افطاری، مهمانِ غذاهای ترکیه ای (2)
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
سمپاشی امحا_1
لایکو_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
لایکو_3
سمپاشی امحا_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
سمپاشی امحا_4
لایکو_4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
سمپاشی امحا_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۴۷۷۴۱
۲۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۰۶
۱۳۵۷۷
ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهایی مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات روزه داری به اصطلاح، ما را خوب نگه می دارند.
ماهنامه سفره ایرانی: ماه مبارک رمضان که می شود همه ما به دنبال همان غذاهایی مرسوم و متداولی می رویم که هر ساله معمولا در ایام روزه داری تهیه می کنیم. مهم ترین ویژگی آنها این است که مقوی هستند و در ساعات روزه داری به اصطلاح، ما را خوب نگه می دارند.
 
اگر از این غذاهای تکراری خسته شدهاید و دلتان افطاری های متنوع می خواهد با ما همراه شوید. در این مطلب سراغ غذاهای سفره افطار کشور همسایه، ترکیه رفته ایم. با توجه به اینکه ذائقه ترکیه ای ها به ما بسیار نزدیک است، این غذاها می توانند سفره افطار امسال ما را متنوع کنند.
 
نانک ژامبون و گوجه فرنگی

راضیه عمادی

میزان سرو: 6 الی 8 نفر

مواد لازم:

  • خمیر نان: 2 عدد
  • ژامبون (خرد شده): 130 گرم
  • گوجه فرنگی خشک شده (خرد شده): 7 الی 8 عدد
  • برگ آویشن (تازه): 4 عدد
  • تخم مرغ (کمی زده شده): 1 عدد

 غذاهای ترکیه ای ویژه ماه مبارک رمضان (2)
 
طرز تهیه:

1. ژامبون و گوجه فرنگی خشک خرد شده را با هم مخلوط کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط  کنید برگ آویشن خرد شده را اضافه و مخلوط کنید.
 
2. خمیرهای نان را ورز داده و به گلوله های کوچکی تقسیم کنید. هر یک از گلوله های خمیر را کف دست خود پهن کنید و مقداری از مواد، داخل آنها قرار دهید و ببندید.
 
3. آنها را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید و تخم مرغ را با برس روی آنها بمالید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
 


کوفته مافین اسفناج

ستایش پاکدل

میزان سرو: 6 عدد

مواد لازم:

  • برگ اسفناج (خرد شده): 200 گرم
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): 700 گرم
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • پیاز (رنده شده): 1 عدد
  • سیر (له شده): 3 حبه
  • پودر نان خشک یا پودر سوخاری: 4 ق س
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم

مواد میانی:

  • سیب زمینی (پخته): 4 عدد
  • شیر: یک دوم پیمانه
  • کره: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم

 غذاهای ترکیه ای ویژه ماه مبارک رمضان (2)
 
طرز تهیه:

1. گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، پیاز رنده شده، سیر له شده و برگ اسفناج خرد شده را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
 
2. نان خشک پودر شده، نمک، زیره و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده جدا کنید.
 
3. آنها را در داخل کاپ های قالب مافین (با کره چرب شده) قرار داده و فشار دهید تا شکل کاپ ها را به خودشان بگیرند. قالب را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده به دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا مافین ها بپزند.

طرز تهیه مواد میانی:

1. سیب زمینی ها را در آب بپزید. سپس پوست آنها را جدا کرده و له کنید. کره، شیر، سیب زمینی را اضافه کرده حدود 2 دقیقه به خوبی مخلوط کنید، نمک را بیفزایید.

2. مافین ها را پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کنید. پوره سیب زمینی را در قیف قنادی بریزید  داخل مافین ها پایپ کنید. سپس سرو کنید. نوش جان...
 


پلوی نخود و گندم

راضیه عمادی

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گندم پوست کرده: 2 پیمانه
  • نخود (پخته): 1 پیمانه
  • آب: به مقدار لازم
  • کره: 4 ق س
  • شبت: 2 ق س
  • نمک: به مقدار لازم

 غذاهای ترکیه ای ویژه ماه مبارک رمضان (2)
 
طرز تهیه:

1. گندم پوست کنده را از شب قبل در آب قرار دهید تا خیس بخورد. آن را به همراه 3 پیمانه آب در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
 
2. سپس نخود پخته، نمک و کره را اضافه کنید. در صورت نیاز مقداری آب داغ اضافه کنید و به پخت ادامه دهید تا گندم کاملا نرم شود. ظرف را از روی حرارت بردارید. شبت خردشده را اضافه کنید و پس از 10 دقیقه پلو را سرو کنید.
 


رول خرما

ستایش پاکدل

میزان سرو: 8 نفر

مواد لازم:

  • خرما: 8 عدد
  • خمیر هزارلا: به مقدار لازم
  • فندق (خرد شده): یک دوم پیمانه
  • گردو (خرد شده): یک پیمانه
  • شکر دانه ریز: یک دوم پیمانه
  • سفید تخم مرغ: 2 عدد
  • عسل: به مقدار لازم

 غذاهای ترکیه ای ویژه ماه مبارک رمضان (2)
 
طرز تهیه:

1. هسته خرماها را جدا کرده و خرد کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید. فندق، گردو، شکر دانه ریز و سفیده های تخم مرغ را اضافه و مخلوط کنید.

2. خمیر هزارلا را روی سطح کار پهن کنید و مخلوط خرما را روی آن پخش نمایید. سپس خمیر را رول کنید.
 
3. رول خمیر را به ابعاد کوچک برش دهید و در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید. سینی را به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا رول ها طلایی و برشته شوند. روی آنها عسل بریزید و سرو کنید.
 


تارت پسته

غزاله خالدی

میزان سرو: 6 الی 8 عدد

مواد لازم میانی:

  • پنیر ریکوتا: 200 گرم
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • وانیل: 1 ق چ
  • شکر دانه ریز: 4 ق س
  • پسته (پودر شده): 4 ق س- مقداری برای تزیین

مواد لازم خمیر:

  • تخم مرغ: 1 عدد
  • کره: 125 گرم
  • ماست: یک دوم پیمانه (110 گرم)
  • آب لیمو سنگی: نصف یک عدد
  • روغن: یک چهارم پیمانه
  • بکینگ پودر: 2 ق چ
  • آرد: به مقدار لازم
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد

 غذاهای ترکیه ای ویژه ماه مبارک رمضان (2)
 
طرز تهیه:

1. برای تهیه مواد میانی، تخم مرغ، وانیل، پنیر ریکوتا، شکر و پسته پودر شده را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.

2. برای تهیه خمیر، تخم مرغ، کره، ماست، روغن، آب لیمو ترش و بکینگ پودر را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید.
 
3. آرد را به تدریج اضافه و مخلوط کنید تا خمیر نرمی حاصل شود. خمیر را ورز داده و حدود 10 دقیقه استراحت دهید. سپس گلوله های کوچکی از خمیر جدا کنید. آنها را کف دست خود کمی پهن کنید و لبه ها را بالا آورده و مانند تصویر به آنها شکل دهید.
 
4. داخل هر یک را با حدود یک قاشق سوپ خوری از مواد میانی پر کنید. زرده تخم مرغ کمی زده شده را با برس روی لبه های خمیر بمالید و تارت ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه سانتی گراد (325 درجه فارنهایت) قرار دید تا طلایی و برشته شوند. روی تارت ها را با کمی پسته پودر شده تزیین کرده و سرو نمایید. 
انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
12:17 - 1396/03/24
غذاهای ترکیه خیلی عالین
Iran, Islamic Republic of
19:36 - 1396/03/24
بله غذاهای ترکی خوشمزه هستن . به عنوان یه لر میگم بین غذاهای قومیت های مختلف ایران از غذاهای عربی ، ترکی خیلی خوشم میاد
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
اپیلاسیون نانا 1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
استخدام_3
اپیلاسیون نانا 3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
اپیلاسیون نانا 4
اپیلاسیون نانا 2
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
تدبیرکالا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
شفا_فوتر