چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_1
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ریزخور_3
لاله زار مال_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
کلاسینو_2
ریزخور_2
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۹۶۴۳۲
۲۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۴
۲۸۵۹۸
آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.
وب سایت آکاایران: آش اصولا موجود خوشمزه ایه حالا هر نوعیش به یه شکل. البته از بین همه آش ها آش جو اگر خوب و اصولی پخته بشه جزو بهترین هاست. این دستور طرز پخت آش جو را استفاده کنید، حتما از آن لذت می برید.

مواد لازم:

  • نیم کیلو گوشت خورشتی
  • ۱ پیاز بزرگ
  • ۲ قاشق چایخوری زردچوبه
  • ۱/۲ فنجان لوبیا سفید
  • ۱/۲ فنجان عدس
  • ۱/۲ فنجان نخود
  • ۱ فنجان جعفری
  • ۱ فنجان گشنیز
  • ۱ پیازچه فنجان
  • اسفناج ۲ فنجان
  • برنج ۱/۴ فنجان
  • یک و نیم فنجان جو
 
 چگونه «آش جو» خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه:

۱-اولین کاری که برای تهیه ی این آش انجام میدهید این است که نخود و لوبیا سفید و عدس را از شب قبل خیس کنید.

۲-پیاز را خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید و زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه کنید و گوشت خورشتی را به مدت ۳ دقیقه تفت دهید و نخود و لوبیا سفید و عدس را اضافه کنید و به مدت یک ساعت با شعله حرارت متوسط باید بپزد

۳-بعد از گذشت یک ساعت برنج و جو را که از قبل به مدت یک ساعت در آب خیس کرده بودیم را به قابلمه اضافه میکنیم.

۴-سبزیجات را خرد میکنیم و بعد از گذشت یک ساعت به قابلمه اضافه میکنیم و در صورت نیاز ۱ یا ۲ فنجان آب به قابلمه اضافه میکنیم و آش باید حدود یک ساعت دیگر بپزد تا آماده شود.

۵-در صورت تمایل میتوانید گوشت را بیرون آورده و بکوبید یا خرد کنید و مجددا به قابلمه اضافه کنید.
برچسب ها:
انتشار یافته: 3
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:18 - 1395/12/25
این که اصلن آش جو نیست مثل سوپ جو می مونه !!!! بلد نیستید دستور الکی نذارید.... آش جوی اصل میخاید باید بیاید اراک با سیرابی و قلم و ... خلاصه آش جوی اصیل
Iran, Islamic Republic of
17:36 - 1395/12/25
این که عکس سوپ جوئه!
Canada
14:43 - 1395/12/26
دقیقاً آش جو هست، برای تهیه سوپ از حبوبات استفاده نمیشه، برای تهیه سوپ از هویچ رنده شده استفاده میشه که در اینجا ازش استفاده نکرده، پس اشتباه نکنید، این دقیقاً آش جو هست به محتویات توجه کنید!
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سوییچ ایران_1
دکتر نائبی_1
ادیب_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
ادیب_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
عارفی_4
شیرآلات زمانی_4
خرید باکس 4
ادیب_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
عارفی_2
سوییچ ایران_2
خرید باکس 2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کالازم_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر