دیگر استفاده از مواد یاد شده، آن هم برای راحت تر به سیخ کشیدن کباب، لزومی ندارد.

5. استفاده از زردچوبه در تهیه این غذا خطای بزرگی است. فراموش نکنید که ادویه های مناسب کباب کوبیده، زعفران، نمک و مقدار کمی فلفل سیاه هستند. البته زعفران را در کباب کوبیده زعفرانی استفاده می کنند و لزومی ندارد که در کباب کوبیده ساده ریخته شود.

6. بعد از مخلوط کردن تمام مواد با هم بهتر است که چند ساعت گوشت در یخچال بماند تا در اصطلاح آشپزی «بیات» شود. این کار باعث می شود گوشت به سیخ کشیده شده نریزد.

7. بعد از به سیخ کشیدن کباب ها، سیخ ها را هم مدتی در یخچال قرار دهید و بعد آنها را برای طبخ روی آتش بگذارید تا از ریختن گوشت روی آتش جلوگیری شود.

8. فاصله سیخ ها از آتش نباید کم باشد زیرا باعث می شود کباب ها بسوزند. این فاصله زیاد هم نباید باشد تا کباب ها نپخته باقی نمانند. تند تند چرخاندن سیخ ها هم باعث می شود مغز کباب ها نپخته بماند. پس به آرامی آنها را روی آتش بگردانید.

9. صرف نظر از ارزش غذایی، خوش طعم ترین نوشیدنی با کباب کوبیده دوغ مزه دار شده با سماق، گل سرخ، نعناع و پونه خشک است که توصیه می شود با نمک کم تهیه شود.

اگر چربی خون دارید

چربی های مرئی گوشت را تا جایی که می توانید بگیرید. البته این موضوع باعث خشک شدن کباب کوبیده خواهد شد. در ضمن از افزودن کره به این غذا خودداری کنید زیرا با این کار مقدار کالری دریافتی تان چند برابر خواهد شد.
 
به جای خوردن حجم زیادی برنج یا کباب، آن را با بشقابی از سالاد سبزی های تازه میل کنید تا انرژی انرژی مازاد دریافتی، اضافه وزن و افزایش چربی خون را برای شما در پی نداشته باشد.

اگر کم خونی دارید

گوشت قرمز از منابع عالی آهن است، بنابراین خوردن یک سیخ کباب کوبیده می تواند مقادیر قابل ملاحظه ای آهن را به بدن تان برساند. البته اگر این غذا را با آبلیموی تازه یا یک لیوان آب پرتقال بخورید.
 
فراموش نکنید که خوردن کباب با ماست یا دوغ، به دلیل کلسیمی که در این مواد غذایی وجود دارد، باعث کاهش جذب آن می شود، پس به جای یک کاسه ماست موسیر، کباب تان را با یک بشقاب سالاد بخورید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 11
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
12:56 - 1395/12/03
آقا کردم نشد به پیر نشد به پیغمبر نشد این چه ترفندیه که نمی شه اون فوتشون به من نشان بده.
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۰ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
کار نشد نداره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
15:27 - 1395/12/03
آقا نمیشه یه جای کار می لنگه زد ماده کباب خراب کرد
پاسخ ها
بدون نام
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
تو حالا قشنگ امتحان کن بعد
Iran (Islamic Republic of)
19:47 - 1395/12/03
یک مفدار سینه مرغ را با گوشت چرخ کنید تا کباب نیفتد از سیخ.
Iran (Islamic Republic of)
23:36 - 1395/12/14
من گوشتو با مولینکس فققققققققط سه مرتبه میچرخونم .خیلی راحت سیخ میگیرم .اگه بیشتر در مولینکس بچرخه اصلا به سیخ نمیمونه
Germany
20:05 - 1396/04/26
یه روش بت میگم دیگه هیچ مشکلی نداری.وقتی کباب رو به سیخ گرفتی یه نخ تمیز از اول تا اخر سیخ شروع کن یواش بپیچون به کباب.زیاد نمیخواد همین که بعضی جاهاشو بگیره کافیه.کبابت که درست شد نخ رو بگیر و راحت باز میشه.ینی از درد و بلا میفتی!من که دیوونه شده بودم تا اینو بهم گفتن.بعد پخت اون نخ نمیسوزه و همونطور روی کباب هست که خیلی راحت جدا میشه و کبابتم دیگه نمیریزه!
Iran (Islamic Republic of)
22:38 - 1396/04/26
در تمام عمرم حسرت درست کردن ی کباب کوبیده ب دلم موند.نشد ک نشد
Iran (Islamic Republic of)
00:35 - 1399/11/11
والا من که کوبیده زن عالی هستم شوهرم دست به کباب نمیزنه من میزنم اصلا هم نمیوفته روآتش چون دوساعت میزارم فریزر بعد در میارم یک ساعت یخچال میزارم بعدپیاز رنده میکنم وابش،رومیگیرم واضافه میکنم به گوشت بعدش به سیخ میکشم البته یادتون باشه گوشت اضافه بزنین به سیخ باعث افتادن گوشت رو اتش میشه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
دکتر عارفی - فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
کیان برنا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر