طرز تهیه کیک گیلاس و بادام
میتونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید.
- کره ۲۲۵ گرم
 - شکر ۳/۴ پیمانه
 - تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
 - وانیل نوک قاشق چایخوری
 - آرد ۲۵۰ گرم
 - نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
 - بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
 - بادام ۱۰۰ گرم
 - مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
 - شیر ۱/۳ پیمانه
 
طرز تهیه:
- از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
 - کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخممرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
 - بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتیمتری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک میزنید و خارج میکنید، تمیز باشه) بپزید.
 - بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید
 
						
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
	
			
			
					  
  
  
      
      
      
      
	
			
			
	
			
			
ارسال نظر