روش‌های تهیه‌ی رب انار خانگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
ریزخور_1
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
دکتر نداف کرمانی 1
زمردی_داخلی1
لاله زار مال_1
دکتر نداف کرمانی 3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
ریزخور_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
لاله زار مال_4
کلاسینو_4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر نداف کرمانی 4
لاله زار مال_2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
دکتر نداف کرمانی 2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۰۶۶۷۲
۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
۵۶۳۳۷
رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذا‌های دیگر چاشنی و سس لذیذی است.

وب‌سایت ایران‌بانو: رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذا‌های دیگر چاشنی و سس لذیذی است.

مواد لازم برای تهیه رب انار:

  • انار ۸ کیلوگرم
  • آب ۳ لیوان
  • نمک در صورت تمایل ۱ قاشق غذاخوری

وسایل لازم برای تهیه رب انار خانگی:

  • صافی پارچه‌ای یا سیمی خانه ریز
  • گوشتکوب
  • چرخ گوشت

روش های تهیه رب انار خانگی

طرز تهیه رب انار به روش اول:

۱. انار را دانه کنید سعی کنید پوست داخلی و غلاف سفید رنگ داخل انار، با دانه‌ها مخلوط نباشد البته اگر در حجم بالا رب گیری می‌کنید و تهیه دانه انار خالص مشکل است، اگر کمی از غلاف‌های سفید با دانه‌ها مخلوط شد ایرادی ندارد.

۲. در قابلمه بزرگی، دانه‌های انار همراه آب را روی حرارت بگذارید زیر شعله را بلند کنید تا آب بجوشد سپس شعله را کم کنید و هر چند دقیقه انار را هم بزنید و با فشار ملاقه یا کفگیر به دانه‌ها سعی کنید آب دانه‌ها کاملا گرفته شود. هر از گاهی در حین جوشیدن، با گوشتکوب دانه‌ها را در قابلمه بفشارید تا آب از دانه خارج شود.

۳. این کار را ادامه دهید تا زمانی که حداکثر آب دانه‌ها گرفته شود.

روش‌های تهیه‌ی رب انار خانگی

۴. سپس محتویات قابلمه را از صافی رد کنید تا آب از دانه‌ها جدا شود. دانه‌ها در این مرحله سفید رنگ هستند و نشانه این است که آب آن‌ها تا حد ممکن گرفته شده است، ولی برای آب گیری کامل، دانه‌های داخل صافی (تفاله ها) را مجددا در قابلمه جداگانه‌ای بریزید و با مقداری آب بگذارید بجوشد تا رب انار درجه ۲ حاصل شود!

۵. آب انار خالص را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا غلیظ شود. بایستی هر چند لحظه هم بزنید تا رب شما ته نگیرد، چون در این مرحله آب سریعا تبخیر می‌شود.

۶. دقت داشته باشید رب انار مانند رب گوجه فرنگی زمان زیادی برای جوشیدن و غلیظ شدن نمی‌برد بنابراین بایستی مراقب باشید تا رب ته نگیرد و گرنه هم رنگ و هم طعم رب خراب می‌شود.

۷. در اواخر غلیظ شدن رب، نمک را اضافه کنید تا فساد و کپک زدگی رب را به تعویق بیندازد. رب انار درجه ۱ آماده است.

۸. غلظت رب انار بسیار مهم است، چون اگر خیلی سفت شود زمانی که در یخچال می‌گذارید سفت‌تر شده و در بعضی موارد قاشق به سختی داخل رب می‌رود، وقتی به عنوان چاشنی یا سس از آن استفاده می‌شود خیلی دیر در آب حل می‌شود و در نتیجه استفاده از آن مشکل است که این غلظت مناسب نمی‌باشد. برخی برای کسب درآمد بیشتر، رب را آن قدر شل بر می‌دارند که حتی با نگهداری رب در یخچال نیز کپک می‌زند، که این غلظت نیز مناسب نیست. بلکه باید نه شل و نه سفت باشد بنابراین غلظت مناسب رب انار، نیاز به کسب تجربه بیشتری دارد.

طرز تهیه رب انار به روش دوم:

۱. انار را دانه کنید و در چرخ گوشت بریزید و آب انار را بگیرید. البته برخی از آبمیوه گیری‌های خانگی و یا چرخ گوشت‌های صنعتی نیز همین کار را انجام می‌دهند. در این روش دیگر آبی داخل دانه‌ها باقی نمی‌ماند و می‌توانید تفاله‌ها را دور بریزید.

۲. این روش به علت اینکه برای آب گیری دانه‌ها از چرخ گوشت استفاده می‌شود راحت‌تر است و در ضمن زمان کمتری صرف می‌شود.

۳. مستقیما آب خارج شده از چرخ گوشت را داخل قابلمه ریخته و بگذارید غلیظ شود. غلظت مناسب همان غلظتی است که قاشق به راحتی در رب حرکت کند و در ضمن دیرتر فاسد شود.

روش‌های تهیه‌ی رب انار خانگی

نکاتی درباره تهیه رب انار:

۱. در صورتی که انار آبدار باشد به ازای هر ۸ کیلوگرم انار، ۱ کیلوگرم رب انار حاصل می‌شود.

۲. هر چه رب غلیظ‌تر شود دیرتر خراب و فاسد می‌شود و رنگ آن نیز تیره‌تر می‌گردد البته مراقب باشید که ته نگیرد وگرنه زحمت و هزینه شما به هدر می‌رود!

۳. معمولا برای به صرفه بودن رب از انار‌های شکسته و کوچک استفاده می‌کنند که ظاهر خوبی ندارد و قیمت آن ارزان‌تر است. این مسأله از کیفیت رب کم نمی‌کند و آن چه مهم است اینکه انار آبدار و قرمز رنگ باشد بنابراین دانه انار نباید کهنه، فاسد و خراب، سفید یا قهوه‌ای رنگ و خشک باشد.

۴. بهترین رنگ رب انار قهوه‌ای کمرنگ تا قهوه‌ای پر رنگ و قرمز تیره است و اگر رنگ رب به سیاهی زد یا نشانه این است که رب سوخته است و یا اینکه مواد دیگری مثل آلوچه به آن اضافه کرده اند.

۵. رب انار را داخل ظروف شیشه‌ای ریخته و در یخچال نگهداری کنید. برای هر بار مصرف از قاشق خشک و تمیز استفاده کنید و بعد از هر بار مصرف درب شیشه یا ظرف را محکم ببندید تا رب کپک نزند.

۶. سعی کنید رب انار را در یخچال نگهداری کنید و در صورتی که در بیرون از یخچال باشد بایستی نمک بیشتری اضافه کنید تا از فساد و کپک زدگی رب جلوگیری شود.

۷. در برخی رب انار‌های بازاری برای به صرفه بودن رب در کنار انار از آلو یا آلوچه نیز استفاده می‌کنند که هم طعم رب را ترش‌تر می‌کند و هم شکل بافت رب انار را تغییر می‌دهد در این مواقع شما دانه‌های ریز سیاه رنگی را در رب مشاهده می‌کنید که همان تفاله پوست آلوچه است.

۸. رب انار برای خورش فسنجان، خوراک مرغ، مرغ سوخاری، اکبرجوجه، ماکارانی و بسیاری از غذا‌های دیگر چاشنی و سس لذیذی است.

انتشار یافته: 13
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:02 - 1398/10/29
من همیشه رب انار رو خودم درست میکنم بعد از اینکه دون کردم میریزم مخلوط کن اینجوری آبش بهتر گرفته میشه بعد از جوراب ردش میکنم آبش کاملاً صاف میشه بعد روی حرارت میزارم تا به غلظت دلخواه برسه آب و نمک هم اضافه نمیکنم یه رب خیلی عالی درست میشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۷
دقیقا منم همین طور درست می کنم تادوسالم داخل یخچال سالم مونده
Iran, Islamic Republic of
14:15 - 1398/10/29
آیا از لحاظ شرعی اینطوره ک باید اینقد بجوشه ک سیاه بشه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
ربطش به شرع چیه؟؟ چرا فکر می کنید همه چیز الکلیه. قابل توجه شما و سایر دوستان این که فرایند درست کردن مشروبات الکلی روندی زمان بر و طولانی و در فضایی مرطوب و تخمیر کننده هست و ربطی به درست کردن سرکه و پختن انگور نداره البته بنده مشروب ساز نیستم ولی مطالعه علمیم در مورد صنعت غذا زیاد هست
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۹:۵۷ - ۱۳۹۸/۱۰/۲۹
از لحاظ شرعي ؟! خخخخخخخ
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۸/۱۰/۳۰
اخه خیلی سیاه و گاهی اوقات کمی تلخ
با خودم گفتم چرا باید اینقدر بجوشه ک ب اینروز بیفته
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۵
رب انار سیاه نمیشه من خودم رب انار درست میکنم هیچوقت کارخانه ای نمیخرم
Iran, Islamic Republic of
20:14 - 1398/10/29
مرسی توضیحات عالی بود.
United Arab Emirates
21:41 - 1398/10/29
اووووووم دوست داذم
Iran, Islamic Republic of
23:22 - 1398/10/29
آب انار در حال جوش به دونه به متوسط قاچ کنید به آب انار اضافه کنید بجوشه طعم خوبی به رب انار میده
پاسخ ها
محمد
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
میو میو چرا نظرات بنده نشر نمیشه من دوس ندارم ایمیل وحساب کاربری داشته باشم.میو می دونم که سرک می کشی.
Iran, Islamic Republic of
23:25 - 1398/11/07
بعضیها داخلاقی رب انار موقع پختن مسمار یا یک تیکه آهن درون آن می اندازند ورب سیاه میشود.آیا کار درستی یا نه؟
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
عارفی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
تدبیرکالا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دارو سازی عبیدی - فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کلینیک النا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
دارو سازی عبیدی - فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
تدبیرکالا_فوتر
فنی آتل_فوتر