نکاتی در مورد دسرها و پودینگ ها
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
لایکو_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_3
لایکو_3
سمپاشی امحا_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
لایکو_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۴۶۴۹
۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
۲۰۵۱۵
در این مطلب نکاتی را درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد.
وب سایت سوران: در این مطلب نکاتی را درباره دسرها به شما یادآوری کرده ایم که شاید به دردتان بخورد.
 
1. اگر بخواهیم ژله دو رنگ درست کنیم. یک رنگ را در ظرف ریخته میگذاریم در یخچال تا خودش را بگیرد.
 
2. اگر ژله شل بود و در یخچال سفت شد می توانیم دوباره آنرا بجوشانیم و غلیظ کنیم.
 
3. برای اینکه میــوه در ته ظرف قرار گیرد ابتدا مقدار کمی ژله همراه میــوه ریخته در یخچال می گذاریم.
 
4. در مورد پودینگها حتماً باید در حالت گرم در ظرفهای مورد نظر بریزیم.
 
17 نکته در مورد دسرها 
 
5. پودینگ سریعاً بسته می شود.
 
6. نشاسته پودینگها حتماً باید تازه و تمیز باشد.
 
7. ظرف تهیه پودینگها باید کمی گود باشد و با حرارت کم تهیه شود که بیرون نپرد.
 
8. فرم گرفتن خامه: باید خامه و پودر شکر را مخلوط کرده در فریزر به مدت 12 ساعت بگذاریم و بعد از بیرون آوردن خوب بزنیم تا فرم بگیرد. حالت فرم گرفته حالتی است که جای پرهای همزن در آن باقی بماند.
 
9. مهمترین نکته در پودینگها تازه بودن تمام مواد است.
 
10.در مورد ژله ها و دسرها، حتماً تاریخ مصرف کمپوتها باید مشخص باشد.
 
11. پودر ژلاتینها کهنه نباشد.
 
12.دسرها باید حتماً تازه سرو شوند.
 
13. طریقه بن ماری: یعنی یک ظرف آبگرم را روی حرارت گذاشته و ظرف دسر را به آرامی روی آن قرار داده و هم می زنیم. حرارت نباید زیاد باشد که آبجوش بداخل ظرف دوم برود.
 
14.اگر ژله دو رنگ یا بیشتر باشد در فاصله زمانی که ژله رنگ اول در یخچال ببندد اگر ژله رنگ دوم کمی سفت شود می توانیم آن را گرم کرده و روی ژله اولی بریزیم و بقیه رنگ ژله ها را هم به همین طریق گرم کنیم و روی ژله ها بریزیم.
 
15.تزئین ژله و دسرهائی که برای سفت شدن در یخچال قرار می گیرند، همواره بعد از بیرون آوردن از یخچال باید انجام گیرد.
 
16.از آنجا که تهیه دسر و ژله ها چندین بار تمیرن شده اند، توجه داشته باشید که مواد را دقیقاً به همان میزان که گفته شده است استفاده کنید.
 
17. دستور تهیه خامه فرم گرفته: 200 گرم خامه را با 100 گرم پودر قند مخلوط کرده و به مدت 12 ساعت در یخچال می گذاریم. سپس با همزن به مدت 3 تا 4 دقیقه می زنیم تا شکل بگیرد بطوریکه اگر روی آن با چنگال خط بکشیم جای خطها باقی بماند.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
سفیر بار ساقدوش_1
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
استخدام_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر