چای، تضعیف‌ کننده قوای جنسی است؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
زمردی_داخلی1
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
دکتر نداف کرمانی 3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
کلاسینو_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_4
زمردی_داخلی2
ریزخور_2
دکتر نداف کرمانی 2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
کلاسینو_2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۷۴۲۶۴
۱۴ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸
۴۶۳۹۹
چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌هایی است که حتی در روزهای گرم سال هم مصرف می‌شود. متخصصان بر این باورند که چای مانند هر نوشیدنی دیگر، فواید و زیان‌هایی دارد، اما اگر در زمان‌های مناسب نوشیده شود و بخوبی دم بکشد مداومت در مصرف آن زیان چندانی ندارد.
وب‌سایت جام جم آنلاین: چای یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌هایی است که حتی در روزهای گرم سال هم مصرف می‌شود. متخصصان بر این باورند که چای مانند هر نوشیدنی دیگر، فواید و زیان‌هایی دارد، اما اگر در زمان‌های مناسب نوشیده شود و بخوبی دم بکشد مداومت در مصرف آن زیان چندانی ندارد.
 
دکتر ناصر رضایی‌پور متخصص طب سنتی ایران می‌گوید: طبیعت چای در درجه دوم گرم و خشک قرار دارد و نوشیدن مداوم آن زیان‌آور نیست و کسانی که از نوشیدن چای دچار مشکل می‌شوند دارای سوء مزاج یا ضعف مزاج هستند. وی در ادامه به چند پرسش ما پاسخ می‌دهد.

به باور برخی چای طبیعت سردی دارد

برخی طبع چای را به دلیل تسکین عطش و کاهش حرارت و التهاب داخلی بدن و به سبب رفع تشنگی کاذب که پس از خوردن غذاهای شور، کله‌پاچه و ماهی ایجاد می‌شود، سرد دانسته‌اند در صورتی که اصلا این موضوع صحت ندارد. چای تنها به دلیل تلطیف اخلاط بلغمی غلیظ و پاکسازی اخلاط لزج از سطح دستگاه گوارش منجر به این امر می‌شود.

چای به هضم غذاهای چرب کمک می‌کند

برخلاف آب، نوشیدن یک فنجان چای یک ساعت پس از خوردن غذاهای چرب و سنگین با بهبود جریان خون در عروق معده به هضم غذا بویژه چربی‌ها کمک می‌کند و موجب احساس راحتی در معده می‌شود.

چای نشاط‌آور است

چای باعث تسریع حرکات تنفسی، رفع خواب‌آلودگی، احساس تجدید نیرو، تقویت نیروی فکری، گوارش بهتر غذا و کمک به تعریق می‌شود و به دلیل حرارت مزاجی خود، اخلاط لزج را از مسیرهایی که در آن تجمع یافته‌اند پاک می‌کند و نوشیدن آن پس از فعالیت‌های بدنی یا فکری موجب رفع خستگی و ضعف و تسکین ناراحتی‌ها می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک نوشیدنی نشاط‌آور بین وعده‌های غذایی استفاده کرد.
 
چای تضعیف‌کننده قوای جنسی است؟

چای تضعیف‌کننده قوای جنسی است؟

چای به علت مزاج گرم و خشک و حرارتی که دارد می‌تواند موجب افزایش قوای جنسی در افراد با مزاج سرد و تر شود و چون نوشیدن آن موجب افزایش ترشح عرق و ادرار می‌شود به دفع مواد زائد نیز کمک می‌کند.

بهترین نوع و روش دم‌کردن چای

چای سفید و پس از آن چای سبز بهترین نوع چای است که خواص آنها بیشتر و قوی‌‌تر از انواع دیگر چای است. بهترین روش دم کردن چای این است که آب را بجوشانید تا یک‌ پنجم آن بخار شود. سپس به ازای هر نیم لیتر از آب جوشیده، سه تا پنج گرم چای خشک بیفزایید و روی آن را با حوله بپوشانید. پس از نیم ساعت دمنوش را صاف و با شیرینی مناسب میل کنید.

دکتر آراسب دباغ مقدم، متخصص علوم و صنایع غذایی در گفت‌وگو با جام‌جم می‌گوید: چای بجز منگنز، ماده مغذی اساسی دیگری ندارد. کافئین آن حدود 3 درصد از وزن خشک چای را تشکیل می‌دهد و مقدار کافئین چای سبز، از چای سیاه کمتر است. قابض بودن چای به پلی فنل‌های آن برمی‌گردد که فراوان‌ترین ترکیب در برگ چای هستند. مصرف چای اوایل صبح و آغاز روز، برای ایجاد هوشیاری مورد توصیه است. وی در ادامه به دو پرسش دیگر ما پاسخ می‌دهد.

تفاوت انواع چای

براساس نوع فرآوری، چای به انواع سفید، زرد، سبز، اولونگ، سیاه و چای پس از تخمیر (مناسب برای کمپوست) تقسیم می‌شود. تفاوت این چای‌ها در انجام یا عدم انجام مراحل پلاس، هوادهی و اکسیداسیون است.

چای باید با آب جوشیده مخلوط شود

بسیاری از ترکیبات فعال چای سیاه، با ریختن آب جوش روی آن استخراج می‌شوند. بنابر این استفاده از آب نزدیک به دمای جوش (حدود 99 درجه سانتی‌گراد) برای درست کردن چای بسیار مناسب است. نحوه درست کردن چای در قضاوت در مورد مزه و عطر آن، آن‌قدر مهم است که استاندارد بین‌المللی ISO 3103 به نحوه آماده‌سازی چای اختصاص یافته است. حتی ارتفاعی که چای از قوری به داخل استکان ریخته می‌شود و مقدار هوایی که در چای محلول می‌شود نیز در طعم آن تاثیرگذار است.

چرا با نوشیدن چای، ترش می‌کنیم؟

متخصصان طب سنتی معتقدند چای می‌تواند هم باعث ترش کردن شود و هم جلوی ریفلاکس را بگیرد. به گفته آنها افرادی که با مصرف چای، ترش می‌کنند اکثرا از چای‌های اسانس‌دار نامرغوب استفاده می‌کنند که به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آنها کوتاه است. چای‌های معطر و زوددمی که فرصتی برای رها شدن ترکیبات تلخ و گس آنها وجود ندارد اغلب موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس می‌شوند.
 
در مقابل، چای‌های دیر دم و گس و تلخ مزه دهانه معده را محکم می‌کند و تقویت‌کننده اسفنگتر آن است و از بروز ریفلاکس جلوگیری می‌کنند. حتی چای بهاره گیلان، چای سبز و حتی چای سفید هم اگر به اندازه کافی دم نکشند ترکیبات تانن آن آزاد نمی‌شود و نمی‌تواند کمکی به تقویت معده و دهانه آن بکند. به گفته متخصصان، افزودن گل‌محمدی به چای می‌تواند در کاهش ترش کردن مفید باشد.

چای یبوست‌آور است

تحقیقات نشان داده است چای سیاه هر چه پودری‌تر، تیره‌‌رنگ‌تر و تلخ‌‌مزه‌تر باشد یبوست‌آورتر است .

در ضمن هر چه از تازه دمی چای بگذرد به دلیل خروج مواد تاننی از برگ‌های چای بر میزان قابض بودن و یبوست‌آوری این نوشیدنی افزوده می‌شود. لازم است بدانید برخی از انواع اسانس‌های مصنوعی که به چای‌های معطر می‌زنند هم منجر به یبوست‌زایی می‌شود. اگر قصد نگهداری چای دم کشیده را دارید تفاله چای را از آن جدا کنید.

چگونه متوجه رنگ مصنوعی چای شویم؟

تا چای را دم نکنید نمی‌توانید متوجه تقلبی بودن آن شوید. اگر چای سریع رنگ دهد و پس از مدتی رنگ آن تغییر کند، یعنی رنگ چای کدر، تیره و مات شود آن چای حاوی مواد رنگی و بی‌کیفیت است. ضمن این که رنگ غلیظ و عطر و طعم قوی چای نشان‌دهنده مصنوعی بودن آن است. چای سیاه همچون سایر دمنوش‌های گیاهی نمی‌تواند رنگ غلیظی داشته باشد.
 
چای تضعیف‌کننده قوای جنسی است؟ 

عطر چای، طبیعی یا مصنوعی

عطر چای به صورت طبیعی و مصنوعی تولید می‌شود. عطرهای طبیعی از پودر میوه کاج و گیاهی با نام برگاموت تهیه و انواع عطرهای سنتزی از ترکیبات شیمیایی و در کارخانه تولید می‌شود که مصرف زیاد و مستمر آن برای سلامت کبد مضر است.

کدام چای باکیفیت‌تر است؟

چایی که روی بسته‌بندی آن لفظ شکسته، برگی و قلمی نوشته شده باشد بهترین انواع چای سیاه است. چای کله‌مورچه و باروتی، چای درجه 3 هستند که خرده‌ها و پودر کهنه چای را رنگ و اسانس می‌زنند و فرم داده و به شکل گلوله درمی‌آورند. بدترین نوع چای هم انواع کیسه‌ای است که از خاکه‌های بی‌کیفیت چای همراه عطر و رنگ شیمیایی تهیه می‌شوند.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_1
خرید باکس 1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
شیرآلات زمانی_3
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_تزریق چربی موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر بلفارو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
موسسه خیریه زهرا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
شاخه نبات_ فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو