نکاتی در مورد دسرها و پودینگ ها
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_3
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر ولدخانی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۴۶۴۹
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
۲۰۵۸۷
در این مطلب نکاتی را درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد.
وب سایت سوران: در این مطلب نکاتی را درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد.
 
1. اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
 
2. اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
 
3. برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
 
4. در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
 
17 نکته در مورد دسرها 
 
5. پودینگ سریعاً بسته می شود.
 
6. نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
 
7. ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
 
8. فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت 12 ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.
 
9. مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
 
10.در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
 
11. پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
 
12.دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
 
13. طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
 
14.اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.
 
15.تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
 
16.از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
 
17. دستور تهیه خامه فرم گرفته: 200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد بطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
سفیر بار ساقدوش_2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی ادیب_فوتر