طرز تهیه کیک کادایفِ ترکیه‌ای
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر استرکی_1
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
استخدام_3
استخدام_4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کتاب لند_2
استخدام_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۱۵۷۵۵
۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۶
۲۳۷۷۹
کادایف دسر ترکیه ایست که بیشتر در ماه رمضان درست می شود. در این مطلب طرز تهیه این کیک کادایف خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه سرآشپز - اکرم عسگری: کادایف دسر ترکیه ایست که بیشتر در ماه رمضان درست می شود. در این مطلب طرز تهیه این کیک کادایف خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
 
  • آرد (الک شده): 2 پیمانه
  • کره (إوب شده): 120 گرم + 2 ق س
  • رشته کادایف: 250 گرم
  • گردو (خردشده): 1 پیمانه
  • تخم مرغ: 4 عدد
  • وانیل: یک دوم ق چ
  • شکر: 1 پیمانه
  • نمک: 1 پنسه
  • بیکینگ پودر: 1 ق چ
  • پودر پسته: به میزان لازم

مواد مورد نیاز شربت:
 
  • شکر: 2.5 پیمانه
  • آب: 2 پیمانه
  • لیموترش (حلقه شده): 1 حلقه

کیک کادایف 
 
روش پخت:
 
1.    رشته کادایف و 2 قاشق سوپخوری کره را با هم مخلوط کرده، نیمی از آن را کف قالب کمربندی به قطر 23 سانتی متر پرس کرده و روی آن گردو بریزید و کنار بگذارید.
 
2.    تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی بنزید تا کش دار شده و ححم آن دو برابر شود. سپس نمک، آرد و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا گلوله های آرد در آن باقی نماند.
 
3.    مواد آماده شده را روی کادایف داخل قالب ریخته، بعد 120 گرم کره ذوب شده را روی آن بریزید.
 
4.    قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، به مدت 45 دقیقه بگذارید تا روی آن طلایی رنگ شود (اگر در این مدت روی آن طلایی نشد، گریل را به مدت چند دقیقه روشن کنید).
 
5.    برای تهیه شربت؛ شکر و آب را داخل شیرجوشی روی حرارت قرار دهید و بگذارید تا چند جوش بزند. بعد حرارت را کم کرده و یک برش لیمو داخل آن بیندازید و حدود 7 دقیقه بجوشانید. بعداز صافی رد کنید و کنار بگذارید تا سرد شود.
 
6.    کیک را از فر خارج کرده و شربت را روی آن بریزید. سپس به مدت 25 دقیقه کنار بگذارید تا شربت به خورد آن برود. بعد با مقداری پودر پسته تزیین کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
13:32 - 1396/02/04
فکر میکنم این قسمت جا افتاده که "باید نصف باقی مانده رشته ها رو در آخر روی مواد بریزیم و سپس در فر بذاریم".
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تاپ لپتاپ_1
بهمن پور_داخلی1
بهمن پور_داخلی3
تاپ لپتاپ_3
شیرآلات زمانی_3
تاپ لپتاپ_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تاپ لپتاپ_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
کلینیک فرشته_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
شفا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
کیان برنا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو