ادویه جاتی که شما را از مرگ نجات می‌دهند
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
لایکو_1
کتاب لند_1
دکتر استرکی_1
دکتر استرکی_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 4
لایکو_4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_4
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۵۹۴۷۲۸
۰۱ مهر ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۸
۴۶۸۸۱
ادویه‌جات برای طعم غذا و همین طور سلامتی اهمیت زیادی دارند. برای این که به اهمیت آنها پی ببرید، همین بس که یک نصف قاشق چایخوری دارچین به اندازۀ ۱۱۵ گرم تمشک آنتی اکسیدان دارد.
وب‌سایت فرادید: ادویه‌جات برای طعم غذا و همین طور سلامتی اهمیت زیادی دارند. برای این که به اهمیت آنها پی ببرید، همین بس که یک نصف قاشق چایخوری دارچین به اندازۀ ۱۱۵ گرم تمشک آنتی اکسیدان دارد.
 
 مواد غذایی که شما را از مرگ نجات میدهند

در زیر با مفیدترین ادویه‌جات آشنا می‌شوید:

زردچوبه

زردچوبه سلطان ادویه‌هاست. این ادویه بیش از همۀ ادویه‌ها خاصیت ضدالتهابی، ضدویروسی، ضدباکتری، ضدسرطان و ضدقارچ را داراست.

در طب چینی از این ادویه برای درمان همه چیز از آلرژی گرفته تا آلزایمر و آرتروز استفاده می‌شود. زردچوبه حاوی کارکامین است که یک ترکیب آنتی‌اکسیدانی است و التهاب را کاهش داده و رنگ زرد زردچوبه نیز ناشی از وجود این ماده است. کارکامین باعث کاهش رشد سلولهای سرطانی می‌شود. زردچوبه همچنین حاوی ترکیبات ضدالتهابی دیگری است که تورم و درد را کاهش می‌دهند و از تشکیل پلاکهای عامل آلزایمر ممانعت می‌کند.

از زردچوبه می‌توانید در سس سالاد، سسی که گوشت و ماهی را در آن می‌خوابانید، و همچنین در چای، قهوه و لیموناد استفاده کنید.

فلفل قرمز

فلفل قرمز حاوی کپسایسین است که هم مزۀ تند آن را سبب می‌شود و هم فواید آن را برای سلامتی رقم می‎زند. فلفل هر چه تندتر باشد، کپسایسین آن بیشتر است. فلفل قرمز از دیرباز در طب سنتی چین و هند جایگاه خاصی داشته و بومیان آمریکا از آن برای درمان مسائل دستگاه هاضمه و گردش خون استفاده می‌کرده‌اند.

زنجبیل

در طب سنتی چینی از زنجبیل برای مقابله با التهاب و درد، تسکین ماهیچه‌های دچار جراحت و درمان درد و خستگی استفاده می‌شده است. این ادویه همچنین درمان متداولی برای مشکلات هاضمه است و با رشد بیش از حد باکتری‌های غیرمفید روده مقابله می‌کند. ترکیبات موجود در زنجبیل به شکلی مشابه داروهای ضدالتهابی نظیر ایبوبروفن عمل می‌کنند و از آن برای درمان آرتروز استفاده می‌شود. از این رو چای زنجبیل و غذاهای آسیایی توصیه می‌شود.

زنجبیل همچنین برای مداوای گلودرد و سرماخوردگی عالی است و حتی می‌توان با قرار دادن آن به شکل مستقیم روی مفصل درددار، درد را تسکین داد. یادتان باشد که حتماً زنجبیل را تازه بخرید و مصرف کنید و از ذخیرۀ آن خودداری کنید. اگر می‌خواهید زنجبیل را پودری مصرف و نگهداری کنید (که البته تاثیرگذاری آن کمتر است)، آن را در جایی به دور از گرما، نور و رطوبت نگهداری کنید.

اگر می‌خواهید در غذای روغن دار از زنجبیل استفاده کنید، آن را در انتهای کار اضافه کنید، چرا که زنجبیل وقتی که با چربی پخته می‌شود، تلخ می‌شود.

دارچین

مهمترین فایدۀ دارچین، توانایی آن در کاهش قند خون در افراد مبتلا به دیابت است. دارچین همچون دیگر ادویه‌جات دارای ویژگیهای آنتی‌آکسیدان و ضدالتهابی است که باعث کاهش احتمال آسیبهای سلولی و بیماریهای مزمن می‌شود. تحقیقات نشان داده که دارچین خاصیت ضدبیماریهای قلبی دارد و از رشد غیرمعمول سلولها جلوگیری می‌کند و بدین ترتیب خاصیت ضدسرطانی دارد.

میخک

میخک منبع غنی‌ای از آنتی‌اکسیدانهاست که رادیکالهای آزاد را پاکسازی می‌کنند و در حفاظت از سلولها کمک می‌کنند. همچنین خاصیت شدیداً ضدقارچی دارد. اما حواستان باشد که روغن میخک بسیار قوی است. این روغن اینقدر قوی است که اگر بیش از حد استفاده شود می‌توانند موجب مسمومیت شود.

نعنا

نعنا نیز دارای مولکولهای ضدالتهابی است که مزه و بوی آن را پدید می‌آورند. نعنا به خصوص برای جلوگیری از بیماری‌های عصبی ناشی از التهاب نظیر آلزایمر مفید است و موجب بهبود حافظه و تمرکز می‌شود. ترکیبات موجود در آن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضدسرطان نیز هستند.

رزماری

رزماری، همچون نعنا، حاوی ترکیبات آنتی اکسیدان و ضدالتهابی است. رزماری فعالیت آنزیمی را که رادیکالهای آزاد را از بین می‌برد، افزایش می‌دهد. به خصوص وقتی پخته باشد و به همین دلیل می‌توانید با خیال راحت آن را به سالاد، گوشتها و دیگر غذاهای پختنی اضافه کنید. از رزماری به صورت خام نیز می‌توانید استفاده کنید. رزماری در جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی در پانکراس و بواسیر مفید است. اگر می‌خواهید چیزی را در روغن بپزید، قدری رزماری به آن اضافه کنید. رزماری به خاطر دارا بودن آنتی اکسیدانی به نام اسید رزمارینیک، از اکسید شدن روغن جلوگیری می‌کند.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
بهمن پور_داخلی2
شیرآلات زمانی_2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
کیان برنا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
شفا_فوترموبایل
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
ایرانیان-فوتراصلی222