کوکی مینیاتوری مارمالادی، محبوب ایرانیان
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
لاله زار مال_1
شیرآلات زمانی_1
اپیلاسیون نانا 1
ادیب_1
لاله زار مال_3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
شیرآلات زمانی_2
اپیلاسیون نانا 2
لاله زار مال_2
ادیب_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۸۸۴۰
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۴۲
۱۱۸۲۲
قيمت پايين، سادگي، سرعت آماده‌سازي و تنوع در طعم و شكل، كوكي را به يكي از محبوب‌ترين بيسكويت‌ها تبديل كرده است.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل: چند سالي است كه كوكي در بين شيريني‌هاي ايراني جا باز كرده است. قيمت پايين، سادگي، سرعت آماده‌سازي و تنوع در طعم و شكل، كوكي را به يكي از محبوب‌ترين بيسكويت‌ها تبديل كرده است.



مواد لازم:
  •   كره يا مارگارين نرم: 220 گرم
  •   پودر قند: 100 گرم
  •   تخم‌مرغ: يك عدد
  •   وانيل: يك‌هشتم قاشق چاي‌خوري
  •   آب ليموي ترش تازه: يك تا 2 قاشق چاي‌خوري
  •   آرد: 375 گرم
  •   بيكينگ‌پودر: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  •   مارمالاد: به ميزان لازم
  •   مغز بادام، خلال بادام و پسته و پودر نارگيل: به ميزان لازم

روش تهيه:


1- فر را با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد گرم كنيد.


2- كره و پودر قند را مخلوط كرده و با همزن برقي بزنيد تا پوك و سفيد شود. تخم‌مرغ و وانيل را افزوده و دوباره به زدن ادامه دهيد، آب ليموي ترش را نيز اضافه كنيد.


3- آرد و بيكينگ‌پودر را مخلوط و الك كرده و به مواد اضافه كنيد. خمير به دست آمده را داخل نايلون گذاشته و حدود 2 ساعت در يخچال قرار دهيد.


3- خمير را روي سطح آردپاشي شده به وسيله وردنه به ضخامت 2 تا 3 ميلي‌متر باز كنيد و با كاتر مخصوص به اشكال دلخواه به تعداد زوج برش بزنيد. در سيني فر گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقيقه داخل فر قرار دهيد.


4- پس از پخت، سيني را از فر خارج كرده و اجازه دهيد كوكي‌ها خنك شوند، سپس كوكي‌هاي زيرين را مارمالاد زده و نمونه مشابه را شهد يا عسل رقيق شده بماليد در پودر نارگيل، پسته، كنجد بزنيد و روي لايه مارمالادي قرار دهيد تا كوكي‌ها جلوه بيشتري داشته باشند.


نكته:


1- خمير اين شيريني ماندگاري خوبي دارد. مي‌توانيد از قبل آن را تهيه كرده و داخل نايلون در يخچال نگهداري كنيد.


2- اين خمير نياز به ورز دادن بيش از حد ندارد. بهتر است با توجه به ميزان مورد نياز تكه‌هاي كوچكي از خمير را از يخچال برداشته و پس از كمي ورز دادن استفاده كنيد.


3- از اين خمير در تهيه انواع بيسكويت و شيريني‌هاي تزئيني مي‌توان استفاده كرد.


4- اين شيريني در ظرف دردار به مدت 10 تا 15 روز قابل نگهداري و استفاده است.

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
اورانوس_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
آیلین_تزریق چربی
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر