۶۱۳۲۹۰
۱ نظر
۵۰۰۷
۱ نظر
۵۰۰۷
پ

چند درصد زنان سالمند، «تنها» زندگی می‌کنند؟

رئیس شورای ملی سالمندان با اعلام تدوین سند راهبردی سالمندی گفت: سند مذکور اخیرا تدوین شده است و به زودی در هیات دولت به تصویب خواهد رسید. اولین هدف در این سند «فرهنگ» عنوان شده است که نشان دهنده اهمیت این موضوع است.

خبرگزاری ایسنا: رئیس شورای ملی سالمندان با اعلام تدوین سند راهبردی سالمندی گفت: سند مذکور اخیرا تدوین شده است و به زودی در هیات دولت به تصویب خواهد رسید. اولین هدف در این سند «فرهنگ» عنوان شده است که نشان دهنده اهمیت این موضوع است.

دکتر سلمان نژاد با تاکید بر اینکه احترام به سالمند باید از دوران طفولیت یعنی در خانواده، آموزش و پرورش و به دنبال آن دانشگاه و اجتماع آموزش داده شود، افزود: در خانواده تلقی افراد از احترام به سالمند صرفا یک سری برخوردهای روزانه است در حالی که این گونه نیست.گاهی کوچکترین برخوردهایی که از نظر خودمان ساده است ممکن است از نظر سالمند زجر آور باشد.

وی ادامه داد: بیشتر سالمندان کشور با همسر در خانواده زندگی می کنند. کمتر از دو صدم درصد در مراکز شبانه روزی و در حدود پنج درصد از مردان سالمند و ۲۰ درصد از بانوان سالمند تنها زندگی می کنند.

رئیس شورای ملی سالمندان با تاکید بر اینکه تکریم سالمند در خانواده مساوی با رضایت خود سالمند نیست اظهار کرد: سالمندان به دلیل برخورداری از خردی که می‌خواهند تمامیت زندگی را حفظ کنند، گاهی حتی در صورت نارضایتی اظهار رضایت می کنند اما واقعیت این است که ما باید به نحوی رفتار کنیم که سالمند رضایت واقعی و قلبی داشته باشد. سالمندان در طول زندگی خود تلاش زیادی داشته‌اند و با بسیاری از مشکلات مقابله و به خاطر فرزندانشان فداکاری کرده‌ و سرمایه زندگی هستند لذا باید در رفتار خودمان تجدید نظر کنیم. بنابراین باید به دنبال استقلال واقعی برای سالمند باشیم .به عبارت دیگر سالمند در سن ۷۰سالگی باید استقلال جوانی خود را داشته باشد.

سلمان نژاد یادآور شد: سالمندان را به عنوان مرشد خانواده می دانیم و نقش راهنما و ارشاد کننده برای آنها قائل هستیم. در خانواده‌هایی که سالمند تکریم می شود و در کنار خانواده فرزندش زندگی می کند معمولا آرام کننده تنش‌ها و نزاع ها هستند که نقش بسیار ارزشمندی است. زمانی که مشکلی با فرزند خود داریم که نه فرزند و نه خودمان متوجه آن می شویم، سالمندان هستند که می توانند با ارشاد موضوع را حل کنند. یکی از مشکلات ما در جامعه سالمندان، مشکل «معیشت» است و به دلایل مالی افراد خانواده خیلی کم در کنار سالمند جمع می شوند.

وی بهترین حالت برای زندگی را زندگی با سالمندان در شرایطی که استقلال سالمند به طور کامل حفظ شود، دانست و اظهار کرد: یکی از مهمترین مواردی که زندگی ها را دچار مشکل می کند دخالت است. به سالمند به عنوان کسی که اندیشمند کامل است نگاه می کنیم اما گاهی مشکلاتی ایجاد می شود که انکار ناپذیر است. افراد خانواده باید به دلیل تکریم سالمند از برخی مشکلات و مسائل بگذرند. این در حالیست که برخی از مشکلات برای سالمندان وجود دارد که لازم است برای آنها زندگی مستقلی فراهم کرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      روح پدر بذرگم شاد اما از وقتی فوت شده مادربزرگم ۱۵ سال جوون شده
      خدا بیامرز خیلی غر غرو و مستبد بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج