گوجه فرنگی را کباب نکنید!
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۶۸۸۲
۱۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۵
۳۰۹۹۱
یشتر ما ایرانی ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه ای و قارچ هم کباب کنیم.
ماهنامه سفره ایرانی: بیشتر ما ایرانی ها عادت داریم کنار انواع کباب، سبزی هایی مانند گوجه فرنگی، فلفل سبز یا دلمه ای و قارچ هم کباب کنیم.

کباب کردن سبزی ها خوبی ها و بدی هایی دارد. مثلا سبزی هایی مانند گوجه فرنگی که دارای ویتامین C نسبتا زیادی هستند، در اثر حرارت دیدن، مقداری از ویتامین خود را از دست می دهند زیرا ویتامین C حساس ترین ویتامین نسبت به حرارت است.
 
گوجه فرنگی را کباب نکنید!! 

باید بدانیم که سایر ریزمغذی های موجود در سبزی ها، چندان تحت تاثیر حرارت ناشی از کباب کردن قرار نمی گیرند. بهتراست بدانید حتی جذب گروهی از ریزمغذی ها مانند بتاکاروتن ها و فلاونوییدها در اثر حرارت دادن بیشتر می شود.
 
ضمن اینکه حرارت دادن ملایم سبزی ها باعث از بین رفتن آلودگی و میکروب های احتمالی موجود در آنها هم می شود. سبزی هایی مانند گوجه فرنگی و قارچ، جزو خوراکی های بسیار کم کالری هستند که مصرف آنها به صورت خام، بخارپز یا کبابی در کنار غذاهای مختلف، بسیار خوب است.

معمولا مصرف سبزی های خام توصیه می شود اما زمانی که قارچ با روش کبابی یا بخارپز حرارت می بیند، پروتیین های آن برای بدن قابل هضم تر می شود. بنابراین بهتر است قارچ را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ ها را قبل از مصرف کمی حرارت بدهید. البته اگر قرار است قارچ ها را کباب کنید، باید آنها را تا حدی که لایه رویی شان سیاه نشود، حرارت بدهید و بگذارید بافت قارچ فقط کمی نرم شود.

این حرارت دهی ملایم برای تمام سبزی ها مطرح است اما برخی افراد سبزی هایی مانند گوجه فرنگی را به اندازه ای حرارت می دهند که پوست رویی آن کاملا سیاه می شود. اگر این اتفاق برای گوجه یا فلفل بیفتد، باید پوست رویی و سیاه آنها را پیش از مصرف جدا کرد.

نتایج برخی از تحقیقات نشان می دهد احتمال سرطان زا بودن قسمت های سوخته مواد غذایی که در اثر کباب کردن تغییر رنگ داده اند، وجود دارد. هرچه میزان سوختگی مواد غذایی بیشتر باشد، احتمال سرطان زا بودن آنها هم بیشتر می شود. در نهایت اینکه روش کباب کردن مواد غذایی، به شرطی که حرارت ملایم باشد و ماده غذایی نسوزد، جزو روش های پخت مناسب محسوب می شود.
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
16:53 - 1395/12/13
بیخیال بابا کباب ب این خوشمزگی!! داستانش نکن الکی
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1395/12/13
گوجه فرنگی کبابی بهترین شکل پخت این سبزی خوشمزه است که بخصوص برای تسکین سرفه عالی است اینو من نمی گم دکتر جزایری که متخصص تغذیه بود نوشته .
Iran, Islamic Republic of
13:39 - 1395/12/15
بهترين جوون شما غصه نخور ما اينقدر گوجه فرنگي كباب شده ميخوريم تا از هركدومشون يه كم ويتامين c جذب بشه و روي هم اندازه يه ويتامينC كامل دربياد....
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو