پودینگ گلابی و زنجبیل را در ماکروفر بپزید
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
دکتر نداف کرمانی 1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
لاله زار مال_3
دکتر نداف کرمانی 3
سفیر بار ساقدوش_3
اپیلاسیون نانا 3
کلاسینو_3
زمردی_داخلی3
ریزخور_3
اپیلاسیون نانا 4
سفیر بار ساقدوش_4
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
ریزخور_4
دکتر نداف کرمانی 4
زمردی_داخلی4
لاله زار مال_2
دکتر نداف کرمانی 2
سفیر بار ساقدوش_2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۵۹۶۵۴۵
۲۱ مهر ۱۳۹۶ - ۰۷:۵۰
۱۳۴۰۸
یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.
وب سایت آشپزباشی:  یه دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده میشه.
 
مواد لازم:

  •     کره ۵۵ گرم
  •     آرد ۵۵ گرم
  •     نمک نوک قاشق چای‌خوری
  •     بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
  •     شکر ۵۵ گرم
  •     تخم مرغ ۱ عدد
  •     مربای زنجبیل ۱ تکه
  •     پرتقال ۱ عدد
  •     گلابی ۱ عدد
  •     شیره درخت افرا به میزان لازم

 پودینگ گلابی و زنجبیل
 
آماده کردن مواد برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل:

  1. به کره اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
  2. مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.
  3. پوست پرتقال رو رنده کنید.
  4. گلابی رو پوست بگیرید، قسمت‌های اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری خرد کنید.
  5. در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1. اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالب‌ها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اون‌ها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.
  2. داخل قالب‌ها و یک سمت دایره‌های کاغذی رو با کره چرب کنید.
  3. آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.
  4. مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.
  5. مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.
  6. خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالب‌ها بذارید.
  7. اون‌ها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید.
  8.  بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اون‌ها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
دکتر نائبی_1
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
عارفی_3
خرید باکس 3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
خرید باکس 4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
شیرآلات زمانی_2
خرید باکس 2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
زمردی_فوتر اصلی
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر