۵۹۷۶۵۸
۶ نظر
۵۰۰۵
۶ نظر
۵۰۰۵
پ

ویزیت گروهی، افتضاح تازه پزشکان پولی!

چيزي شبيه تبليغات بازرگاني؛‌ پزشكاني كه به برنامه‌هاي پر مخاطب تلويزيوني مي‌آيند. در برابر دوربين مي‌نشينند و لبخند مي‌زنند و در نهايت متن از پيش آماده شده‌اي را كنفرانس مي‌دهند و از اين طريق خودشان را به مخاطب معرفي مي‌كنند. بعد از اين ماجرا كافي است تا سري به مطب اين قبيل پزشكان بزنيد تا دستتان بيايد حضور در يك برنامه تلويزيوني چقدر مي‌تواند بر شلوغ شدن مطب و بالا رفتن درآمد پزشكان مؤثر باشد.

روزنامه جوان: چيزي شبيه تبليغات بازرگاني؛‌ پزشكاني كه به برنامه‌هاي پر مخاطب تلويزيوني مي‌آيند. در برابر دوربين مي‌نشينند و لبخند مي‌زنند و در نهايت متن از پيش آماده شده‌اي را كنفرانس مي‌دهند و از اين طريق خودشان را به مخاطب معرفي مي‌كنند. بعد از اين ماجرا كافي است تا سري به مطب اين قبيل پزشكان بزنيد تا دستتان بيايد حضور در يك برنامه تلويزيوني چقدر مي‌تواند بر شلوغ شدن مطب و بالا رفتن درآمد پزشكان مؤثر باشد.
به همين خاطر هم هست كه بسياري از پزشكان براي حضور در برنامه‌هاي تلويزيوني سر و دست مي‌شكنند. ماجرا به همين جا ختم نمي‌شود، دنباله اين حكايت ويزيت گروهي بيماران به دليل تراكم جمعيت و كم گذاشتن وقت بيمار است. بگذريم از هزينه‌هايي كه به دليل خريد و واردات برخي تجهيزات پزشكي از سوي پزشك و تجويزهاي بي‌مورد به بيماران تحميل مي‌شود.

نكته قابل تأمل اينجاست كه اغلب پزشكاني كه به مدد حضور در برنامه‌هاي تلويزيوني براي خود نام و نشاني دست و پا مي‌كنند چند دستيار دارند و خودشان مراجعان را معاينه نمي‌كنند، بلكه به دستيارانشان مي‌سپارند. حق ويزيت و ساير حقوق هم هر چقدر كه بشود به صورت نقدي از بيمار دريافت مي‌شود تا ردپايي براي اداره ماليات باقي نگذارند.
ساختمان بزرگ مطب گوش تا گوش پر از بيماراني است كه براي نخستين‌بار به اين پزشك مراجعه كرده‌اند. از هر كدامشان كه مي‌پرسي چطور شد كه سر از اينجا درآورده‌اند و چقدر درباره حاذق بودن اين پزشك مي‌دانند همه يك آدرس مي‌دهند؛ ‌برنامه خندوانه. گويا پزشك مذكور به همراه ادوات و وسايل كارش مهمان برنامه خندوانه بوده و درباره ضرورت استفاده از دستگاهش براي پيش‌بيني بيماري‌ها گفته است. همين ماجرا و اعتمادي كه مردم به برنامه‌هاي صدا و سيما دارند هم موجب شده تا مطب آقاي دكتر تا ساعت 2 بامداد سوزن مي‌اندازي پايين نيايد. 120 نفر در نوبت نشسته‌اند و چشم انتظارند تا آقاي دكتر آنها را ويزيت كند. برخي از مريض‌ها تك‌تك مي‌روند و بعضي‌هايشان هم چند نفري وارد اتاق معاينه مي‌شوند.

بگذريم از اينكه همه مريض‌ها پيش از ورود به اتاق آقاي دكتر الزاماً بايد مرحله اسكن شدن را بگذرانند و به غير از 50 هزار تومان ويزيت بايد 50 هزار تومان هم بابت اسكن شدن بپردازند. داخل اتاق هم كه مي‌شوي خبري از معاينه نيست. شرح حالي مي‌دهي و دكتر هم ام‌آرآي تجويز مي‌كند. 10 دقيقه هم طول نمي‌كشد كه نوبت به مريض بعدي مي‌رسد. هنگام خروج آقاي دكتر تأكيد مي‌كند: «‌آدرس مركز ام‌آر‌اي را از منشي بگيريد من فقط اينجا را قبول دارم»‌ ‌اين بخش‌هايي از اظهارات يكي از مخاطبان جوان در مراجعه به مطب پزشكي است كه اتفاقاً وي نيز اين پزشك را از برنامه خندوانه شناخته و به او مراجعه كرده است. اين حكايت تنها برشي از اتفاقاتي است كه همه روزه در مطب برخي پزشكان كه چندان هم كم تعداد نيستند در حال رخ دادن است. در اين ميان از نقش پر‌رنگ رسانه ملي در تبليغ براي چنين افرادي نمي‌توان به سادگي عبور كرد. كافي است تا پزشكي براي يكبار در يكي از برنامه‌هاي تلويزيوني حاضر شود. اين بهترين شيوه بازاريابي است و برخي گزارشات حكايت از آن دارد كه اين قبيل پزشكان حاضرند براي حضور در برنامه‌هاي پر‌مخاطب تلويزيوني هزينه‌اش را هم بپردازند؛ چراكه اين هزينه بازگشت خوبي دارد و مي‌تواند مطبشان را از بيماراني كه از اقصي نقاط كشور به اميد درمان به اين مطب‌ها آمده‌اند، پر كند. اما درصد بالاي جمعيتي كه براي نخستين‌بار به اين مطب‌ها مراجعه كرده‌اند، خود گوياي كيفيت درمان اين پزشكان است.

ويزيت گروهي تخلف است

در برابر چنين اتفاقاتي و به خصوص ماجراي ويزيت‌هاي گروهي بيماران در برخي مراكز دولتي و بيمارستان‌هاي خصوصي ايرج حريرچي، سخنگوي وزارت بهداشت مي‌گويد: متأسفانه اين موضوع اتفاق جديدي نيست و از نظر ما تخلف محسوب مي‌شود و متأسفانه در برخي موارد خصوصاً در بخش خصوصي كه كمبود قابل توجه نداريم هم ديده مي‌شود. ما از پزشكان درخواست داريم كه چند نفر را هم زمان ويزيت نكنند. در عين حال از مردم مي‌خواهيم كه در مواجهه با چنين موضوعي اعلام نظر و بر حفظ محرمانگي اسرار بيمار تأكيد كنند. البته نظارت در اين زمينه بر عهده نظام پزشكي است و واحدهاي مربوط به دانشگاه‌هاي علوم پزشكي هم مي‌توانند اين نظارت را انجام دهند.

وي در عين حال مي‌افزايد: البته بايد توجه كرد كه ما در برخي مناطق كشور و در بخش دولتي با كمبود پزشك عمومي و متخصص مواجهيم و گاهي بنا به ضرورت و از روي ناچاري چنين شرايطي رخ مي‌دهد؛ چراكه تعداد متخصصان ما كم بوده و توزيع آنها هم به دليل محدوديت‌هايي كه وزارت بهداشت دارد نامتقارن است. حتي در بيمارستان‌هاي ارجاعي برخي شهرهاي بزرگ هم پزشك ما در يك شيفت كاري بايد ۵۰ تا ۶۰ بيمار را ويزيت كند كه منجر به تراكم مي‌شود و ما از اين بابت از مردم عذرخواهي مي‌كنيم و اميدوارم با تدابيري مانند بومي‌گزيني اين مسئله حل شود.
در عين حال با توسعه متوازن و بهبود شرايط زيست در مناطق محروم و با محروميت‌زدايي مي‌توان بخش عمده‌اي از اين مسئله را حل كرد.حريرچي درباره زماني كه طبق قانون يك پزشك بايد براي ويزيت بيمار در نظر بگيرد، هم اينگونه توضيح مي‌دهد: طبق مصوبه دولت متوسط زمان ويزيت براي پزشك عمومي حداقل ۱۵ دقيقه، براي پزشك متخصص حداقل ۲۰ دقيقه، براي پزشك فوق‌تخصص حداقل ۲۵ دقيقه و براي روانپزشك حداقل ۳۰ دقيقه زمان ويزيت مشخص شده است.

با تمام اينها واقعيت با اظهارات سخنگو تناقضي آشكار دارد و ماجراي فقدان نظارت بر عملكرد پزشكان را جدي‌تر به رخ مي‌كشد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      خب کسی مجبورتون نکرده میتونین برین جای دیگه تنها و در خلوت ویزیت شین. ویزیت گروهی استاندارد تمام بیمارستانهای آموزشی در دنیاست و دقت و سرعت رو بالا میبره

    • سلیمانی

      سلام
      واقعا‌‌هم‌اسم‌دکتر‌بودن‌رو‌یدک‌میکشن‌بعضی‌از‌دکترها
      مانند... که‌پزشک‌‌زنان‌هست‌توی‌تبریز
      واقعا‌متخصص‌پول‌هست‌‌وخداازش‌نگذره
      ودرمقابل‌‌خانوم‌دکتر‌زهرا‌قطره‌سامانی‌هستن‌که‌واقعا
      انسان‌به‌تمام‌معنا‌هستن‌‌وپرازمعلومات‌وخانومی‌
      خداوند‌متعال‌حافظ‌ونگه‌دارشون‌باشه‌وماننداش‌رو
      زیاد‌کنه‌که‌فرشته‌تمام‌هستن

    • بدون نام

      من دیدم 15 نفر رفتن تو چشم پزشکی بیست دقیقه با هم

    • کریم داداشی

      پزشکانی که مردم را با وبزیتهای 50 هزارتومانی بصورت فله ای ویزیت میکنند مردم را با اسرای جنگی و زندانیان اشتباه گرفته اند.

    • بدون نام

      وستان معترض هزینه ی ویزیت رو به نرخ جهانی بپردازند و بعد توقع خدمات در سطح جهانی داشته باشند. نرخ ویزیتی که میدین از یک دهم نرخ ویزیت اروپا پایینتره و این همه اعتراض. جالبه همین مردم اگه تو مطب نشسته باشن و هر نفر نیم ساعت ویزیتش طول بکشه باز غرغرشون براهه. نیم ساعت نه تو بگو 10 دقیقه باز میگن چه خبره یارو 10 تومن ویزیت داده یه ساعته نمیاد بیرون. یعنی یه همچین ملتی هستیم ما

    • بدون نام

      خدا ازتون نکذره که یک تنه به قاضی میرید. من پزشک اورژانس هستم و همیشه باید التماس کنم یکی یکی بیایید داخل ولی مردم به بهانه بدحال بودن مریض شون و در اصل بنا به فضولی شدیدشون با هم میریزن داخل مطب. اگر هم بخواهی برای یک بیمار وقت بذاری و معاینه رو کامل انجام بدی اونایی پشت در هستند فحش بارونت می کنند در حالی بیمار فوری نیستند و بیماران اورژانسی بدحال مستقیما بستری شده اند و بیماران معمولی به مطب مراجعه می کنند. کاش منصفانه نقد کنید....

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج