طرز تهیه «دنده کباب» با سس تمبرهندی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
لایکو_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۹۶۴۳۹
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۶:۱۷
۱۶۱۶۵
این دنده کباب بسیار خوشمزه به نظر می رسد و پیشنهاد می کنیم حتما آن را در خانه امتحان کنید. البته برای تهیه آن چند مرحله را باید پشت سر بگذارید که چندان دشوار نیستند، فقط دنده ها برای مزه دار شدن به صرف کمی زمان نیاز دارند.
وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: این دنده کباب بسیار خوشمزه به نظر می رسد و پیشنهاد می کنیم حتما آن را در خانه امتحان کنید. البته برای تهیه آن چند مرحله را باید پشت سر بگذارید که چندان دشوار نیستند، فقط دنده ها برای مزه دار شدن به صرف کمی زمان نیاز  دارند.

مواد لازم:

  •     ۲ عدد دنده کوچک
  •     ۸ حبه سیر
  •     ۲ عدد فلفل چیلی
  •     ۱ عدد چوب دارچین
  •     ۵ حبه سیر
  •     ۱ قاشق غذاخوری زیره سبز
  •     ۱ قاشق غذاخوری تخم گشنیز
  •     ۴ عدد فلفل چیلی خشک
  •     ۱ عدد برگ بو
  •     ۱۰ دانه فلفل سیاه

برای سس براق روی دنده:

  •     ۲ قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  •     ¼ پیمانه پیاز رنده شده
  •     ۵ سانتی متر زنجبیل تازه
  •     نمک و فلفل سیاه
  •     نصف قاشق غذاخوری پرک فلفل قرمز
  •     ⅓ پیمانه عسل
  •     ⅓ پیمانه تمرهندی
  •     ⅓ پیمانه شکر قهوه ای
  •     نصف پیمانه آب پرتقال

سس رایتا:

  •     نصف پیمانه ماست یونانی
  •     نصف یک عدد خیار
  •     نصف قاشق چایخوری زیره سبز
  •     آب و پوست رنده شده ی یک عدد لیموترش
  •     ¼ قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه

برای تزئین:

  •     لیموترش
  •     گشنیز
 
دنده کباب با سس تمبرهندی
 

طرز تهیه:

1. فلفل، سیر و زنجبیل را در غذاساز آسیاب کنید. خمیر به دست آمده را روی دنده ها بمالید و روی آن ها را با پلاستیک بپوشانید و به مدت ۲ تا ۴ ساعت کنار بگذارید تا مواد به خرد گوشت بروند.

2. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

3. ادویه ها را درون تابه کمی تفت دهید تا برشته شوند. سپس آن ها را آسیاب کنید. سپس ادویه آسیاب شده را به همراه نمک و فلفل سیاه روی گوشت بمالید تا همه سطح آن را پوشش دهند.

4. دنده ها را به مدت ۱۵ دقیقه روی کباب پز کباب کنید.

5. دمای فر را به ۱۶۰ کاهش داده و گوشت ها را به مدت ۲٫۵ تا ۳ ساعت در فر قرار دهید تا کاملا پخته و برشته شوند.

6. مواد سس رایتا را با هم مخلوط کرده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

7. در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز و زنجبیل را درون آن تفت دهید. نمک و فلفل، پرک فلفل قرمز، عسل، تمبر هندی، شکر قهوه ای و آب پرتقال را با یکدیگر مخلوط کنید.

8. آن ها را هم بزنید تا جوشیده و به یک سوم کاهش پیدا کنند.

9. از این سس روی گوشت مالیده و به همراه سس رایتا سرو کنید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
اپیلاسیون نانا 2
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
کیان برنا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر