حبابهای بادکنی؛ تزئینی متفاوت برای کیک ها
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
سمپاشی امحا_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_4
لایکو_4
سمپاشی امحا_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_2
لایکو_2
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۱۵۴۴۲
۳۰ فروردين ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۴
۴۴۶۲۶
در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی ها را به شما آموزش داده ایم.
وب سایت سرآشپز: در این مطلب طرز تهیه بادکنک های ژلاتینی، برای تزئین انواع خوراکی ها را به شما آموزش داده ایم.
 
مواد لازم:

  • پودر ژلاتین ۱ ق س
  • آب سرد ۲ ق س
  • رنگ خوراکی در صورت تمایل
 
حبابهای خوراکی

طرز تهیه:

1- بادکنک ها رو در اندازه های مختلف باد کرده و با نخ ببندید .
 
 نکته : سعی کنید ابعادشون متفاوت باشه تا قشنگ تر دیده بشن .
 
2-برای اینکه کارتون راحت تر باشه از سیخ چوبی استفاده کرده و سر بادکنک ها رو با چسب نواری روی سیخ ها چسبونده و محکم کنید .
 
بذارید واضح تر توضیح بدم :
 
3-سیخ چوبی رو به انتهای بادکنک تکیه داده و با نوار چسب بهم وصل کنید .
 
4-حالا پودر ژلاتین رو روی سطح آب بپاشید و اجازه بدین اسفنجی بشه .

5- بعد بن ماری کنید . فرقی نمی کنه یا از مکروفر استفاده کنید و یا بخار کتری
 
6- برای شکیل تر شدن بادکنک ها می تونید از اکلیل های ریز خوراکی هم استفاده کنید .
 
7- یا حتی می تونید کمی رنگ بهش اضافه کرده و هم بزنید .
 
حبابهای خوراکی
 
8- بعد بادکنک رو به ژلاتین آغشته کنید .
 
نکته : دمای ژلاتین خیلی مهمه : اگه سرد باشه سریع می بنده و نمی تونید باهاش کار کنید و اگه داغ باشه بادکنک می ترکه پس یه حد وسطی انتخاب کنید .
 
نکته : اگه جدار ژلاتین کم بود می تونید دوبار اینکار انجام بدین تا ضخامت بادکن های ژله ای تون بیشتر بشه.
 
نکته : برای اینکه سطح کارتون تمیز باشه تا جاییکه امکان داره حبابهای روی بادكنك را از بين ببريد ؛
 
9-بعد یه بشقاب رو چرب کرده و بادکنک ها رو روی اون بچینید .
 
10- بادکنک ها رو ۲۴ ساعت به حال خودش رها کنید تا کاملا خشک بشن

نکته : قسمتی که با روغن در تماس هست ممکنه خشک نشه بخاطر همین بعد از چند ساعت بادکنک رو برگردونید تا اون قسمت هم خشک بشه .
 
11- بعد با یه چاقوی تیز بادکنک رو بترکونید .

نکته : برای اینکه کارتون تمیزتر باشه اول با نوک انگشت بادکنک رو کمی از ژلاتین آزاد کنید بعد بترکونید
 
حبابهای خوراکی 
برچسب ها:
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
استخدام_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
استخدام_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
شیرآلات زمانی_2
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222
رستوران باغ بهشت _فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر