این خوشمزه های فندقی را از دست ندهید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
کتاب لند_3
لایکو_3
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۸۷۶۴۱
۲۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۷
۱۴۴۱۱
مثلث های فندقی
در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.
ماهنامه کیک و شیرینی - زهرا خورسند: در این مطلب طرز تهیه یرینی های خیلی خوشمزه فندقی را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم خمیر:

  • آرد: 125 گرم
  • شکر: 2 قاشق سوپ خوری
  • کره سرد: 90 گرم
  • نمک: یک هشتم قاشق چای خوری

مواد لازم رویه:

  • فندق: 200 گرم
  • شکر قهوه ای روشن: 100 گرم
  • تخم مرغ: یک عدد
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

 مثلث های فندقی
 
طرز تهیه خمیر:

1. آرد، شکر و نمک را داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید. کره سرد خرد شده را اضافه و مخلوط کنید تا حالت خرده نان پیدا کند. آب سرد را کم کم اضافه کنید تا مواد خمیر شود.
 
2. خمیر به دست آمده را داخل قالب 30×20 سانتیمتری چرب شده ای که کاغذ انداخته اید، پرس کنید و رویش چنگال بزنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید تا دور تا دور خمیر طلایی شود.
 
3. سپس از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پس از پخت، مواد رویه را روی لایه خمیری پخته و خنک شده ریخته و 50 گرم فندق درشت خرد شده را رویش بپاشید و مجددا در فر با دمای 160 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

طرز تهیه رویه:

50 گرم از فندق را درشت خرد کرده و کنار بگذارید و باقیمانده آن را به همراه شکر قهوه ای داخل غذاساز خرد کنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و همه مواد را با همدیگر مخلوط کنید تا مواد خمیری شود.

  • مدت آماده سازی: 15 دقیقه
  • مدت زمان پخت: 10 دقیقه
  • میزان سرو: 4 نفر

نکته:

1. خمیر این شیرینی بهتر است داخل غذاساز آماده شود تا گرمای دست، خمیر را گرم نکند.

2. برای تست کردن فندق، فر را با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کرده و فندق ها را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا هم تست شده و هم پوست آن جدا شود.

3. این شیرینی به مدت یک هفته در ظرف دردار قابل نگهداری می باشد.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - فوتر
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو