سالمونِ کبابی شده در کنار سبزیجات؛ یک وعده غذای سالم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
لایکو_1
کتاب لند_3
لایکو_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۰۶۵۰۱
۲۸ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۳
۱۰۹۸۳
ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
وب سایت آشپزباشی: ماهی سالمون با رویه خردل از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. ماهی را به این روش کبابی کنید و آن را در کنار سبزیجات تازه سرو کنید تا یک وعده غذای سالم داشته باشید.
 
مواد لازم:
 
  •     روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
  •     موسیر  ۱ عدد بزرگ
  •     سرکه قرمز  ۱/۴ پیمانه
  •     سس خردل ۱/۴ پیمانه
  •     شکر قهوه ای  ۱/۴ پیمانه
  •     نمک  به میزان لازم
  •     فلفل سیاه  به میزان لازم
  •     ماهی سالمون ۱ تکه
  •     شاهی ۱ مشت
  •     لیمو ۱ عدد
 
ماهی سالمون با رویه خردل

طرز تهیه:

1-گریل فر را روشن کنید (اگر دستگاه باربیکیو دارید از آن هم می توانید استفاده کنید).

2-در قابلمه ی کوچکی، روغن زیتون را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر را در آن ریخته و برای حدود ۳ دقیقه تا نرم شود، تفت دهید.

3-سرکه را اضافه کرده و برای ۱ دقیقه حرارت دهید تا کمی از آن تبخیر شود.

4-سس خردل و شکر قهوه ای را اضافه کنید و برای ۱ دقیقه ی دیگر مواد را هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

5- به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و مواد را از روی حرارت بردارید.

6-در سینی فر فویل آلومینیومی پهن کرده و فیله های سالمون را روی آن بگذارید. به فیله ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید.

7-نصف پیمانه از مواد رویه را با قلمو روی فیله ها بمالید. فیله های را برای حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه تا مغز پخت شوند، گریل کنید. بقیه ی مواد رویه را هم در حین پخت روی فیله ها بزنید.

8- ماهی سالمون را به همراه برگ های شاهی و برش های لیمو سرو کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ماهی سالمون با رویه خردل:

1- موسیر را پوست گرفته و ریز خرد کنید.

2- از یک تکه فیله ی سالمون به وزن تقریبا ۱۴۰۰ گرم استفاده کنید. پوست آن را جدا کرده و آن را به ۸ قسمت تقسیم کنید.

3- تقریبا به ۳۵۰ گرم شاهی نیاز دارید. ساقه های کلفت آن ها را جدا کنید.

4- لیمو را قاچ کنید.
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
04:55 - 1396/02/13
ایا این ماهی هایی که در بازار موجود هست واقعا سالمون هستند یا باید خارجی ان را یخ زده بخریم در ضمن تمامی غذاهای شما که با ماهی درست میشود عالی هست ممنون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کیان برنا_فوتر