۵۳۹۱۴۳
۴ نظر
۵۰۰۵
۴ نظر
۵۰۰۵
پ

غرق شدن پسربچه ۹ ساله در رودخانه چالوس

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چالوس از سقوط و مرگ امیر حسین شهریاری تنها فرزند خانواده تهرانی در رودخانه ای در مسیر جاده چالوس خبر داد.

خبرگزاری ایسنا: رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان چالوس از سقوط و مرگ امیر حسین شهریاری تنها فرزند خانواده تهرانی در رودخانه ای در مسیر جاده چالوس خبر داد.

کردگار محمودی فر در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پسر بچه ۹ ساله ای که به همراه خانواده خود از تهران برای تفریح به جاده چالوس آمده بود در ساعت ۱۵ بعدازظهر روز جمعه بر اثر غفلت خود و خانواده به درون رودخانه سقوط کرد.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع به نیروهای امدادی تیم پایگاه لارک و دو تیم از شهرستان چالوس عازم منطقه شده و پس از پنج ساعت و نیم تلاش و جستجو جسد پسر بچه را حدود دو کیلومتر در منطقه پایین دست پیدا کرده و پس از اقدامات اولیه تحویل نمایندگان نیروهای امنیتی دادند.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • عسلک

    وای خدا به داد دل مادرش برسه

  • بدون نام

    خدا صبرشون بده..

  • بدون نام

    وااااای خداااا چه درد ناک خدا به خانواده ش صبر بده

  • بدون نام

    خدارحمتش کند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج