شیرینی های جدید نوروزی (1)
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
ادیب_1
شیرآلات زمانی_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_4
اپیلاسیون نانا 2
ادیب_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۸۹۷۸۳
۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۴
۳۹۶۱۹
نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه کیک و شیرینی: نزدیک سال جدید است و کم کم باید دنبال درست کردن شیرینی های سفره عید باشیم. در این مطلب طرز تهیه چند شیرینی جدید که می توانید برای نوروز درست کنید را به شما آموزش داده ایم.

شکوفه قند
 
روشنک گودرزی

مواد لازم:

  • روغن جامد: 225 گرم
  • پودر شکر: یک پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق سوپ خوری
  • آرد سفید: 4 پیمانه

 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. روغن را با پودر شکر بزنید تا یکدست و سبک شود. سپس وانیل را اضافه کنید. جوش شیرین و آرد الک شده را به تدریج اضافه کرده و ورز دهید، به طوری که توپ هایی که در دست درست می کنید، متلاشی نشود.

2. خمیر را در نایلون قرار داده و برای یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. سپس با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاترهای دلخواه کاتر بزنید و در سینی چرب شده قرار دهید.

3. سپس زرده زده شده را با برس روی آن بکشید و با کنجد خام تزیین کنید و در فر که با دمای 180 درجه سانتیگراد از قبل گرم کرده اید به مدت 15 دقیقه قرار دهید.

نکته:

1. اگر خمیر 24 ساعت روی میز کار بماند، در زمان باز کردن ترک نمی خورد.
 
2. می توان در خمیر از اسانس های مختلف مانند پودر زنجفیل، دارچین، هل و ... استفاده کرد و شیرینی های یکرنگ یا دو رنگ با طعم های مختلف تهیه کرد. حتی می توان از پودر کاکائو استفاده کرد که ممکن است آرد کمتری مصرف شود.
 
3. فقط اسانس و یا پودر کاکائو را باید قبل از اضافه کردن آرد اضافه کنید.
 
4. می توانید برای تزیین رویه از شکلات های ریز هم استفاده کنید که در این صورت نیازی به رومال کردن با تخم مرغ نیست.
 
5. می توانید خلال پسته را کمی خرد کنید و بعد از باز کردن خمیر، روی آن بریزید و خیلی آرام وردنه را یک بار روی خمیر حرکت دهید تا درون خمیر فرو رود، سپس به سلیقه خود کاتر بزنید.
 
6. اگر تمایل داشتید که شیرینی دو رنگ بپزید نیازی نیست روی شیرینی چیزی بزنید زیرا در پخت دو رنگ به هم می چسبند.
 
7. برای پیمانه کردن آرد بهتر است پیمانه به اندازه حداقل یک سوم بند انگشت سرخالی باشد تا شیرینی لطیف تر شود.
 
8. به جای ورز دادن می توانید از چرخ گوشت یا غذاسازی استفاده کنید.
 
9. این خمیر به دلیل این که هیچگونه مواد فاسد شدنی در آن به کار نرفته، ماندگاری زیادی دارد.
 
10. می توانید این شیرینی را شش ماه در یخچال و یک سال در فریزر نگه دارید و هر زمان که تمایل به پخت داشتید، شب قبل از یخچال خارج کرده و در محیط آشپزخانه قرار دهید.

 
 
شورت برد فندقی
 
معصومه خوانساری

مواد لازم:

  • کره یخچالی: 150 گرم
  • پودر قند: 35 گرم
  • پودر فندق: 30 گرم
  • آرد: 180 گرم
  • بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک چهارم قاشق چای خوری
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم
  • پسته و فندق (ریز خرد شده برای تزیین): کمی

 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. آرد، بیکینگ پودر و جوش شیرین را الک نموده و در دستگاه غذاساز بریزید. دستگاه را روشن کنید تا با هم ترکیب شوند. سپس کره ریز خرد شده یخچالی را اضافه کنید و مجددا دستگاه را روشن کنید تا مواد به صورت خرده نان در آیند.
 
2. سپس پودر قند را اضافه کنید. پودر فندق را نیز بیفزایید. در آخر اسانس وانیل را اضافه کنید تا مواد به صورت خمیری در آمده و گلوله ای شکل شکل شده و یک گوشه ظرف جمع شوند.

3. در این هنگام غذاساز را خاموش کنید. خمیر را در آورده در پلاستیک فریزر به مدت 30 دقیقه استراحت دهید. سپس یک پلاستیک فریزر را با قیچی باز کرده، روی آن را خیلی کم آردپاشی کرده و خمیر را به ضخامت 5 میلی متر لای پلاستیک باز کنید و کاتر بزنید.

4. شورت بردهای کاتر زده را در سینی فر با کمی فاصله از هم بچینید (سینی نیاز به چرب کردن یا کاغذ روغنی ندارد.) و در فر از پیش گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 15 الی 20 دقیقه بپزید؛ در حدی که لبه شورت بردها کمی طلایی رنگ شود.
 
5. سپس شورت بردها را از فر خارج نمایید. اجازه دهید خنک شوند. بعد تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو برید و بر روی فویل آنها را بچینید و پسته و فندق خرد شده بر روی قسمت شکلاتی بپاشید.

نکته:

1. این شوت بردها در دمای محیط در ظرف در بسته ماندگاری طولانی دارند.

2. برای تهیه خمیر حتما از کره سرد یخچالی استفاده کنید و اگر دستگاه غذاساز ندارید و می خواهید با دست این خمیر را آماده کنید فقط از نوک انگشتان استفاده کنید زیرا گرمای کف دست کیفیت خمیر را پایین می آورد.

3. پس از فرو بردن شورت بردها در شکلات و قرار دادن بر روی فویل، چند ثانیه بعد آنها را جابجا کنید تا به فویل نچسبند.

4. می توانید به جای فندق بدون پوست از فندق با پوست استفاده نمایید و آنها را پودر کنید.

5. این شورت بردها فوق العاده ترد و مناسب ایام نوروز می باشند.
 


رینگ کوکونات

معصومه خوانساری

مواد لازم کوکی:

  • کره (نرم): 225 گرم
  • پودر قند: 140 گرم
  • زرده تخم مرغ (کمی هم زده با چنگال) یک عدد (ریز)
  • اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
  • آرد: 250 گرم
  • نمک: یک پنسه
  • پودر نارگیل: 55 گرم

مواد لازم رویه کاراملی نارگیلی:

  • کره: 30 گرم
  • شیر عسلی: 330 گرم
  • شکر قهوه ای: 20 گرم
  • پودر نارگیل: 150 گرم
  • شکلات سیاه (ریز خرد شده): کمی برای تزیین

 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه کوکی:

1. کره نرم و پودر قند را در یک کاسه بریزید و با یک قاشق چوبی مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم روند. سپس زرده تخم مرغ و اسانس وانیل را اضافه کنید.
 
2. مجددا با قاشق هم بزنید تا مواد به طور کامل با هم ترکیب شوند. در ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و الک نمایید. بعد در سه مرحله به مواد کرده ای اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.

3. در آخر پودر نارگیل را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید. نوک انگشت اشاره را خیلی آرام به سطح خمیر بزنید. نباید خمیر به نوک انگشت تان بچسبد.
 
4. اگر چسبید خیلی کم آرد اضافه کنید اما مراقب باشید. آرد بیش از حد کوکی را سفت می کند. خمیر آماده را در پلاستیک فریزر بگذارید. با کف دست کمی صاف نمایید و در یخچال حدود یک ساعت استراحت دهید.

5. پس از استراحت، تکه های کوچک از خمیر در آورید و لای پلاستیک فریزر که با قیچی آن را کاملا باز کرده اید و کمی آردپاشی نموده اید به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و کاتر گرد به قطر 5 سانتیمتر بزنید. وسط هرکدام را با یک کاتر گرد کوچک تر خالی نمایید و در سینی فر کاغذ انداخته بچینید.

6. پس از پر شدن کامل سینی، سینی را 10 دقیقه در یخچال بگذارید. سپس در فر از پیش گرم شده به دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10  الی 12 دقیقه بپزید، در حدی که لبه کوکی ها کمی طلایی شود.
 
7. پس از خارج نمودن کوکی ها از فر 5 دقیقه به آنها دست نزنید. سپس از کاغذ جدا نمایید و بگذارید کاملا خنک شوند.
 
8. پس از آن که کاملا خنک شدند کمی از سس کاراملی با قلمو بر روی هر کوکی بمالید. سپس روی آن از مواد رویه قرار دهید و به کمک انگشتان دست به آرامی فشار دهید تا مواد بچسبند. در آخر با شکلات ذوب شده که به روش بن ماری یا بر روی بخار آب یا در مایکروفر آماده نموده اید، تزیین نمایید.

نکته:

1. خمیر را در مقادیر کم از یخچال خارج نمایید و سریع کاتر بزنید زیرا خمیر زمانی که گرم می شود کار کردن با آن سخت می شود. در صورتی که خمیر گرم شد مجددا در یخچال بگذارید تا خنک شود.

2. پس از اضافه کردن آرد و پودر نارگیل به چسبندگی وسط خمیر توجهی نداشته باشید. این چسبندگی با استراحت در یخچال از بین می رود.

3. اگر در حین کار مواد رویه سرد شد و کار با آن سخت گردید، کمی بر روی بخار آب قرار دهید تا گرم شده و کار با آن راحت تر گردد.

4. این شیرینی را در ظرف در بسته و در دمای محیط نگهداری نماید.
 


شیرینی شکلاتی با مغزی مارسیپان
 
معصومه خوانساری

مواد لازم:

  • کره نرم: 200 گرم
  • شکر قهوه ای: 200 گرم
  • تخم مرغ (ریز): یک عدد
  • اسانس وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد: 300 گرم
  • پودرکاکائو: 25 گرم
  • خمیر مارسیپان: حدود 200 گرم
  • شکلات سفید (ریز خرد شده برای تزیین): حدود 100 گرم

 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. کره را در حد چند ثانیه با همزن برقی بزنید تا بافتش باز شود. سپس شکر قهوه ای را اضافه کنید و مجدد حدود سه دقیقه با همزن بزنید تا کاملا حالت کرمی، پوک و سبک پیدا کند.
 
2. تخم مرغ را نیز اضافه کنید و حدود سی ثانیه با همزن برقی بزنید. اسانس وانیل را نیز بیفزایید. همزن را خاموش کرده و ترکیب آرد و پودر کاکائوی الک شده را کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید، در حدی که مواد به صورت خمیری در آیند.

3. سپس یک پلاستیک فریزر را با قیچی باز کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. سپس تکه ای از خمیر را لای پلاستیک فریزر به ضخامت تقریبی 3 میلیمتر باز کنید و با کاتر گردی به قطر 5 سانتیمتر کاتر بزنید. خمیرهای کاتر خورده را در سینی با کمی فاصله از هم قرار دهید.
 
4. از خمیر مارسیپان گلوله های 6 گرمی درست کنید. سپس سطح هر گلوله را کمی با انگشت صاف نمایید و در مرکز هر خمیر قرار دهید و روی آن مجدد یک لایه از خمیر کاتر خورده بگذارید. لبه ها را به کمک انگشت اشاره به هم بچسبانید.

5. سپس مابقی خمیر را نیز به همین شکل با وردنه باز کنید و فرم دهید. خمیرهای فرم داده را در فر از پیش گرم شده به مدت تقریبی 10 الی 12 دقیقه بپزید و پس از خارج نمودن از فر اجازه دهید خنک شوند. سپس شکلات سفید ریز خرد شده را در مایکروفر یا بر روی بخار آب ذوب نمایید. در قیف بریزید و روی شیرینی ها را تزیین نمایید.

نکته:


1. این خمیر نیاز به استراحت در یخچال ندارد اما اگر هوا گرم بود، خمیر را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید.

2. به جای اسانس وانیل می توانید از یک چهارم قاشق چای خوری وانیل استفاده نمایید.

3. این شیرینی ها را در ظرف در بسته نگهداری نمایید. خمیر مارسیان به صورت آماده در فروشگاه های لوازم قنادی موجود است. البته خودتان نیز می توانید در منزل درست کنید.

4. از شکر قهوه ای خارجی استفاده کنید.
 


شیرینی برفی آجیلی

مریم کریمی

مواد لازم:


  • شیر عسلی: یک قوطی
  • پودر نارگیل: 250 گرم
  • خلال پسته: 50 گرم
  • خلال بادام: 50 گرم
  • شکلات سفید (رنده شده): 30 گرم
  • پودر نارگیل اضافی (برای غلتاندن): یک پیمانه
  • شکلات شیری (ذوب شده): 100 گرم
  • خلال پسته: به مقدار لازم
  • خلال بادام: به مقدار لازم

 شیرینی های جدید نوروزی (1)
 
طرز تهیه:

1. ابتدا داخل کاسه ای شیر عسلی، پودر نارگیل، خلال پسته، خلال بادام و شکلات رنده شده را مخلوط کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
 
2. سپس از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و در دست به شکل بیضی دربیاورید. سپس در پودر نارگیل اضافه بغلتانید و شیرینی ها را داخل سینی قرار داده و داخل یخچال به مدت 20 دقیقه استراحت بدهید.

3. سپس با شکلات شیری، خلال پسته و خلال بادام تزیین کنید. این شیرینی بسیار خوشمزه و مناسب مراسم مختلف و نوروز باستانی می باشد.
 
ادامه دارد...
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
11:09 - 1395/12/14
مگه جوش شیرین منع استفاده خوراکی نداره؟
Iran, Islamic Republic of
15:34 - 1395/12/14
تشکر و صدها بار تشکر از سلیقه و دقت شما .و جواب این عزیز را بدهم که عزیز جان جوش شیرین را سالهاست که در نانواییها استفاده شده و می شود فقط الان اسمش شده بهبود دهنده .ازش هم نترس از تلفن همراه بترس که هیچ چیزی از نظر ضرربپاش نمیرسه تازه از نان بدون سبوس هم باید ترسید که عامل بیشتر سکته ها و سرطانهاست .
Croatia
15:43 - 1395/12/14
به نظرم شیرنی های کوچک تر برای مهمانی های نوروزی بهتره چون راحت تر خورده میشه
Iran, Islamic Republic of
13:01 - 1395/12/15
مثلا اگه از شکر قهوه ای ایرانی استفاده کنیم چی میشه؟؟؟؟چندتا کارگر ایرانی بیکار نشن بهتر تا شاید یه ذره کیفیت شیرینی پایین بیاد.البته اینم قطعی نیست.خودمون دلمون به حال خودمون بسوزه
United Arab Emirates
09:33 - 1397/11/10
مردم رو احمق فرض نکنيد،وقتي که ميگن جوش شيرين ضرر داره مردم براي يک عمر ميفهمند که از جوش شيرين نبايد استفاده کنند،خواهشا به فکر سلامتي مردم باشيد.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
دکتر نائبی_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
سفیر بار ساقدوش_3
دکتر نائبی_3
دکتر نائبی_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
پارسیان طب - فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
اورانوس_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر لاجوردی_فوتر
فنی آتل_فوتر
تنورستان_فوتر
دکتر صالحی_فوتر