قرمزِ شیرین سر میز غذا، با ژله انار و کرم پسته
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نداف کرمانی 3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
کلاسینو_4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۸۳۹۲۸
۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۵
۲۰۲۴۰
اگر میخواهید میز غذا را رنگارنگ کنید، یکی از راه حل های آن ژله است. در این مطلب طرز تهیه ژله انار را به شما آموزش می دهیم که جلوه خاصی به سفره تان می دهد.
وب سایت سوران: اگر میخواهید میز غذا را رنگارنگ کنید، یکی از راه حل های آن ژله است. در این مطلب طرز تهیه ژله انار را به شما آموزش می دهیم که جلوه خاصی به سفره تان می دهد.
 
مواد لازم:

  • انار (بزرگ دانه شده) 4 عدد
  • شکر ((140 گرم)) دو سوم پیمانه
  • آب سرد ((60 میلی لیتر)) یک چهارم پیمانه
  • ژلاتین ((16 گرم)) 5 قاشق چایخوری

مواد لازم برای کرم هل و پسته:
 
  • هل: پودر شده 3 عدد غلاف
  • خامه: سه چهارم پیمانه (185 میلی لیتر)
  • پسته: یک سوم پیمانه (50 گرم)
 
طرز تهیه ژله انار با کرم هل و پسته 
 
طرز تهیه:
 
1-هل و خامه را در یک کاسه با هم زن بزنید تا فرم بگیرد. سپس پسته را با آن مخلوط کنید.
 
2-یک قاشق دانه انار کنار بگذارید. از یک غذاساز برای پوره کردن دانه های انار استفاده کنید و آب آن را با یک صافی به خوبی بگیرید؛ با پشت قاشق دانه ها را بفشارید تا آب آن ها کاملا بیرون آید. اگر آب انار کافی نبود به آن آب بیفزایید تا میزان آن به اندازه کافی (600 میلی لیتر) شود.
 
3-آب انار و شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید. ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید. ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید و کنار بگذارید تا خنک شود و به دمای اتاق برسد.
 
4-ژله را در 4 ظرف با ظرفیت 150 میلی لیتر یا هر ظرف دیگری که دوست دارید بریزید و به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس در یک ظرف برگردانید و با دانه های انار و خامه ی هل و پسته که آماده کرده بودید تزیین کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
خرید باکس 2
دکتر نائبی_2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
زمردی_فوتر اصلی
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی بانو_فوتر