پاناکوتای لیمویی را بدون فر درست کنید
پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
وب سایت آشپزباشی : پاناکوتای لیمویی از مجموعه دستورغذایی های آنا اولسون است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.
زیبایی این دستور به سادگی آن است و این که نیازی به استفاده از فر ندارد.
مواد لازم:
- خامه ۲ پیمانه
- شیر ۱ پیمانه
- شکر ۱/۳ پیمانه
- رنده پوست لیمو ۲ قاشق چای خوری
- وانیل ۱/۳ قاشق چای خوری
- پودر ژلاتین ۲ قاشق چای خوری
- میوه یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
۱- خامه را به همراه شیر، شکر، رنده پوست لیمو و وانیل در قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مواد را برای حدود ۳ دقیقه تا زمانی که شکر کاملا حل شود هم بزنید.
2- در این میان پودر ژلاتین را در ۲ قاشق غذاخوری آب سرد حل کنید.
۳- ژلاتین حل شده را به ترکیب خامه اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا ژلاتین در آن حل شود.
4- مواد را از روی حرارت برداشته و در ۶ قالب و یا ظرف که کمی چرب شده، بریزید و حداقل برای ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
۵- با چاقو دور پاناکوتاها را از قالب ها جدا کرده و در ظرف مورد نظر برگردانید. پاناکوتا را به همراه میوه های تازه سرو کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی پاناکوتای لیمویی:
۱ - به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
۱ - به جای شیر می توانید از آبدوغ استفاده کنید، آن را در بعد از این که مواد را از روی حرارت برداشتید، اضافه کنید.
2 - پوست لیمو را با رنده ی ریز، رنده کنید.
۳ - اگر دسترسی دارید به جای وانیل از یک و یک چهارم قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
4 - میزان دقیق پودر ژلاتین دو و یک چهارم قاشق چای خوری است. به جای این میزان می توانید از ۴ ورق ژلاتین هم استفاده کنید.
۵ - از میوه هایی مانند توت فرنگی، بلوبری، تمشک و هلو استفاده کنید. میوه ها را خرد کنید.
6 - دسر باید حداقل برای ۴ ساعت در یخچال قرار گرفته، تا آماده شود.
پ
نظر کاربران
همیشه برای من سواله که چه نوع خامه ای باید استفاده بشه.خامه صبحانه یا....؟؟
عزیزم شکوفه بامن دوست می شی اسمت خیلی خوبه
خامه شیرینی پزی و قنادی منظور هست
ممنونم دوست عزیز از راهنماییتون.