طرز تهیه کباب دیگی
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
سمپاشی امحا_1
اپیلاسیون نانا 1
کتاب لند_1
سمپاشی امحا_3
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
سمپاشی امحا_4
کتاب لند_4
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
لایکو_2
سمپاشی امحا_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۶۰۱۸۷۲
۰۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۴
۴۵۵۸۹
کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.
ماهنامه سفره ایرانی - راضیه عمادی: کباب دیگی یا کباب تابه ای یکی از کباب های سنتی ایرانی است که طرفداران زیادی دارد.

زمان آماده سازی:
10 دقیقه
 
زمان پخت: 15 دقیقه

سطح دشواری: متوسط

مقدار سرو: برای 5 نفر

مواد لازم:

  • گوشت سردست گوساله: 500 گرم
  • گوشت قلوه گاه گوسفندی: 200 گرم
  • پیاز (چرخ شده): 200 گرم
  • روغن: یک پیمانه کوچک
  • نمک: 2 قاشق سوپ خوری
  • فلفل سیاه (پودر شده): 2 قاشق چای خوری
  • تخم مرغ: یک عدد
  • زعفران (آب کرده): 2 قاشق سوپ خوری
 
 کباب دیگی

طرز تهیه:

1. ابتدا گوشت قلوه گاه و سردست را یک بار نمک زده و به مدت 4 الی 5 ساعت در یخچال نگهدارید.
 
2. سپس پیاز را چرخ کرده، آب پیاز را گرفته به طوری که خیلی خشک نشود و خیلی هم آب نداشته باشد.
 
3. پیاز و گوشت را مخلوط کرده و فلفل سیاه پودر شده، زعفران و تخم مرغ را اضافه کرده و 32 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید و کاملا ورز دهید تا چسبندگی کامل را داشته باشد.
 
4. سپس کف تابه را با روغن کمی چرب کرده گوشت را در تابه به قطر نیم سانت تا یک بند انگشت پهن کنید، بعد آن را با کفگیر چوبی حالت بدهید و برش دهید تا برش ها به شکل کباب سیخی در آیند. دقت داشته باشید که حرارت نباید خیلی زیاد باشد تا روی کباب شما برشته شود و مغز آن خام بماند و یا نباید حرارت اینقدر کم باشد که کباب شما آب بیندازد.

توصیه و نکات:

1. گوشت را 2 بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ کنید.

2. آب پیاز را کامل بگیرید. پیاز را 2 ساعت زودتر چرخ کنید، روی آن را بپوشانید و در یخچال نگهدارید.

جایگزین های احتمالی:

در نبود قلوه گاه گوسفندی از ران گوساله و قلوه گاه گوساله استفاده نمایید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:34 - 1396/10/14
میشه لطفا دستورها بهم نچسبه؟ سخته خوندنشون
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
بهمن پور_داخلی3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
قالیشویی بانو_فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر